- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е amk933
Е тя не е българска.Първоначално написано от amk933
Как си днес?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Изпити, есета и грамадно разочарование от една от нашите топ гимназии.Първоначално написано от Briseis
Да. Аз съм доста контактен и общителен. Разбирам се с хората. Нямам проблеми.
Ами нашите са ми казали, че няма да работя по време на Бакалавъра. За магистратурата и докторантурата ще видя. Предполагам, че те ще ми помагат, аз ще поработя лятото и така...Честно казано много мразя да завися от тях, но надявам се да имам време да им благодаря.![]()
Изморен. Станах в 8. Ходих на немски. После срещи по работа. Прибрах се в 6 и дойдоха гости, които вчера посрещнах на летището от Америка. Утре излизам в 9 и ще се върна в 9. Сега си нахвърлям идеи точно за една реч, която трябва да държа утре вечерта. И така...Първоначално написано от jghgh
За кукувичето гнездо съм бил в голяма заблуда тогава. Сега видях, че автор е Кен Киси.
За 17 годишен си много добре развит, сериозен. Това изглеждат положителни качества, но защо хората толкова много се притесняват дали си щастлив? Даже аз щях да те питам дали си, ама като се замисля.. няма по-тъпо от това да те похвалят, а после да те сдухват. Пък и на мен ми е неприятно мен като ме питат подобно нещо въз основа на направо гениалната ми същност, та затова.. няма да те питам.
Я кажи, по философи падаш ли си? Кои, какви.. Четеш ли подобна литература?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
А ти кога ще си държиш SAT-овете и TOEFL-а?Знам,че си с една година по-голям от мен,т.е.1993-та си роден,нали?Аз смятам от 10-ти клас да тръгна на уроци да се готвя по-сериозно,но всеки ме съвета различно относно кога е най-добрия момент да държа изпитите.
А,ето,сетих се още няколко въпроса:
1.Някога правил ли си нещо така екстремно в живота си?Да кажем скачане с бънджи,парашут.Аз например бях страшно запалено по скай дайвинга като по-малка.
2.Коя според теб е най-стойностната бизнес книга?
3.Как би прекарал една петък вечер след дълга и изморителна седмица?На купон с приятели до късно или вкъщи,излежавайки се на дивана,гледайки филм със семейството?
P.S.Това с немския е гадноАз ще ходя в четвъртък,петък и събота и отсега не мога да спра да мисля как ще ми омръзне...
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
За щастието ме питаха вече. Да щастлив съм. Целите, успехите, признанието ме правят щастлив. Това да помагам на хората също. Никога няма да забравя Коледата, когато бях в детската ракова болница. Тогава си дадох сметка колко ценна е една усмивка и колко щастлив може да се чувстваш, когато я предизвикаш у едно такова дете...Освен това намирам време и за забавление.
Аз съм повече по политиците. Но много ми харесва на Херман Хесс Siddhartha. Една книга, която ме научи на доста неща. Живота, камъните, реката, вълните, вътрешния мир. Мисля, че тя си е доста философска и е трудно да бъде разбрана. Аз съм я чел два пъти.![]()
Би ли изгледал "Capitalism, a love story" или "Fahrenheit 9/11" и да ми кажеш своето мнение?
Гледал ли си изобщо един филм на Майкъл Мур, който показва тъмната страна на кариеристите като теб?
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Мислиш ли, че Америка прави грешка с про-консуматорската си политика ?
Мислиш ли, че кейнсианството става все по-неприложимо като вземем предвид ограничените ресурси и неограничено растящото население ?
ПП: Мислиш ли, че Земята е прекалено малък клон за 7 милиарда маймунки ?![]()
В кое училище беше преди да попаднеш в Американското ?![]()
Ще пишеш ли във форума от Америка ?![]()
To infinity and beyond.
искаш да влияеш(твоя дума) на хората, властвайки над тях?
и за трети път ще пробвам, като казваш "за благотворителност" някаква конкретна област/посока/ниша/всичко-в-този-дух имаш ли предвид?
смяташ ли, че всеки човек с капацитет може да достигне върха(според твоите разбирания), независимо от произхода си и стъпалото в обществената стълбичка, което заема?
Ами аз съм ги разтеглил във времето. TOEFL няма да държа изобщо. Имам американска диплома и съм флуент. Не ми го и искат. САТовете по различно време всеки. Първо Математика и Немски. После САТ 1 и после испански. Започвам ноември тази година, сиреч 11 клас. Готвя се от началото на 10.Първоначално написано от JCoutureJunkie
1. Много искам да скоча с истинско бънджи от Аспаруховия мост, ама не съм минавал от там 2-3 години.
2. Има много. Честно казано не ми остава много време за такава литература, но твоя (и моя) любимец Тръмп имаше няколко, които бяха от чисто пркатическа гледна точка и са добри. Това ми изскача като първа мисъл. Ако се сетя още нещо, ще ти напиша...
3. Зависи много колко изморителна е била. Ако е била много, много изморителна, ще се прибера и още в 5-6 часа ще си легна да гледам телевизия, да сърфирам из нета и да говоря с прятели. В събота ще изляза. Ако съм добре и не ми се спи много, ще се прибера, ще си хвърля един хладен душ, ще полегна за 4-5 часа и към 8-9 ще изляза. Първо някъде да хапнем, после на купон и така...![]()
Бих, но до 30 април имам адски много работа... Farenheit ми е много мерак да го гледам и все не стигам до него. Първият сега го виждам за пръв път.Първоначално написано от Pwnmaster
От кариерист до кариерист има разлика. Аз познавам много такива хора. Много наистина успели хора с цената на много и знам какво е и що е. За тъмна страна е много изсилено да се говори. А и честно казано обща характеристика по филмче не ме трогва особено. Генерализациите са нещо глупаво според мен. Казвал съм го неведнъж.Винаги има изкл.
Това не е просто филмче. Неговите филми показват наистина какво става в държавата.
Гледай го, да видиш какво е от другата страна.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Не бих характеризирал точно така Америка. Всяка държава прави грешки. Америка също. Явно обаче прави по-малко грешки от останалите предвид положението, което заема днес, като политическа, икономическа и военна сила. А и политика спрямо кого? Защо външната и политика не бих характеризирал като консуматорска, а по-скоро като агресивно-дипломатическа.Първоначално написано от ZipFail
Кейнсианството като дефицит спрямо възвръщане ли имаш предвид? Дай малко по-точно коя част от тази цяла концепция визираш, защото кейсианството си е цяла концепция и доста често хората имат предвид само част от нея. Поясни и ще доотговоря въпроса.
Не не мисля, че Земята е прекалено малко все още, но ще стане. Силно подкрепям китайската политика точно в сферата контрол на населението. Няма да е зле Индия да последва. Знам, че е нарушение на човешките права, ала достъпът до вода също е едно от тях и, ако растем с тези темпове, това право ще бъде нарушавано все повече и повече.
Не искам да правя анти-реклама.Първоначално написано от Infinity
Надявам се да мога да пиша. Да имам времето...![]()
Какво имаш предвид под властване? Тази дума е много негативна в моите учи. Аз съм човек, не мога да властвам над никой. Не съм Бог. Нито съм властен да командоря и да експлоатирам. Не.Първоначално написано от Sham
Всичко в този дух. Аз до сега съм работил с 3 различни вида хора, нуждаещи се от помощ и сега ще работя с 4. Колкото повече имам, толкова повече ще отива за помощ на толкова повече места.
Трудно ми е да отговоря. Предполагам да, но колкото по-ниско в стълбичката, толкова по-трудно и толкова повече късмет ще трябва. За мен няма не. Смятам, че всичко е до човек. Ако има воля, сила и желание, кастата остава в страни.![]()
Имам предвид 'C + I + G + X − M = Y(GDP)'Първоначално написано от amk933
Т.е. като се увеличи C(Consumption), ще се стимулира икономиката..което е вярно, само че като целия свят се води по това(най-вече Америка), ще доведе до неразумно бързо и неефективно харчене на ограчените ресурси на Земята, а пък населението си расте..
Иначе казано, изтекло ли е времето на кейнсианството и харченето като разпрани, и скоро ли ще преминем към по разумна икономическа идеология ?
ПП: Я кво си намерих http://www.youtube.com/watch?v=d0nERTFo-Sk![]()
Фетиши? А сексуални фантазии?
Audio ergo sum
Може и да те познавам, ако ти викат Сандо от Ел Марконе ? ... той пак говореше некви глупости за Америка![]()
Имаш ли най-добър приятел, закото би направил всичко ?
Колко си висок ?
Кой номер обувки носиш ?
С колко момичета си правил секс ?
Футбол гледаш ли ?
Оооо, определено не мисля, че му е минало времето на харченето като разпрани. Специално Америка още много време ще си остане на принципа има ли търсене, ще има произвеждане...В този аспект промени не виждам.
Фетиши не се сещам...Първоначално написано от ArrowsOfDeath
Фантазии - Джесика Алба и Адриана Лима да ме събудят някоя сутрин малко по-специално...![]()
Не съм азПървоначално написано от gsh
Казах някъде по-рано - 2 души - 1 момче и 1 момиче
1.75
42
2
Нямам време. Само световното. Иначе Формула 1 се опитвам да гледам, ако съм си в нас. Гледам да прекарвам повече време с фр, вместо пред телевизора.![]()
За или против смъртното наказание?
Кой актьор не можеш да понасяш?
Какво мислиш за журито на "България търси талант"?
Обичаш ли да готвиш?
Родителите ти удряли ли са те?
Как се справяш, когато си в лошо настроение?
Любим цитат?
ЗаПървоначално написано от DannyBateman
Джони Деп
Нали са арменци - готини са![]()
Обичам да...само да не ти се налага да го ядеш после.![]()
Не.
Лягам да спя.
От Сидхарта на Херман Хесс. Имаше един за реката и камъните. Само да потърся...не мога да го намеря. Излизат ми други. Става въпрос за това как реката е символ на живота и всичките камъчета са проблемите от нашето ежедневие.![]()
За или против ядерното оръжие.
За или против ядерната енергия.
Какъв пост би искал да заемаш в политиката, от кой пост според теб можеш да промениш нещо.
Какво би променил в САЩ ако имаше някаква власт. А в България.
Вярваш ли наистина че глобалното затопляне съществува.