- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Простоо.. съм безпомощна..
Здравейте.. Едно момче адски много твърдеше, че ме обича.. и го показваше, но след като тръгнахме сичко си беше ок той беше щастлив аз също. Днеска си писахме нещо по скайпа.. И той ми каза, че нямало смисъл да сме заедно, защото не се виждаме често (живеем далече..в един град, но далече).. Аз в началото не бях много влюбена, но сега.. Много ревах, явно имах нужда.. Казах му, че ми е гадно.. Той каза че мн ме обича, но.. ;(
Кажете накякъв съвет моляя вии..
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
Глупаво оправдание да се разделиш с човек, който МНОГО ОБИЧАШ. Това, което ти е казал е лъжа, поне според мен. Мисля, че просто си е търсил повод да се раздели с теб.
П..П + Хората имат връзки от разстояние, а той останал за 10 киломентра примерно .... Пфффф![]()
![]()
![]()
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Да ви имам проблемите на всичките тука във форума!!! От един град сте пък сте били далече. Простотииииии колкото щете. Може би причината е друга, но ти казва това, защото все пак трябва да има някаква причина. А ако е наистина заради това, то той е ебаси кретена.
ако те обича това едва ли толкова ще му пречи .. да си хване едно такси и да дойде да те види .. има си скайп,има си телефон .. или те лъже или си въобразява че те обича ..
не те обича
Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.
Първоначално написано от ltgreen
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
По умно оправдание не си ли е измислил?
Или за момичето си неможе да преодолее няколко километра.. тц тц тц..
Ако те обичаше, както твърди, това нямаше да е пречка. Колко му е да си хване едно такси? Все пак е в града...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Добре бе момчета по оригинални оправдания неможе ли да измислите че още се влачите сас същите изтъркани номера за разтоянието ?? Момиче не е това причината 99,9 % гаранция . За любовта няма граници 10 или 20 километра не са проблем. А и ако искахте щяхте да се виждате по често винаги може да се намери време ...![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Моля те, не ни слагай под 1 знаменател, че аз ако започна този пост няма да ми стигне![]()
Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.
Хората живеят на майната си един от друг и намират начини а вие.. божеее... изкарайте си по една карта за градския транспорт и проблема ви е разрешен![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Ок добре повечето момчета ...Първоначално написано от ltgreen
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Ама то и повечето момичета още се оправдават с тези изтъркани историиПървоначално написано от nezabelejimata
И най-вече бургазлийките
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Ако те обича ще прави всичко възможно да се виждате....ако не е мързел естествено.
Има 4 причини
1-Може да има друга.
2-Мързи го.
3-Не му пука в какво състояние си!
4-Въобще не те обича!
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
От един град,пък далече?![]()
Явно не те обича достатъчно,за да измисли решение (което във вашия случай няма да е трудно)
да скъсат с теб по скайп - грубо!
FUCK-тически не ме интересувате..
0стави го, не те заслужава. Според мен не трябва да се привързваш, когато не си сигурна в чувствата му. ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД!!! И да се съберете той ще продължи да си прави стоите номера...просто намери някой, който ще те обича!
ТОЧНО..Първоначално написано от AnzaRe
Най-добре го забрави..Ще срещнеш и други момчета,които ще те обичат..Но този определено нямал чувства
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Най-тъпото оправдание човекот един град пък сте далече .. ъъ wtf? Аз за даскало всеки ден изминавам по 3 км само на отиване..
Това е само подтекст .. съмнявам се това да е истинската причина. Поговорете (:
Замисли се, ако те обича наистина и то МНОГО, дали ще иска да се разделите.Не всичко в живота е хубаво и лесно, някой неща трябва сам да си ги постигнеш, имаш ли желание - има и начин.Аз и приятелят ми не сме отедин град, но въпреки това намираме време в което да се виждаме.Той няма много свободно време, понеже ходи на тренировки, аз също нямам много време, понеже имам други ангажименти, но все пак намираме начини и време да се видим и всяка минута прекарана заедно е важна за нас.Причината, която приятелят ти или по точно бившият ти приятел истъква е плоско оправдание, че не иска да е с теб.[/b]
Мба, абсурд е да не иска връзка само защото не живеете близко. По-глупаво оправдание не съм чувала, честно.. Просто не иска да ти каже, че не иска да е с теб![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
!!!Първоначално написано от ReachlessGirl
Чуди се как да те разкара. И си е измислил безумно тъпата причина ^
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
И аз мисля, че тва е само повод.. Но понее да не ме беше държал толкова.. Както и да е мерси на всички![]()
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..