.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Простоо.. съм безпомощна..

Здравейте.. Едно момче адски много твърдеше, че ме обича.. и го показваше, но след като тръгнахме сичко си беше ок той беше щастлив аз също. Днеска си писахме нещо по скайпа.. И той ми каза, че нямало смисъл да сме заедно, защото не се виждаме често (живеем далече..в един град, но далече).. Аз в началото не бях много влюбена, но сега.. Много ревах, явно имах нужда.. Казах му, че ми е гадно.. Той каза че мн ме обича, но.. ;(

Кажете накякъв съвет моляя вии..
    Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Глупаво оправдание да се разделиш с човек, който МНОГО ОБИЧАШ. Това, което ти е казал е лъжа, поне според мен. Мисля, че просто си е търсил повод да се раздели с теб.

П..П + Хората имат връзки от разстояние, а той останал за 10 киломентра примерно .... Пфффф
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Голям фен Аватара на playhard1
    Да ви имам проблемите на всичките тука във форума!!! От един град сте пък сте били далече. Простотииииии колкото щете. Може би причината е друга, но ти казва това, защото все пак трябва да има някаква причина. А ако е наистина заради това, то той е ебаси кретена.

ако те обича това едва ли толкова ще му пречи .. да си хване едно такси и да дойде да те види .. има си скайп,има си телефон .. или те лъже или си въобразява че те обича ..

не те обича
    Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от ltgreen
    не те обича
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен Аватара на m1nik
    По умно оправдание не си ли е измислил?

Или за момичето си неможе да преодолее няколко километра.. тц тц тц..

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Ако те обичаше, както твърди, това нямаше да е пречка. Колко му е да си хване едно такси? Все пак е в града...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Добре бе момчета по оригинални оправдания неможе ли да измислите че още се влачите сас същите изтъркани номера за разтоянието ?? Момиче не е това причината 99,9 % гаранция . За любовта няма граници 10 или 20 километра не са проблем. А и ако искахте щяхте да се виждате по често винаги може да се намери време ...
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Моля те, не ни слагай под 1 знаменател, че аз ако започна този пост няма да ми стигне
    Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.

Град
    Таити
    Хората живеят на майната си един от друг и намират начини а вие.. божеее... изкарайте си по една карта за градския транспорт и проблема ви е разрешен
    There is no right or wrong, only fun or boring

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Цитирай Първоначално написано от ltgreen
    Моля те, не ни слагай под 1 знаменател, че аз ако започна този пост няма да ми стигне
    Ок добре повечето момчета ...
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от nezabelejimata
    Ок добре повечето момчета ...
    Ама то и повечето момичета още се оправдават с тези изтъркани истории И най-вече бургазлийките
    There is no right or wrong, only fun or boring

Цитирай Първоначално написано от playhard1
    Да ви имам проблемите на всичките тука във форума!!! От един град сте пък сте били далече. Простотииииии колкото щете. Може би причината е друга, но ти казва това, защото все пак трябва да има някаква причина. А ако е наистина заради това, то той е ебаси кретена.
    true .. true ..

Ако те обича ще прави всичко възможно да се виждате....ако не е мързел естествено.
    Има 4 причини
    1-Може да има друга.
    2-Мързи го.
    3-Не му пука в какво състояние си!
    4-Въобще не те обича!
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен Аватара на nymphadora
    От един град,пък далече?
    Явно не те обича достатъчно,за да измисли решение (което във вашия случай няма да е трудно)

да скъсат с теб по скайп - грубо!
    FUCK-тически не ме интересувате..

0стави го, не те заслужава. Според мен не трябва да се привързваш, когато не си сигурна в чувствата му. ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД!!! И да се съберете той ще продължи да си прави стоите номера... просто намери някой, който ще те обича!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Ако те обича ще прави всичко възможно да се виждате....ако не е мързел естествено.
    Има 4 причини
    1-Може да има друга.
    2-Мързи го.
    3-Не му пука в какво състояние си!
    4-Въобще не те обича!
    ТОЧНО..

Най-добре го забрави..Ще срещнеш и други момчета,които ще те обичат..Но този определено нямал чувства
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    ForSaken city (:
    Най-тъпото оправдание човек от един град пък сте далече .. ъъ wtf? Аз за даскало всеки ден изминавам по 3 км само на отиване.. Това е само подтекст .. съмнявам се това да е истинската причина. Поговорете (:

Замисли се, ако те обича наистина и то МНОГО, дали ще иска да се разделите.Не всичко в живота е хубаво и лесно, някой неща трябва сам да си ги постигнеш, имаш ли желание - има и начин.Аз и приятелят ми не сме отедин град, но въпреки това намираме време в което да се виждаме.Той няма много свободно време, понеже ходи на тренировки, аз също нямам много време, понеже имам други ангажименти, но все пак намираме начини и време да се видим и всяка минута прекарана заедно е важна за нас.Причината, която приятелят ти или по точно бившият ти приятел истъква е плоско оправдание, че не иска да е с теб.[/b]

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Мба, абсурд е да не иска връзка само защото не живеете близко. По-глупаво оправдание не съм чувала, честно.. Просто не иска да ти каже, че не иска да е с теб
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Цитирай Първоначално написано от playhard1
    true .. true ..
    !!!
    Чуди се как да те разкара. И си е измислил безумно тъпата причина ^

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Не те обича според мен

И аз мисля, че тва е само повод.. Но понее да не ме беше държал толкова.. Както и да е мерси на всички
    Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си