.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Направих грешка, много ме е яд :(

Значи ходя с 1 момиче близо година и до сега не съм и изневерявал, защото връзката ни е супер просто, но онзи ден се сабрахме само мъжка компания и се напихме много от там какво ще правим отидохме на ку*ви в 1 столичен бар...

Обмислях вариянт да не и казвам, но просто не мога ... някфо гадно ми е и като сме заедно ми става още по-гадно като не съм и казал...
    знам че съм тъпак, и с това нещо може да си прецакам готината връзка, но няма как да го задържа в мен без да и кажа

моля дайте предложение какво да правя и как да и се извиня по начин който най - малко ще я обиди..
    ще взема някой хубав голям букет и картичка, но какво да напиша в картичката и това добра идея ли е ... първо да и кажа какво е станало и после да прочете в картичката някакви мили неща

Моля помагайте, че не издържам така

Супер фен
    Ами незнам какво ще й подаряваш,но седни и говори с нея.Обясни,че е било без чувства,че няма да се повтори (и се постарай това да не става повече!) и т.н.Просто говори!С подаръци,картички и букети няма да оправиш нещата.
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Отишли сте на к***и в столичен бар? А изневери ли?
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Голям фен Аватара на playhard1
    вие сте за бой

Ами приятелите ми еба*ха, а аз исках само да ми духа ..
    И найстина много съжелявам, че съм го направил това нещо с тъпата ми пияна глава.. просто не знам как да я погледна и да и го кажа това нещо..
    дори снощи като бяхме в нас и изведнъж ми потекоха сълзи и тя ме пита какво ми е и аз и казах някфи "лъжи" вместо да и кажа заради какво са, защото не намерих сили да и поднеса тази новина

факърска работа, сега да видим как ще оправиш тази бъркотия.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Мхммм с букети, подаръци и картички нещата няма да се оправят ... Най-добрият начин е да говориш с нея спокойно, кажи й, че я обичаш и че просто е станало, както ти каза - без чувства. Желая ти успех!
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

аме недей с някви цветя подаръце .. сякаш откупваш вината си .. кажи,че си бил пиян,не си знаел какво правиш,че я обичаш,че няма да се повтори ..

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Щом съвестта те гризе толкова много й кажи. А и не мисля, че е хубаво да я гледаш в очите и да я лъжеш. Обясни и цялата ситуация, но поярвай ми нещата едва ли ще се оправят с букети и т.н. Трябва да и докажеш любовта си, а и че никога повече това няма да се повтори.
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Po-dobre i kaji ..po-dobre da nauchi ot teb,otkolkoto ot nqkoi drug..Posle trqbva dosta da se potrudish da si i vyrnesh doverieto.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ем, кажи че си бил пиян и не помниш нищо :Д
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от yozii
    аме недей с някви цветя подаръце .. сякаш откупваш вината си .. кажи,че си бил пиян,не си знаел какво правиш,че я обичаш,че няма да се повтори ..
    И че повече няма да пиеш!!!

Ми като не носиш на пиене, не пий, бе. То се мисли първо. Баси кефа да се насвяткаш като животно и да ти е гадно на сутринта и после да се извиняваш. То така е най-лесно.

Квото искаш прави. Ти си я познаваш най-добре и би трябвало да знаеш дали би се разстроила, или би го приела по-мъжки.

Аз лично бих те пратила по живо, по здраво, не заради това, че си кривнал, колкото заради това, че си се правил на големия пияч, не си мислил навреме и после идваш и ревеш със крокодилски сълзи, че алкохолът е виновен. Така не се прави, това не е мъжка постъпка.

ЕДИТ: Да обещава нещо, което не може да изпълни? Вие нормални ли сте? Не алкохолът прави гафовете, а този, който го пие. Всеки си има мярка, не вярвам на автора с фунийка да са му наливали.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от playhard1
    И че повече няма да пиеш!!!
    Хаа тва ако й го каже :Д
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Голям фен

" Бях пиян .. не знаех какво правя " не е оправдание ... това е най-тъпото нещо и най-много ме дразни ...

пиянството е в 2-фази ...

1- можеш да разсъждаваш
    2- мъртво пиян си не можеш да си държиш главата на раменете ...

това ееееее ... спести и това " бях пиян ....

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Просто и кажи така и така това стана, НО беше без чувста и ти го казвам защото те обичам ( не точно така но примерно ) ии говорете иначе няма да стане . Ако ти каже че иска време дай и го задължително защото ние мислим много иии не ни се отдават спонтаните решения много много та просто говоррете няма как да стане иначе ...
    Късмет
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Изобщо не й казвай. ТИ си се издънил, сега съвестта си е ТВОЯ. Недей да нараняваш момичето, защото по постовете ти личи, че го правиш единствено, за да си успокоиш съвестта.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Станалото, станало. Поговори с нея, то е ясно че няма да реагира добре и няма да скача от радост.
    Цветя, картички и такива подобни неща няма да помогнат в никъкав случей, така че не си хаби партите по-добре.
    Ии успех нали ..
    Бургас

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Остави я да си живее живота без теб. Явно нещо ти липсва, страх те е от обвързване или ти е омръзнала...
    Нали знаеш, че под въздействие на алкохола човек прави това, което му се иска, но не му стиска на трезва глава.
    Така че не губи времето на момичето.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Изобщо не й казвай. ТИ си се издънил, сега съвестта си е ТВОЯ. Недей да нараняваш момичето, защото по постовете ти личи, че го правиш единствено, за да си успокоиш съвестта.
    Аз съм на същото мнение.
    И ако и кажеш ,мисля че всичко между вас ще свърши ..

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Аз съм на същото мнение.
    И ако и кажеш ,мисля че всичко между вас ще свърши ..
    Съгласна. Трудно е да намериш мъж, който не изневерява (макар че има и такива,разбира се). Според мен добрият мъж просто умее много добре да крие изневерите си. Ама така добре, че у момичето да не остане даже най-миниатюрното съмнение или подозрение, че той е неверен. Тъй че просто си трай и гледай все пак да не правиш такива простотии повече щом толкова те гризе съвестта. В крайна сметка някои хора не са за изневери и не им понася. Явно си от тях.

аз никога не сам изневерявал

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от playhard1
    аз никога не сам изневерявал
    Нима? А колко супер сериозни връзки си имал досега?

2 връзки, първата не струваше, а втората (истинската любов) 1 година и 8 месеца. А и да ти кажа, дори не заглеждах други, камо ли да изневеря

Град
    Paradise
    ^^ И как приключи втората?
    Обикновено като си наистина влюбен и да искаш не можеш да поглеждаш други. Само че при момчетата има един период, в който колкото и да са влюбени, ги хваща страх. От обвързване, от това, че става сериозно... Понякога просто откриват, че навикват с нещо и им се ще да пробват какво би било с други...
    Не искам да каже, че момичетата не изневеряват, де, но при нас обикновено е именно, защото чувствата са изстинали. При вас е по-скоро от любопитство или страх.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си