- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Направих грешка, много ме е яд :(
Значи ходя с 1 момиче близо година и до сега не съм и изневерявал, защото връзката ни е супер просто, но онзи ден се сабрахме само мъжка компания и се напихме много от там какво ще правим отидохме на ку*ви в 1 столичен бар...
Обмислях вариянт да не и казвам, но просто не мога ... някфо гадно ми е и като сме заедно ми става още по-гадно като не съм и казал...
знам че съм тъпак, и с това нещо може да си прецакам готината връзка, но няма как да го задържа в мен без да и кажа
моля дайте предложение какво да правя и как да и се извиня по начин който най - малко ще я обиди..
ще взема някой хубав голям букет и картичка, но какво да напиша в картичката и това добра идея ли е ... първо да и кажа какво е станало и после да прочете в картичката някакви мили неща
Моля помагайте, че не издържам така
Отишли сте на к***и в столичен бар? А изневери ли?
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Ами приятелите ми еба*ха, а аз исках само да ми духа ..
И найстина много съжелявам, че съм го направил това нещо с тъпата ми пияна глава.. просто не знам как да я погледна и да и го кажа това нещо..
дори снощи като бяхме в нас и изведнъж ми потекоха сълзи и тя ме пита какво ми е и аз и казах някфи "лъжи" вместо да и кажа заради какво са, защото не намерих сили да и поднеса тази новина![]()
факърска работа, сега да видим как ще оправиш тази бъркотия.
Мхммм с букети, подаръци и картички нещата няма да се оправят ... Най-добрият начин е да говориш с нея спокойно, кажи й, че я обичаш и че просто е станало, както ти каза - без чувства. Желая ти успех!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
аме недей с някви цветя подаръце .. сякаш откупваш вината си .. кажи,че си бил пиян,не си знаел какво правиш,че я обичаш,че няма да се повтори ..
Щом съвестта те гризе толкова много й кажи. А и не мисля, че е хубаво да я гледаш в очите и да я лъжеш. Обясни и цялата ситуация, но поярвай ми нещата едва ли ще се оправят с букети и т.н. Трябва да и докажеш любовта си, а и че никога повече това няма да се повтори.
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Po-dobre i kaji ..po-dobre da nauchi ot teb,otkolkoto ot nqkoi drug..Posle trqbva dosta da se potrudish da si i vyrnesh doverieto.
Ем, кажи че си бил пиян и не помниш нищо :Д
И че повече няма да пиеш!!!Първоначално написано от yozii
Ми като не носиш на пиене, не пий, бе. То се мисли първо. Баси кефа да се насвяткаш като животно и да ти е гадно на сутринта и после да се извиняваш. То така е най-лесно.
Квото искаш прави. Ти си я познаваш най-добре и би трябвало да знаеш дали би се разстроила, или би го приела по-мъжки.
Аз лично бих те пратила по живо, по здраво, не заради това, че си кривнал, колкото заради това, че си се правил на големия пияч, не си мислил навреме и после идваш и ревеш със крокодилски сълзи, че алкохолът е виновен. Така не се прави, това не е мъжка постъпка.
ЕДИТ: Да обещава нещо, което не може да изпълни? Вие нормални ли сте? Не алкохолът прави гафовете, а този, който го пие. Всеки си има мярка, не вярвам на автора с фунийка да са му наливали.
Хаа тва ако й го каже :ДПървоначално написано от playhard1
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Просто и кажи така и така това стана, НО беше без чувста и ти го казвам защото те обичам ( не точно така но примерно ) ии говорете иначе няма да стане . Ако ти каже че иска време дай и го задължително защото ние мислим много иии не ни се отдават спонтаните решения много многота просто говоррете няма как да стане иначе ...
Късмет![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Изобщо не й казвай. ТИ си се издънил, сега съвестта си е ТВОЯ. Недей да нараняваш момичето, защото по постовете ти личи, че го правиш единствено, за да си успокоиш съвестта.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Станалото, станало. Поговори с нея, то е ясно че няма да реагира добре и няма да скача от радост.
Цветя, картички и такива подобни неща няма да помогнат в никъкав случей, така че не си хаби партите по-добре.
Ии успех нали ..![]()
Бургас
![]()
Остави я да си живее живота без теб. Явно нещо ти липсва, страх те е от обвързване или ти е омръзнала...
Нали знаеш, че под въздействие на алкохола човек прави това, което му се иска, но не му стиска на трезва глава.
Така че не губи времето на момичето.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз съм на същото мнение.Първоначално написано от Wrathchild
И ако и кажеш ,мисля че всичко между вас ще свърши ..
Съгласна. Трудно е да намериш мъж, който не изневерява (макар че има и такива,разбира се). Според мен добрият мъж просто умее много добре да крие изневерите си. Ама така добре, че у момичето да не остане даже най-миниатюрното съмнение или подозрение, че той е неверен. Тъй че просто си трай и гледай все пак да не правиш такива простотии повече щом толкова те гризе съвестта. В крайна сметка някои хора не са за изневери и не им понася. Явно си от тях.Първоначално написано от teenems
Нима? А колко супер сериозни връзки си имал досега?Първоначално написано от playhard1
2 връзки, първата не струваше, а втората (истинската любов) 1 година и 8 месеца. А и да ти кажа, дори не заглеждах други, камо ли да изневеря![]()
^^ И как приключи втората?
Обикновено като си наистина влюбен и да искаш не можеш да поглеждаш други. Само че при момчетата има един период, в който колкото и да са влюбени, ги хваща страх. От обвързване, от това, че става сериозно... Понякога просто откриват, че навикват с нещо и им се ще да пробват какво би било с други...
Не искам да каже, че момичетата не изневеряват, де, но при нас обикновено е именно, защото чувствата са изстинали. При вас е по-скоро от любопитство или страх.