- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко детска история...
Първи здравейте и Христос Воскресе!Знам че вече са детски истории,но какво да правя.На 17 съм (10ти клас)Брат ми има един приятел който съм си го харесала (11ти клас).Най-добри приятели са бих казала,та пиша си с въпросното момче,пращаме си целувчици(не че значи нещо)...Снощи бяхме на кръчма много хора,включително брат ми и това момче (А.).Брат ми отиде с едни момичета до тях.Всички отидоха към дискотеката,само аз и А отидохме на църква,попита ме колко свещи искам,казах му и му подадох пари,той ми каза,о не!После ми каза да вървя пред него за да не ме загуби.Все минимални неща,но ми е хубаво,като ги прави.След това отидохме на дискотека.Там се целува с едно момиче.(ааа преди около 1 месец го накарах на бъзик да излезем на кафе(а той беше на урок) и ми каза,на урок съм иначе с удоволствие.) Та незнам какво да правя,с всеки изминал ден,все повече и повече мисля за А.Посъветвайте ме нещо,защото съм мноооого объркана ...
- Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!
Отдръпни се за известно време от него и виж реакцията му. От нея ще разбереш какво точно чувства към теб![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Дешзнам.
Принципно момичетата, дето ги целува, трябва и да ги харесва.
Нъл тъй?
^ Бе не е задължително винаги да ги харесва.![]()
Он:Момчето е учтиво просто, тва не ти ли е хрумвало?![]()
^^ В днешно време не е задължително![]()
- Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!
и ааз мисля че просто е учтиво... Ами да ти кажа когато едно момиче харесва едно моомче тя саи мисли че всяко негово движение е някакъв знак че я харесва и т.н Казвам го от личен опита защото и при мене се получава така вече 2 пъти ама не винаги е така спокс де просто изясни си какво искаш и говори с него ( боже странното е че точно аз го казвам при положение че аз незнам какво искам с едно момче което ме харесва) ии така незнам какво др би помогнало
![]()
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Казал ти е че с удоволствие ще излезете на кафе и квоо ?! това означава че не може да спре да мисли за теб ли... може би те приема като "по-малката сестра на най-добрия си приятел"както казаха по -горе отдръпни се малко и ако той има чуства и симпатии и там всичко останало ще го покаже
There is no right or wrong, only fun or boring
Първоначално написано от w0sh
![]()
I'm inlove with a criminal...
Подкрепям напълноПървоначално написано от Take_That
Мейби и ти трябва и идеш на уроци(бо граматика..).
Мейби,няма нищо към теб щом се целува с друго момиче..
Мейби съм права,сеш се?![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Действай , кажи му какво изпитваш. Така ще разбереш дали е взаимно.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
според мен...говори с него...това е най-сигурния начин..а ако не ти стиска....просто се опитай да го забравишайде късмет
Да си чувала, че има още възпитани и учтиви момчета, случайно така?![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Take_That
МнениеПуснато на: Пон Апр 05, 2010 12:23 am Заглавие:
Отдръпни се за известно време от него и виж реакцията му. От нея ще разбереш какво точно чувства към теб Smile
+
Първоначално написано от sweet_f_pz
В Тита ли сте ходи ли на дискотека ?![]()
По темата... Мисла,че той не е много привлечен и с минимални жестове се отнася към тебе както каза ... щом и с друго момиче се е целувал![]()
Първоначално написано от lucho13
Първоначално написано от Take_That
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...