- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разстоянието ... в един град?
/сру ако има такава тема, не ми се занимава да търся, просто темите във форума са УЖАСНо много .../
В доста от темите се случва някой да напише: "Далеч сме един от друг, но се обичаме; от различни градове сме, на много километри един от друг.."
Случвало ли се е на някой от вас да сте с някого, когото много обичате, но да живеете далеч един от друг, но .. в голям град. Не в различни, а в един град... просто разстоянието пак е много ..![]()
И като цяло - какво мислите за такива възки - имат ли шанс за развитие и т.н. ?
/Едит; Аз живея в ужасно малко градче, зоопаркът в Стара Загора е голям ... не колкото половината град, но поне 1/3 от него..Само зоопарка...
/
I'm inlove with a criminal...
Извинявай, но ти глупава ли си?
Едно е да пътуваш от единия край на града до другия(примерно), съвсем друго от единия край на страната до другия.
Не, не съм глупава. Не виждам кое му е глупавото ?К'во си тръгнала да се заяждаш ... ?!
Просто питах де .. майка му стара, човек да не пита нещо ...![]()
![]()
Тъй като са се навъдили МИЛИАРД глупави и безсмислени теми и всички потребителчета - дай, юруш да си излеят злобата във всяка една тема, налазихте сега и мене ...
![]()
![]()
Ми на ей ся тъкмо писах в една такава темичка ... Според мен това не е никакъв проблем ..смисъл разстоянието при положение че са в един град... Например Пловдив .... има си градски транспорт има си коли има си таксита абеее стига желание да има всичко др е лесноАз до пловдив съм ходил ей така просто да я видя ( от Бургас съм ) а вие ми приказвате дали ако тя е в Изгрев аз в Меден рудник (просто пример) ще ми е отлкова голям проблема
There is no right or wrong, only fun or boring
Аз просто питах бе, какво се ежиш?
Иначе спокойно, дишай, не си ощетена, аз злобата гледам да си я разпределям по равно във всяка тема. За всички има, мармаладка е щедра!![]()
На мен до магазина ми е далеч да ходя.
Бах ва в активните.
Оо, не се и съмнявам.Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Независимо от големината, когато сте в един град, разстоянието не би представлявало проблем.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Предложих темата за изтриване ...
Дадено.