.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново

Разстоянието ... в един град?

/сру ако има такава тема, не ми се занимава да търся, просто темите във форума са УЖАСНо много .../

В доста от темите се случва някой да напише: "Далеч сме един от друг, но се обичаме; от различни градове сме, на много километри един от друг.."

Случвало ли се е на някой от вас да сте с някого, когото много обичате, но да живеете далеч един от друг, но .. в голям град. Не в различни, а в един град... просто разстоянието пак е много ..

И като цяло - какво мислите за такива възки - имат ли шанс за развитие и т.н. ?

/Едит; Аз живея в ужасно малко градче, зоопаркът в Стара Загора е голям ... не колкото половината град, но поне 1/3 от него.. Само зоопарка... /

I'm inlove with a criminal...

Извинявай, но ти глупава ли си?
    Едно е да пътуваш от единия край на града до другия(примерно), съвсем друго от единия край на страната до другия.

Град
    Велико Търново
    Не, не съм глупава. Не виждам кое му е глупавото ? К'во си тръгнала да се заяждаш ... ?!

Голям фен
    Разходките са полезни за здравето .. а и не сме в панти века,че да не можем да се придвижим 2-3 км ...

Град
    Велико Търново
    Просто питах де .. майка му стара, човек да не пита нещо ... Тъй като са се навъдили МИЛИАРД глупави и безсмислени теми и всички потребителчета - дай, юруш да си излеят злобата във всяка една тема, налазихте сега и мене ...

Град
    Таити
    Ми на ей ся тъкмо писах в една такава темичка ... Според мен това не е никакъв проблем ..смисъл разстоянието при положение че са в един град... Например Пловдив .... има си градски транспорт има си коли има си таксита абеее стига желание да има всичко др е лесно Аз до пловдив съм ходил ей така просто да я видя ( от Бургас съм ) а вие ми приказвате дали ако тя е в Изгрев аз в Меден рудник (просто пример) ще ми е отлкова голям проблема
    There is no right or wrong, only fun or boring

Аз просто питах бе, какво се ежиш?
    Иначе спокойно, дишай, не си ощетена, аз злобата гледам да си я разпределям по равно във всяка тема. За всички има, мармаладка е щедра!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    На мен до магазина ми е далеч да ходя.

Бах ва в активните.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Аз просто питах бе, какво се ежиш?
    Иначе спокойно, дишай, не си ощетена, аз злобата гледам да си я разпределям по равно във всяка тема. За всички има, мармаладка е щедра!
    Оо, не се и съмнявам.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Независимо от големината, когато сте в един град, разстоянието не би представлявало проблем.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    Велико Търново
    Предложих темата за изтриване ...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Дадено.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си