- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Промени ли се животът ви след като..
Аз искам такива цаисимн ме дзверат
Baby Bash ft. Pitbull - Outta control [music]] [sunn]
Честно казано ми повлия. Не мога да го обясня как... обаче го усещам... то е вътре в мен. Някак си... по по-различен начин гледам на света и хората... и животните![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
некой път като нема кво да права у нас и влизам в матрицата...там е много забавно!!!
има и по-смислени филми от този,които повече биха повлиали,но за кратко..
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
агхахах не , на мен ми повлия Death Note след като го изгледах станах като Шерлок Хоумс![]()
![]()
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Конкретно филмът - не. Винаги съм имала нагласа спрямо обществото и процесите в него, сходни с тези в посланията на точно тази продукция. Не мога да кажа, че точно този филм ми е 'отворил очите'. Никаква фантастика не е това.. просто твърде малко са хората, които съзнават алегорията и чрез тях най-силно се захранва т.нар. 'матрица'.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
матрицата е супер глупав филм, и между другото идеята му е гепена от къде ли не. книги, други филми, купища образи от някъде другаде смесени в една боза и тн.
гледайте "open your eyes", един испански филм с много по-добър замисъл и лично ми се стори много сходен с матрицата (или обратното?). като изключим нали любовната история и тн, а се концентрирате върху това, което на края на филма оставя много въпроси.