- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пристрастени ли сте към компютъра
Здравейте.Пускането на настоящата тема,беше провокирано в мен съблюдавайки отговорите по темата на gabrielka@a,свързана с това,колко време прекарвате в интернет.Е моя въпрос е следния-чувствате ли се пристрастени към компютъра и можете ли да живеете даден период без него.На пример,ако сте на село,на море,планина,абе с 2 думи,ако не сте си у дома.Също така не ви ли се струва,че като се пред компа времето,минава доста по-бързо от обикновено.Е,очаквам и вашето мнение по въпроса.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не се смятам за пристрастена.Обикновено не мога да се доредя до компа и понякога седя само за 10-15 мин,но когато мога седя и по 3-4 часа.![]()
Мога да живея без компютъра,но ми е малко тъпо без него,ако не съм в подходяща компания де.
И да,като седя пред ПС-то имам чувстсото,че времето минава по-бързо.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Ами да престрастен съм и то много седя по около 18 часа през учебно време или когато ми се спи , но обикновено седя по 36 часа след което заспивам ... ест компа и тва което прая на него през цялото време не е чат илии музика (само) ами и работя на него. Максималното време, което съм карал без комп е 2 седмици .. мога и повече ама нема причина :P ... И да времето минава мн мн мн бързо .. ако минавеше бавно щеше да седя по-малко![]()
Определено съм пристрастен. Не виждам как бих живял без него. Аз правя всичко на компютъра - уча, чета, почивам си и съм ужасно зависим от него. Даже и специалността ми е такава, тоест бъдещето ми също е обвързано с компютър.
Е,нека и аз да отговоря на темичката си.И аз спадам към отбора на пристрастените.Знам,че това не е никак добре,но сама допуснах да се стигне до това положение.Като,се замисля и моето бъдеще е свързано пряко с компютър. :P
на мен времето пред компа ми минава страшно бавно... иии ... и да съм на море не изпитвам такова желание да седна и да прая нещо на компано преди бях мн зле... по цяяяяяял ден ... едно и също .... КОМП - нет .. спане ядене и ВЦ ..
![]()
Ами признавам че понякога прекарвам доста време пред компа но не мисле да съм чак пристрастена ... Наскоро трябваше да бъда 2 седм без компютър и съм още жива така че ...![]()
Ами да времето ми лети неусетно на мойто сладко компче,иначе ако съм на село или на море не изпитвам нужда,шото ми е яко иначе ако не сам в града,а някъде на тъпо място изпитвам нужда към компа
Не съм надута,а просто съм разглезена
Same here.Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
Без преувеличение,това ми е като наркотик.Преди две седмици ходих на море.Еми трябваше да заминем в 4 сутринта.Аз седнах на компа в седем вечерта и до три и половина сутринта не съм мръднала оттам.Не мога да живея без него,тъпо ми е без него,не виждам какво мога да правя.Той си ми е живота.Уча с него,спя с него,ям с него,до тоалетната одя с него,играя на него,всичко с него правя!Седя наж малко 4 часа на ден.И пайк не ми стига времето да проверя всичко,което искам.Влизам в един куп сажтове,за какво ли не.Само тук ми отнема час,час и нещо.Ами скайп?Там съм нон-стоп.Не се мърдаам.Тва е моето мнение за компа.
Определено съм пристрастена!![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
Определено съм пристрастена към компютъра ми и то до такава степен, че примерно ако няма нет се побърквам...![]()
дали съм пристрастена? ако можех, щях да се омъжа за него.![]()
като се замисля, на кашона имам работа точно 20 минути, ако не дрънкам с някой приятел... не върша нищо полезно.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
пор-ако някой ден това с женитбата стане,да не забравиш да ни почерпиш,подобаващо.Искрен о се надявам бъдещия ти ,,мъж,, да ти служи вярно и предано.![]()
![]()
Не,не съм пристрастена.Сядам рядко,предимно вечер и то защото нямам какво да правя,иначе ако съм някъде с приятели изобщо не си и помислям за него.Даже имаше период,в който го бях изключила(към 1 месец някъде).Но е нормално това,вече 5-та година го имам,то омръзва.
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Saмо като няма какво да правя,изпирвам жажда за компютър![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
Чак пристрастена-може би не.Но наистина ми е тъпо без компютър.
![]()
Не съм пристрастен, даже искам да се оттърва от него за 5,6 дена ... просто това ми е работата и съм длъжен да кисна на него ... баси тъпото ама съдба ...![]()
... k33p w@lkinG ...
Не бих казал 4е съм пристрастен ... Не съм някакъв супер хакер ... Просто оби4ам да си цъкам на него ... А и през у4ебната година по4ти не ми остава време за него ... Но бих казал 4е съм меломан и непре къснато слушам музика ... Ве4ер заспивам с музика , а сутрин се събуйдам с песен от джиесем4ето ... Така 4е компютъра за мен е предимство с тази голяма база с песни .![]()
![]()
Out of control
Чак пристрастена не, но като съм вкъщи и нямам какво да правя се чувствам длъжна да седна на пс-тоДа седна малко да почата, общо зето нищо важно не правя, но си ми е станало като ежедневие.Е ако замина някъде не умирам без пс.... Иначе времето пред пс наистина лети
bqh zariben noo godini kam 5-6 hodiniama sq ne pak sym dosta vreme pred kompa ama to tva ne6to ot 2 sedmici nasam i tova e za6toto ot kam 1 godina ne bqh si sqdal na kompa 6tot se pribirah v nas samo da spy i sq ne mi se sedi v nas a kato seda v nas kvo dugo da praq
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Ми то мойто не е пристрастяване.На ден по 4-5 часа нормално предимно вечер ,защото през деня си намирам други занимания.Компа го ползвам за всичко музика ,учене и чатене.Не бих умрял без комп ,но съм свикнал с него и ми е некво кофти като го няма.Чрез него поддържам връзка с хора с ,които не мога да бъда ежедневно и научавам много информация от интернет.Общо взето комп-а е необходимост вече.
mi da vremeto mi minava dosta po byrzo kogato sym na pc-to inache da sym pristrastena?! mm nesedq si normalno na kompa {: sega kato hodq na rabota dali ima i dva chasa da mi se sybirat
inache kato sym si v nas i nqma kakvo da pravq spasenieto mi e edinstveno kompiutyrcheto
![]()
![]()
I'll bE aLwAys thEre... theRe t0 tHe eNd ... I cAn't d0 mucH....bUt Be y0ur 0ne tRue frIend