- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кво ще прайте ся?
Първоначално написано от yanev4
Дай Боже!![]()
Нямаше логика,беше любов.
Аз бях почнала да пуша [най-голямата ми грешка],но успях да ги `откажа` [твърде смела дума за пишман пушач] преди да ги увеличат :P
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Не пуша!
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Почти спрях да пуша,когато ми се пуши си купувам 1-2 цигари : )) Което е около 50ст..така ,че все едно ми е![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
xaxaПървоначално написано от SummerMakesMeHappy
dan0
![]()
oo да. Един семеен приятел това прави.Тате го спуква от подигравки,защото може да си позволи цигарите,но не знам и аз защо го правиПървоначално написано от ecstazy
![]()
.А иначе не пуша,но ако пушех щях да разчитам на джобните.Имам много приятелки ,които не ядат ,за да си набавят цигарите.Но техен проблем.Така са решили.
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Не пуша![]()
Не пуша –> не ми пука -> нищо няма да прая с'я.
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
нищо,не пуша![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Ми .. купувам си. Засега. Майка като ми спре джобните ( въпреки, че знае, че пуша) ще спра да пуша или ще ги намаля ии така.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Който пуши-да му мисли. Аз ги отказах!)
Завистта няма почивен ден!
Абе хора тази тема е за хората който пушат и какво ще правят с тия високи цени , а не да ми се редите тука да казвате "аз ги отказах" "и аз" "и аз" и т.н.
По темата: Емии.. кво ше праим , ше ги намаляме или ше зимаме по-евтини![]()
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
А колко ще ги увеличават? Просто ми е интересно.Първоначално написано от perla333
Не пуша, така че не ме интересува.![]()
Dream as if you'll live forever.Live as if you'll die today!
чи ако пушех .. На аванта ахахах
то целия ми живот е на аванта
ама кво да са прай кат нямам кинти ..![]()
Ами от доста време се каня да ги спра ето и една хубава причина да го направя, но така ако някой подхвърли цигара не бих отказала![]()
Г/д до 1,50 отгоре някъдеПървоначално написано от BlackKeys
Не съм се интересувала точно...сега ще си търся без бандерол и така...
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
а аз сега давам по малко пари за цигари отколкото преди да ги увеличат взимам си една кутия цигари за 2 лв. без бандерол и нямам никви ядове
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
не пуша .. не ми пука
![]()
Не ПУША![]()
И НЕ искам да почвам, ако ги бях почна, което нямаше да се случи
щях да ги спра
![]()