.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Не свърших!

Момче съм и преди около месец беше акта.Правихме кво правихме,едно на ръка е тва,сичко беше супер и накрая не свърших.Това не ми се е случвало никога и ми стана странно.Когато сега(когато нямам гадже) мастурбирам си свършвам като първия пич,но с бившата не .. нямам обяснение,тя е много красива.
    Също така с нея ми бяха първите пъти,но за тези пъти съм чул,че се свършва бързо,а не че не се свършва ..
    От секса не усетих това "завладяващо" усещане,нямаше нищо интересно.Защо?
    Бъди творец, но твори и простотия

Re: Не свърших!

Цитирай Първоначално написано от torresinho
    Момче съм и преди около месец беше акта.Правихме кво правихме,едно на ръка е тва,сичко беше супер и накрая не свърших.Това не ми се е случвало никога и ми стана странно.Когато сега(когато нямам гадже) мастурбирам си свършвам като първия пич,но с бившата не .. нямам обяснение,тя е много красива.
    Също така с нея ми бяха първите пъти,но за тези пъти съм чул,че се свършва бързо,а не че не се свършва ..
    От секса не усетих това "завладяващо" усещане,нямаше нищо интересно.Защо?
    Ами това си е АБВ-то на сексологията! Който много мастурбира, после трудно се приспособява да свършва при секс. Това е първото. Второто е, че може да е имало притеснения от твоя страна...Със следващата ще е по-добре, ако спреш да мислиш за това и, ако преди секс не си мастурбирал поне 3-4 дена. Помни какво съм ти казал!
    Good luck, Bad luck, Luck...

Мега фен Аватара на t0d1t0
    пробвай пак
    Станислава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си