- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс по време на цикъл
Просто от любопитство искам да попитам,възможно ли е менструацията и овулацията да съвпадат?Понеже в някои форуми съм чела,че някои жени са забременяли по време на цикъл?И голяма ли е възможността това да се случи?![]()
Не съм много добре запозната, но ако се замислиш.. чиста логика. Самия цикъл представлява изхвърляне на неоплодена яйцеклетка от 1ния яйчник и предполагам, че има много малка възможност яйцеклетката в другия яйчник вече да се е развила достатъчно,че да си в овулация.. Звучи ми малко вероятно, та дори невъзможно.. но.. знам ли.. както казах- не съм много добре запозната и това са само лични разсъждения![]()
Само в сънищата мога да те докосвам, да оставяш цвят върху моето сиво..
Майка ми може да забременее само по време на цикъл. Колко години са го правили с татко без презерватив и майка ми не е забременявала, а са искали дете. Накрая баща ми купи Maybe Baby на мама и микроскопчето показа, че тя си е смятала грешно овулацията и тя и е по време на цикъла. Направили го по време на цикъл и ей ме на.![]()
Разбирасе че не ма!
ПОТРЕСЕНА СЪМ!!!!
Ако помислиш малко ще стигнеш и САМА до извода че не става, така де мисля аз поне така дано да не се изказвам грешно ама мисля че съм права. Логика скъпа ..
Бургас
![]()
Не си много права....Първоначално написано от TheSunshine01
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПРАВА СИ БЕЕЕЕ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
Откъде си толкова убедена "ма"?Потресена била... за това не една или две жени са забременели по време на менструация...оказва се,че тази възможност я има.Помислила съм преди да напиша темата...явно понякога овулацията съвпада с менструацията.Мери си приказките ''ма"Първоначално написано от TheSunshine01
![]()
Първоначално написано от galenata
Ми като знаеш и си помислила няма нужда да пишеш.![]()
Бургас
![]()
А ти няма нужда да спамиш темата.Първоначално написано от TheSunshine01
Казаха си хората , може да съвпаднат овулацията и менструацията ^
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
ако може да попитам как се разбира примерно овулацията кога се пада защото до колкото съм запознат тя от 13 до 16тия ден след месечния цикъл
YEAH
Май си има специални неща, с които се измерва ... поне така съм чувала...![]()
I'm inlove with a criminal...
Ако МЦ е къс, например 21 дни, овулацията се пада на 7мия. Ако менструацията е по-дълга /7-9 дни/, ей ви бебе!
Правете разлика между цикъл и менструация! Изразът "да се забременее по време на цикъл" си е виц отвсякъде!
Цикъл- времето от първия ден на менструацията до първия ден на следващата такава.
Менструация- изхвърлянето на маточната лигавица.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!