.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Секс по време на цикъл

Просто от любопитство искам да попитам,възможно ли е менструацията и овулацията да съвпадат?Понеже в някои форуми съм чела,че някои жени са забременяли по време на цикъл?И голяма ли е възможността това да се случи?

Не съм много добре запозната, но ако се замислиш.. чиста логика. Самия цикъл представлява изхвърляне на неоплодена яйцеклетка от 1ния яйчник и предполагам, че има много малка възможност яйцеклетката в другия яйчник вече да се е развила достатъчно,че да си в овулация.. Звучи ми малко вероятно, та дори невъзможно.. но.. знам ли.. както казах- не съм много добре запозната и това са само лични разсъждения
    Само в сънищата мога да те докосвам, да оставяш цвят върху моето сиво..

Голям фен Аватара на Callisto
    Майка ми може да забременее само по време на цикъл. Колко години са го правили с татко без презерватив и майка ми не е забременявала, а са искали дете. Накрая баща ми купи Maybe Baby на мама и микроскопчето показа, че тя си е смятала грешно овулацията и тя и е по време на цикъла. Направили го по време на цикъл и ей ме на.

Разбирасе че не ма!
    ПОТРЕСЕНА СЪМ!!!!
    Ако помислиш малко ще стигнеш и САМА до извода че не става, така де мисля аз поне така дано да не се изказвам грешно ама мисля че съм права. Логика скъпа ..
    Бургас

Цитирай Първоначално написано от TheSunshine01
    Разбирасе че не ма!
    ПОТРЕСЕНА СЪМ!!!!
    Ако помислиш малко ще стигнеш и САМА до извода че не става, така де мисля аз поне така дано да не се изказвам грешно ама мисля че съм права. Логика скъпа ..
    Не си много права....
    ПРАВА СИ БЕЕЕЕ!!!!!
    It's too late...

Разбирасе че не ма!
    ПОТРЕСЕНА СЪМ!!!!
    Откъде си толкова убедена "ма"?Потресена била... за това не една или две жени са забременели по време на менструация...оказва се,че тази възможност я има.Помислила съм преди да напиша темата...явно понякога овулацията съвпада с менструацията.Мери си приказките ''ма"

Цитирай Първоначално написано от galenata
    Разбирасе че не ма!
    ПОТРЕСЕНА СЪМ!!!!
    Откъде си толкова убедена "ма"?Потресена била... за това не една или две жени са забременели по време на менструация...оказва се,че тази възможност я има.Помислила съм преди да напиша темата...явно понякога овулацията съвпада с менструацията.Мери си приказките ''ма"

Ми като знаеш и си помислила няма нужда да пишеш.
    Бургас

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от galenata
    Разбирасе че не ма!
    ПОТРЕСЕНА СЪМ!!!!

Ми като знаеш и си помислила няма нужда да пишеш.
    А ти няма нужда да спамиш темата.

Казаха си хората , може да съвпаднат овулацията и менструацията ^

ако може да попитам как се разбира примерно овулацията кога се пада защото до колкото съм запознат тя от 13 до 16тия ден след месечния цикъл
    YEAH

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Май си има специални неща, с които се измерва ... поне така съм чувала...

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ако МЦ е къс, например 21 дни, овулацията се пада на 7мия. Ако менструацията е по-дълга /7-9 дни/, ей ви бебе!

Правете разлика между цикъл и менструация! Изразът "да се забременее по време на цикъл" си е виц отвсякъде!
    Цикъл- времето от първия ден на менструацията до първия ден на следващата такава.
    Менструация- изхвърлянето на маточната лигавица.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    OWNED
    Станислава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си