.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Проблем

Проблем

Здравейте, имам голям проблем, имам приятелка и с нея се опитваме да правим секс обаче докато ми прави свирки примерно пениса ми е твърд обаче тръгна ли да го вкарвам умеква.. тя почва да ми се сърди.. а незнам как да го коригирам този проблем.. какво ми става.. на лекар не искам да ходя затова задавам въпроса си тук..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Явно не те възбужда достатъчно...Пък или ТИ не си възбуден..
    Или ако си притеснен..
    Причини много
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Може би презервативите ти стягат. Ако пък не е от това, то вероятно или много се притесняваш или момичето ти не те възбужда достатъчно. Ако е последната причина, то и с кран не биха могли да ти го вдигнат... Но при всяко положение, не се притеснявай. Нищо ти няма, напълно нормален си.

ами всъщност аз много си харесвам приятелката и ме възбужда.. най-вероятно е от някво притеснение.. а ако може да ми дадете някаква помощ за това.. ? мерси предварително

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Няма как да ти помогнем - ти самия трябва да си помогнеш..

Бъди спокоен..Не се притеснявай..
    Обясни на приятелката си,че се случва от притеснението и че искаш да те разбере
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Ако ти е първата е нормално да се притесняваш. Сподели й, за да те разбере. Дори би се зарадвала и дала 2 пъти повече от себе си в услията си, за да те превъзбуди. От своя страна ти няма да се чувстваш притеснен от това, че прикриваш нещо. Сигурно напрежението ти идва от това, че не си сигурен дали ще се представиш толкова добре, колкото и според очакванията на твоята приятелка. Особено ако си я забудил, че имаш голям опит. Единственото правило, за да се справиш успешно е да не си затормозен от някакви страхове. Бъди искрен с нея, че нямаш опит и се притесняваш дали ще отговориш на очакванията й. Така е по-добре от колкото да те скъса защото би си помислила, че имаш някакъв недъг.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си