- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кое куче да избера?
Наскоро тати ми каза, че иска Ротвайлер. Имаме приятели, които имат женски Ротвайлер и ни казаха, че ще ни дадът кученце, ако поискаме. Аз много се колебая, защото това е голямо куче и досега не съм дресирала куче. (учила съм ги да дават лапа и да сядат) Баща ми е тираджия и не си е постоянно вкъщи, няма кой да се занимава с него. Мама изобщо незнае как да дресира куче. Само аз ще се занимавам с него. Мисля, че ще ми е трудно. Аз искам Английски кокер шпаньол. Малки са лесно се поддават на десировка. Хобито на баща ми е лов и риболов. Кокера е ловно куче. Сега идва и проблема.. майка ми не иска куче да се гледа вътре. Живея в къща и може да се направи къщичка и да се гледа навън. За ротвайлера няма проблем, но незнам за кокера. Ако кокера отпадне, мисля за сибирско хъски. Другият проблем е, че не искам да го купувам от магазин. Бих искала да е от развъдник. Хубавото на ротвайлера е, че ще видя и майката и бащата. Ако намеря кокер или хъски от Видин, ще е добре иначе ще трябва да търсиме от друг град, което си е разход.Вие, какво бихте направили на мое място, много съм объркана.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!