- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Крив ми е
Крив ми е пениса (мога да покажа снимков материал на някой заиинтерисован за да ми отговори по-точно) и да попитам има ли и други и пречи ли за секса
колко ти е крив.. колко градуса![]()
![]()
ми ддз около с около 10 градуса настраниПървоначално написано от Lucko
![]()
не и моя е кривнал наляво, мисля че така доставя повече удоволствие но не съм сигурен![]()
не брат режи го![]()
по темата от кфо се притесняваш няма разлика а на един му беше крив от към корема и надървен докосваше пъпа :Д:Д
aLL SaM Ve eBaL
ХаахаХАхаха баси кефа, направо гъделичка дванадесетопръстника...Първоначално написано от Ma3x
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
друг път кат ти стане, го пъхай малко в единия крачол, после в другия!
мн беза 1 виждам такоа нещу ... Може пък да е за добро уе
![]()
![]()
Слагай си го повече в левия крачол и нещата ще се оправят
По принцип не би трябвало да е проблем. Ако толкова те притеснява иди на доктор(макар че не знам кой специалист се занимава с пениса..)
Поне ти се отварят нови възможности за пози, ако не друго![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
В общия случай - на уролог. По принцип, някъде съм срещал и андролози, но най-често у нас, уролозите се занимават с мъжката полова система. Няма да е излишно да те погледне. Срещата не се отличава с кой знае какви неприятни емоции. Е, пипа тук и там, но не е в рамките на поносимото.
не трябва ли в десния?Първоначално написано от valdesbg
пич към 22-25 годиша възраст ще ти се оправи, сега и в космоса да идеш няа стане нищо![]()
vsichkii, osven men, sa tupii !
ааа снимковия материал е най-гадното нещо което съм гледал това бе ужасна гледка :Д съксва яко как си биеш чикия дори се чудя :Д
aLL SaM Ve eBaL
xaxa ти си УНИКАТ![]()
![]()
пфф сигурно вместо да си го мериш с линията го мериш с ъгломера![]()
![]()
а сега сериозно мисля че за това оправия няма..
уу той много крив беза първи път виждам толкова
Просто аз
Ами 1 савет от мен
Сега мисля, че почва едно предаване "България търси таланти" .... Още ли си тук![]()
![]()
![]()
ае лек, тъй поече ш задоволяваш момичето е...
anger fist i na teb li ti e kriv ta go lujish
aLL SaM Ve eBaL
+1 , само така пичПървоначално написано от Ma3x
![]()
![]()
ей така ши им прай на пут*нцата![]()
![]()
ае каам кфот мисля е... не ми е крив...Първоначално написано от Ma3x
Абе смени крачола просто.
По пътя на логиката трябва да е в бил в десния за да се изкриви така. Не ми се обяснява защо.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Според мен това не е проблем![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!