- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правя
Здравейте
Като чуя,че се карате,обичате и т.н. чрез скайпа - направо ми иде да заплача ((заради това,че сте САМО в виртуалния свят,а не в реалния))..
По темата:
Ако сте от един град - покани я на среща..Говорете и се разяснете..
Иначе по скайп не знам как може да се справите..Защото не знаеш и не виждаш реакциите на отсрещната страна
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Зарежи я. Намери си гадже НЕ по скайп.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Нямам какво повече да добавя.Първоначално написано от kaloqnmitev
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ами ти си на 16. Вярно е, че в скайп хората са много по-отворени от колкото на живо, но не очаквай от момиче, което е над 14 да се върже много много дори да ти се струва, че скайп лиготиите й се струват забавни. Тя може като нищо само да си губи времето с теб, а не да придава такъв смисъл на вашите отношения, за такива каквито ти ги възприемаш - едва ли не почти сте си гаджета. Голям си, скайп само ще забави развитието ти. Излизай повече с приятели, лека по лека ще се запознаваш с различни компании и момичета, ще добиеш повече самочувствие и ще си намериш истинска приятелка.
пп. Ако все още държиш на това момиче не ти пречи и да напъваш малко повече, но за нея ти си просто някаква лепка, непознат с който няма никакви спомени освен тези в чата, а от чатене не остават ценни спомени, които да я карат тя да се чувства привързана към теб.![]()
съобщението от Priceless ми харесадеиствам по въпроса с излизането но писах тук защото незнам варянт освен скъпе да общувам с нея не мога като я видя някъде по улицата и да я заговоря но наистина с всички момичета прекалявам със скаипа ии винаги нищо не се получава дори ме намразват
![]()
маи наи добре ще е да си намеря друга но не по скаип
![]()
превод:..uBaa ♥: emm ne mi se pishe
Аз като се интересувам от някое момче, не само че не ми се пише, ами и понякога оставам в скайп примерно час повече, отколкото съм възнамерявала - само за да си пиша с него. При това не само с такива, по които си падам, а и приятели, д които разговорът ми е интересен.emm ne mi se pishe С ТЕБ
Skype love power ..![]()
Извинявай, ама ти верно ли си на 16?
Всичките ти гаджета ли са били по скайп?
Колко време прекарваш пред компа?
Ако ми отговориш ще ти дам съвет![]()
Покани я на среща . .![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Опитай да се запознаеш с нея на живо , и да излезеш от виртуалното пространство ! Ако това не стане ... не се надявай нещо сериозно да се получи! А и това е СКАЙП, не знам как си мислиш че обичаш това момиче! Тя може изобщо да не е това за каето се е представяля ! Намери си истинска приятлека и истинско момиче което да ти хареса , и с което може да излезеш !!! Успех !!!![]()
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
Запознайте се на живо, но преди това трябва да й направиш хубаво впечатление, за да приеме. Подхващай различни теми, за да може чата да е интересен. Шегувай се умерено!
Излез навън разсей се малко запознай се с нови хора компанийки .. все ще се намери някое момиче за теб.Остави настрана скайп пространството. Успех.![]()
виж ся тя е казала, че не и се пише, а не само с теб а изобщо
+++Първоначално написано от SmilezZz
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Еми..попринцип бих ти казала,че тва по скайп,няа как да е...но няма..
ама..оправи си правописа ,моля те.
Колкото до тва кво да правищ,еми явно не ще си пишите,за тва хората са казали "мисли преди да говориш",в случая преди да пишеш .![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3