.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

свърши се ;(

така .. колко пъти съм му казвала да не пише коментари на момичетата в импулс някви целувки и инловчета .. и той ми е обещавал че няма .. на таси тема почнахме да се караме и днеска .. ии стигнахме пакк до
    - ще ме оставиш лии .. ше скъсаш лии ?
    тойй непрекъснато ме пита това .. ще го скъсам лии щи го оставя ли .. питам го дали иска да е така ..
    - не разбира се че не искам ..
    __________________________________________________ _______

-ще издържиш лии ?
    -ако ти спреш до го правиш ..
    -аз не спирам
    -е щом не спираш ходи на майната си .. омръзна ми .. всяко нещо си има своите крайности !!

__________________________________________________ ________

The endd ** според вас каквo ли цели да направии ??

според мен ти трябва да ходиш на майната си,ше му казваш какво да пише и какво не,в тия сайтове тия целувки нищо не значат за мен,все едно да му кажеш няма да излизаш,щото може да видиш някоя стара позната и да се прегърнете...бахти пачата си чесно

при положение че той ми е забранявал много понече неща .. и ако не ми беше обещал да не го правии .. аии той редовно си излиза със приятелките си без аз да кажа ни една дума [!]

Цитирай Първоначално написано от yozii
    при положение че той ми е забранявал много понече неща .. и ако не ми беше обещал да не го правии .. аии той редовно си излиза със приятелките си без аз да кажа ни една дума [!]
    Ми това можеше да го споменеш в по-горе написаното...но какво ли ти давам тон в живота,аз моя си не мога да оправя...
    ае лека ви вечер аз излизам

Голям фен Аватара на playhard1
    ми не мога да скрия, че и аз не понасях такива работи. Има си други емотиконки като и т.н. Защо точно целувки, влюбване и т.н.? Автора е прав, съгласен съм с момичето. Аз бих направил същото ако бях на твое място... =D> =D> =D>

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Не можете нищо да си забранявате един на друг... но пък можеш да го виниш за личния му избор.
    т.е. Заеби го.

Град
    |На 3еМяТ@|
    Мисля, че той е идиот, който иска ти да му теглиш чертата, защото той самия не му стиска.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Според мен си постъпила правилно. Въпроса не мисля, че е в това какво пише (в началото е бил), но с течение на времето - не. Той ти е казал, че повече няма да го направи, но е повтарял отново и отново - едва ли има някой, който харесва хора, които не застават зад думите си. В крайна сметка всичкоси има граници.
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

една приятелка му писа как си тва онова и той каза - с нея скъсахме ти сигурно знаеш .. излизам .. стана ми гадно .. написа там някви плачещи емотиконки на скайпа си и и сложи една песен .. веднъж ми я беше пратил и му бях казала че е суперр .. една много лъбовна да кажа песенн .. и излезе.. и ми кликна преди малко .. боже ще полудея ..

Град
    Сливен/София
    една приятелка му писа как си тва онова и той каза - с нея скъсахме ти сигурно знаеш .. излизам .. стана ми гадно .. написа там някви плачещи емотиконки на скайпа си и излезе.. и ми кликна преди малко .. боже ще полудея ..
    Не скланяй глава. Нека разбере какво е да е без теб.

П.П - Все се чудя защо човек осъзнава какво означава някой друг за него, чак след като го загуби....

Супер фен
    Едни коментари и всички свършва ... ти изобщо защо си била с това момче?Тези неща не значат нищо ... но все пак ти си решаваш.
    Обичам те <3 !!!

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Цитирай Първоначално написано от Madeyed
    Мисля, че той е идиот, който иска ти да му теглиш чертата, защото той самия не му стиска.

+
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Човекът е този, който винаги губи в живота, и никога не е благодарен за това, което има.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от Take_That
    една приятелка му писа как си тва онова и той каза - с нея скъсахме ти сигурно знаеш .. излизам .. стана ми гадно .. написа там някви плачещи емотиконки на скайпа си и излезе.. и ми кликна преди малко .. боже ще полудея ..

П.П - Все се чудя защо човек осъзнава какво означава някой друг за него, чак след като го загуби....
    Защото, когато е с него не осъзнава какво е, когато си отиде и не си е помислял за този момент .... Авторката е постъпила правилно, такива, като това момче са навсякъде ..
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Zaradi takiva drebolii ne si struva..Edno vreme i az se draznih,ama nqma smisyl ..

нямам и намерение .. обичам го но май само така ще мога да разбера дали ме обича и той .. веднъж то бях питала .. просто знам че се беше молил на своя бивша приятелка .. дали пак би молил някого .. и той беше казал само ако си заслужава .. сега ще разберем дали според него `заслужавам` ..

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Едни коментари и всички свършва ... ти изобщо защо си била с това момче?Тези неща не значат нищо ... но все пак ти си решаваш.
    не е само заради някакви коментари .. чети по-внимателно ..

Голям фен
    Права си !!! Не се знае утре може да ти изневери .. ти да разбереш .. И той да ти каже " повече няма " ее ще му повярваш ли на такъв човек ...

Град
    Сливен/София

нямам и намерение .. обичам го но май само така ще мога да разбера дали ме обича и той .. веднъж то бях питала .. просто знам че се беше молил на своя бивша приятелка .. дали пак би молил някого .. и той беше казал само ако си заслужава .. сега ще разберем дали според него `заслужавам` ..

Точно така

До tanch3t093 - съгласна съм с теб, ама все си мисля защо и защо. Защо хората не се оценяват .... жалко е

Голям фен
    Въпросът не е в това за някакви си тъпи коментари ... въпроса е там ,че ти си го помолила нещо елементарнооо което не изисква кой знае какви усилия ... той ти е обещал нещо , а не го е спазил .. ами ако утре го помолиш нещо важно което наистина те наранява .. мани коментарите ... и той не го направи .. кво бъдеще има връзката ви ..

За "Телетъпис" сте и двамата. На колко сте? На по 12? Емотикони в импулс, песнички в скайп, кърма в шишенце за обяд, приспивна песничка за лека нощ? Може ли да сте такива недорасли?
    Пфхаха, ако за теб това, да ти се влачи в краката, след като си го скъсала, означава, че те обича и цени...

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    За "Телетъпис" сте и двамата. На колко сте? На по 12? Емотикони в импулс, песнички в скайп, кърма в шишенце за обяд, приспивна песничка за лека нощ? Може ли да сте такива недорасли?
    Пфхаха, ако за теб това, да ти се влачи в краката, след като си го скъсала, означава, че те обича и цени...
    аз-15
    той-17

Ти си си права. Направила си това, което е трябвало.

Още по-зле. Пораснете, бе!

mArMaLaDkA а ти на колко си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си