- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- свърши се ;(
така .. колко пъти съм му казвала да не пише коментари на момичетата в импулс някви целувки и инловчета .. и той ми е обещавал че няма .. на таси тема почнахме да се караме и днеска .. ии стигнахме пакк до
- ще ме оставиш лии .. ше скъсаш лии ?
тойй непрекъснато ме пита това .. ще го скъсам лии щи го оставя ли .. питам го дали иска да е така ..
- не разбира се че не искам ..
__________________________________________________ _______
-ще издържиш лии ?
-ако ти спреш до го правиш ..
-аз не спирам
-е щом не спираш ходи на майната си .. омръзна ми .. всяко нещо си има своите крайности !!
__________________________________________________ ________
The endd ** според вас каквo ли цели да направии ??
според мен ти трябва да ходиш на майната си,ше му казваш какво да пише и какво не,в тия сайтове тия целувки нищо не значат за мен,все едно да му кажеш няма да излизаш,щото може да видиш някоя стара позната и да се прегърнете...бахти пачата си чесно![]()
при положение че той ми е забранявал много понече неща .. и ако не ми беше обещал да не го правии .. аии той редовно си излиза със приятелките си без аз да кажа ни една дума [!]
Ми това можеше да го споменеш в по-горе написаното...но какво ли ти давам тон в живота,аз моя си не мога да оправя...Първоначално написано от yozii
![]()
ае лека ви вечер аз излизам![]()
ми не мога да скрия, че и аз не понасях такива работи. Има си други емотиконки като![]()
![]()
![]()
и т.н. Защо точно целувки, влюбване и т.н.? Автора е прав, съгласен съм с момичето. Аз бих направил същото ако бях на твое място... =D> =D> =D>
Не можете нищо да си забранявате един на друг... но пък можеш да го виниш за личния му избор.
т.е. Заеби го.
Мисля, че той е идиот, който иска ти да му теглиш чертата, защото той самия не му стиска.![]()
Според мен си постъпила правилно. Въпроса не мисля, че е в това какво пише (в началото е бил), но с течение на времето - не. Той ти е казал, че повече няма да го направи, но е повтарял отново и отново - едва ли има някой, който харесва хора, които не застават зад думите си. В крайна сметка всичкоси има граници.
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
една приятелка му писа как си тва онова и той каза - с нея скъсахме ти сигурно знаеш .. излизам .. стана ми гадно .. написа там някви плачещи емотиконки на скайпа си и и сложи една песен .. веднъж ми я беше пратил и му бях казала че е суперр .. една много лъбовна да кажа песенн .. и излезе.. и ми кликна преди малко .. боже ще полудея..
Не скланяй глава. Нека разбере какво е да е без теб.Първоначално написано от yozii
П.П - Все се чудя защо човек осъзнава какво означава някой друг за него, чак след като го загуби....
Първоначално написано от Madeyed
+![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Човекът е този, който винаги губи в живота, и никога не е благодарен за това, което има.
Защото, когато е с него не осъзнава какво е, когато си отиде и не си е помислял за този момент .... Авторката е постъпила правилно, такива, като това момче са навсякъде ..Първоначално написано от Take_That
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Zaradi takiva drebolii ne si struva..Edno vreme i az se draznih,ama nqma smisyl..
нямам и намерение .. обичам го но май само така ще мога да разбера дали ме обича и той .. веднъж то бях питала .. просто знам че се беше молил на своя бивша приятелка .. дали пак би молил някого .. и той беше казал само ако си заслужава .. сега ще разберем дали според него `заслужавам` ..Първоначално написано от Take_That
не е само заради някакви коментари .. чети по-внимателноПървоначално написано от FiRe_LaDy
..
Първоначално написано от yozii
Точно така
До tanch3t093 - съгласна съм с теб, ама все си мисля защо и защо. Защо хората не се оценяват .... жалко е![]()
Въпросът не е в това за някакви си тъпи коментари ... въпроса е там ,че ти си го помолила нещо елементарнооо което не изисква кой знае какви усилия ... той ти е обещал нещо , а не го е спазил .. ами ако утре го помолиш нещо важно което наистина те наранява .. мани коментарите ... и той не го направи .. кво бъдеще има връзката ви ..![]()
![]()
![]()
За "Телетъпис" сте и двамата. На колко сте? На по 12? Емотикони в импулс, песнички в скайп, кърма в шишенце за обяд, приспивна песничка за лека нощ? Може ли да сте такива недорасли?
Пфхаха, ако за теб това, да ти се влачи в краката, след като си го скъсала, означава, че те обича и цени...![]()