.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Да бъда или да не бъда

Мда.
    Нали си спомняте предишната ми тема: " Разбраха .. и сега какво " .
    Е снощи, седнахме и поговорихме, но те не искат аз да съм с него. ТВЪРДО РЕШЕНИ СА ДА НИ РАЗДЕЛЯТ.
    Той не бил за мен. ТРЯБВАЛО първо да го запозная с тях и тогава .. те да решат дали да бъдем или да не бъдем .. Та аз да не съм пет годишно детенце да ми избират дрешките
    ТОЙ ИСКА ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ С ТЯХ, НО ТЕ НЕ ИСКАТ
    И МЕ ЗАПЛАШИХА, ЧЕ ако продължа да се виждам с него, ще ми обръснат главата 0номер ЩЕ МЕ ИЗПРАТЯТ ПРИ БАБА ТА ТЯ ДА СЕ ОПРАВЯ С МЕН
    Не знам, вчера скъсахме, но той и аз искаме да бъдем заедно.. не знам какво да направя .. напълно съм объркана и и и .. .
    Не мога да се виждам постоянно с него и то тайно, защото още повече ще продължавам да ги лъжа.. тогава съвсем няма да ми вярват.
    ОБЪРКАНА СЪМ ПРОСТО. Исках да споделя.

е, как хем трябвало да се запознаят с него, хем пък не искали?

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    На колко си ? Това тяхното не е нормално,кат не искат с хубаво ги лъжи и се крии,те така или инъ4е ти нямат доверие....

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    е, как хем трябвало да се запознаят с него, хем пък не искали?
    Ама те преди да сме си станали аз е трябвало да им кажа: " Мамо, може ли да си стана гадже с еди си кое момче" А пък сега вече не искат да се запознават..

Дано темата е ебавка, защото ако не е положението е много ДРОП.

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    На колко си ? Това тяхното не е нормално,кат не искат с хубаво ги лъжи и се крии,те така или инъ4е ти нямат доверие....
    на 6.05 правя 15.

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Дано темата е ебавка, защото ако не е положението е много ДРОП.
    Ама не е.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Ех ... Егати неразбраните хора.
    Помоли ги да се запознаят с него. Кажи им , че няма да се откажеш. Как , като не го познават ще заключат , че не е за теб?
    Не се разделяйте.
    Борете се за любовта си , както се казва ^

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Хухуху.

Навърши пълнолетие и тогава имай претенции.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Хухуху.

Навърши пълнолетие и тогава имай претенции.
    Приличаш на мама.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Мама се грижи за 13 годишната си дъщеря, която мощно я тресат хормоните вместо да заляга над учебника.

и last.fm-ец

^ ама на 15 съм ( е почти де)

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    и кво. Като си на 14, много ли си зряла.

14 всъщност е доста ниска възраст за каквито и да е връзки, защото още не можете да си напишете името без грешки, камо ли да вземете правилно решение.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Ти никакви ли тайни не можеш да опазиш от родителите си? Не е необходимо да им се отчиташ. Пък и не си тооолкова малка, едва ли те смятат за глупава. Щом си направила своя избор няма защо да те съдят. Излъжи например, че с това момиче имаш връзка от 6 месеца и щом е успял да задържи сърцето ти за толкова много време, значи определено те заслужава. Ще заблудиш родителите си, просто им трябва време да възприемат, че любимата им дъщеря вече не си играе само с кукли , но това е трудно за всеки родител. Едва ли ще те изпратят при баба ти, в крайна сметка не е като да са те изключили от училище, да те съдят за престъпление и прочее. Най-обикновена ученическа любов. А и не си 7-ми клас, предполагам, че вече си в гимназия и не ти предстоят изпити и глупости, за които сериозно трябва да се се стегнеш да учиш. В крайна сметка покажи малко бунтарски дух, инат... Все ще има по-надеждни резултати от това да се примириш духом и родителите ти да останат с впечатлението, че са постъпили много правилно, защото привидно си запазила спокойствие и не даваш индикации, че си депресирана докато в същото време сърцето ти се свива тихо, тихо... Родителите могат да осъзнаят грешката си единствено ако ти направиш някакви грешкиз, покажеш характер и ги накажеш с някаква постъпка на принципа "каквото се повикало, такова се обадило". Щом ти забраняват да се видиш с любимия човек, най-малкото отмъщение е ти да им покажеш колко лошо е любимо същество да те лиши от внимание - т.е. почни с игнориране по всички възможни начини. Като се прибираш от училище бъди по-студена, яж си в стаята, не отговаряй на въпросите на ваще как е минал денят ти, не им доставяй удоволствието да общуват с детето си. В момента, в който те осъзнаят колко гадно е да лишиш обекта на своята обич от внимание може би биха те разбрали.
    Разбирасе това са просто моите съвети, но би могла да вкараш съответните филми. Все ще е по-добре малко инат дори с риск да се скараш с родителите си, от колкото вечно да бъдеш доброто момиченце на мама и тати, което е невъзможно да има капризи и стои вкъщи само за украса в името на това да задоволява егото на две самовлюбени души, които си мислят, че са перфектните родители...
    Успех и дано нещата се оправят!

^ бтв, не че се хваля, ама аз съм най-примерното момиче от класа.
    Не ходя по мъже на по 20години, не пуша, не пия, гледам си ученето и т.н. Може да не повярвате, ама дори не си слагам грим .
    И когато им казах, че си имам гадже, те изпаднаха в ШОК..

^ Тя живее при техните, не работи и е във възраст, на която могат да се направят едни от най-големите грешки в живота, именно 'щото на 14 не може да разсъждава толкова трезво и да преценява като зрял човек. Т'ва с отмъщенията и нравоученията към родителите е най-глупавото, което може да направи. Най-много да й цапнат някакво наказание, във всеки случай обаче хич няма и да се впечатлят, че тя стои в ъгъла отстрани и се цупи като 10-годишно.

Надали съществува някаква голяма любов между теб и момчето, авторке, така че ще го преживееш. Вашите пък имат някакъв много изкривен начин на мислене, по-точно изобщо не могат(или не знаят как) да те контролират, затова ти се карат, забраняват ти и те заплашват с баба ти, която явно олицетворява строгия ред и дисциплина.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Има си хас и тея неща да правиш.
    Ето виж си сега мисленето, което е извинителен тип и после прецени защо родителите ти нямат доверие.

и last.fm-ец

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от CherryS
    Не ходя по мъже на по 20години, не пуша, не пия, гледам си ученето и т.н. Може да не повярвате, ама дори не си слагам грим .

Още си малка и не разбираш някои работи. Слушай родителите си.

Голям фен Аватара на playhard1
    Ех.. от дума не разбираш

А защо всички момичета, които ходят с мъже на 20 са лоши? Момчетата на 20 години задължително ли са по-лоши от тези на 15?
    Good luck, Bad luck, Luck...

Цитирай Първоначално написано от playhard1
    Ех.. от дума не разбираш

Не се карай де.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    аз родителите си до 17 години ги слушах и не съм сбъркал

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от playhard1
    Ех.. от дума не разбираш

Не се карай де.

Хайде от мене да мине, ще ти помогна:

Скъсали сте. Добре. Сега следва да си направи той едно "ПРЕРАЖДАНЕ". Може да си смени стила на обличане, да си промени прическата, да изостави някой лош навик - примерно, ако е тлъст или рахиичен, да тръгне 2-3 месеца на фитнес. След това се "запознавате" отново и веднага го представяш на майка си и баща си. ПАК няма гаранция, че ще стане работата, но...опитайте така. По тоя начин няма да ти е толкова притеснено и ще намериш повече отговори на въпросите си. ОТДЕЛНО - ще видиш дали той ще може да те чака...
    Good luck, Bad luck, Luck...

Голям фен
    Изпаднали са защото ... на мама и тати малката "порасна" смисъллл .... вече няма да мислиш кога ще излезеш на разходка с мама ... кога татко ще те вземе с колата от училище ,а кога ще можеш да се видиш с приятеля ти ... и така ... А и от предишната ти тема помня,че беше казала,че той имал сериозна работа .. на колко е след като не е на 20 .. ? на 19 ? ... аз лично одобрявам връзки с разлика над 4 години ...,а повечето ми съученички на 16 ходят с някви шматки +20 ии ддз малко тупо ми се струва и като почнат да ми развиват теориите " момчетата на 16-17 не знаят кво искат " ... ,а момчетата на 20 те прибират у вас в 22:00 и после ходят се ебат на ляво и на дясно

А ве,много си усложняваш живота.
    И кво,вече заради някъв си там,дет ще мине и замине,ще си усложняващ отношенията с ваще,ай гледай си училището там и трай,живота е дълъг,имаш време за връзки.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си