Искам да се променя,защото всички ме тъпчат и малтретират..
Буквално ли те тъпчат и малтретират? Ако е така, значи не заслужават да се промениш заради тях. Намери си приятели, които ще те ценят такава каквато си.
иде ми да избягам понякога,защото ми казват,че съм тъпа и т.н
Наникъде не трябва да бягаш защото от какъвто и проблем да избягаш, рано или късно ще ти се наложи да се върнеш и да се изправиш отново лице в лице с него. По-добре рано от колкото със закъснение. Така даваш възможност на проблемите да прерастнат в още по-големи. Ако игнорираш хората, които те унижават няма да постигнеш нищо, те ще си мислят, че си слаб характер и ставаш за перфектния отдушник, който да попива лошите им настроения. Когато някой те настъпи, настъпи го и ти!
искам момчето,което супер добре си говорим в скайп,да ме хареса и навън да не ме е срам от него..
Защо да го е срам от теб? Има ли причина? Явно е лицемер щом в скайп поддържате контакти, а на живо се опитва да е приятел с всички и поради тази причина нито е с теб, нито срещу теб. Не ти трябва да ти пука за някой, който се срамува да признае чувствата си понеже смята, че ще почнат да го тъпчат, така както тъпчат и теб. Щом едно момче няма смелост да те защитава, значи е путьo. Хич да не ти пука за него!
От време искам да се променя – да гледам различно на живота, да не завиждам, да не лъжа, да съм истинска, всички да ме обичат и харесват,да не позволявам да ме тъпчат, да нося по-смъкнати дрехи,
Ще си истинска единствено когато престанеш да търсиш мястото си и се отпуснеш и оставиш на течението. Не можеш да бъдеш истински обичана ако сложиш маска пред хората единствено, за да им се харесаш. Бъди такава каквато искаш да бъдеш, а уважението на останалите ще спечелиш с времето. Връстниците ти в момента са жестоки, но с времето ще помъдреят. Само истинският характер печели авторитет, не позите, които рано или късно се надушват.
Кефи ме една приятелка, както стила и държанието и… Искам да не се фукам, да приемам всичко като предизвикателство, да променя всичко, което не харесвам в себе си – да уча много, ДА СМЕНЯ СТИЛА СИ – НАЙ ВЕЧЕ..
Фукаш ли се? Това вече е реален проблем. Не го прави, но и не копирай приятелките си. Ще те намразят, направи така, че те да искат да ти подръжават. Не можеш да промениш всичко с магическа пръчица, от днес за утре. Калявай характера си, пребори се е желанията на егото си.
- да не съм зависима от някой (както е с най-добрата ми приятелка,постоянно ме командва и ме кара да правя разни работи които не искам)
Поне веднъж трябва да покажеш характер и да й възразиш! Никой освен теб самата не трябва да бъде твой господар. Не позволявай да ти се качват на главата. Понякога трябва да бъдеш малко гадна с хората, за да го разберат.
- искам да съм себе си,да не се лигавя..
Много просто. Дръж се като по-зряла, дори ще покажеш пример на връстниците си, че понякога е готино да си сериозен.
- да не подръжавам на някого
Няма смисъл да подръжаваш на когото и да било, вече ти казах по-горе.
- да спра да се срамувам
Няма от какво да се срамуваш! Всичките ти комплекси са илюзия!
моля,отделете ми по изречение поне за всеки проблем,страшно много разчитам на вас..