- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Боли ме...
Не искам да ви занимавам с проблемите си, но няма с кой да споделям за тяхВижте вече мразя бившата си най - добра приятелка, защото тя винаги ме е излагала и какво ли още не
В смисъл, че тази година и е 1 в нашия клас и ми открадна приятелите (всички пишат нещо от сорта "vile obicham te" , а аз ги познавам от малки и никога не са ми го писали
Може да помислите, че е от завист (аз това бих помислила), завистта не засяга и краденето на момчета нали ?! Аз се любих в едно момче и тя прави всичко възможно дами го отнеме, за да е по - добра в нещо от мен... А и почва да си позволява да ме обижда пред другите и съм готова да се самоубия само, за да не чуя, че тя е по - добра приятелка от мен ! Боли ме всеки път като почне да ми говори за нас и нашето приятелство ... Какво приятелство по дяволите ! Имам само 3-ма приятели на които мога да се доверя ... Опитвам се да изглеждам добре пред нашите, но всъщност аз почвам да плача в тоалетните в даскало или отстрани него
![]()
![]()
![]()
Не мога да живея с тази болка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
°•° КрАсИвА, мНоГо ДиВа, зАкАчЛиВа, ЗаЯдЛиВа, рЯдКо ПрОщАвА, нО вИнАгИ сИ зАсЛужАвА! Ей ТвА Съм Аз И нЕ ми ПуКа За Вас •°