.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

да се променя..

Искам да се променя,защото всички ме тъпчат и малтретират..
    иде ми да избягам понякога,защото ми казват,че съм тъпа и т.н
    искам момчето,което супер добре си говорим в скайп,да ме хареса и навън да не ме е срам от него..
    От време искам да се променя – да гледам различно на живота, да не завиждам, да не лъжа, да съм истинска, всички да ме обичат и харесват,да не позволявам да ме тъпчат, да нося по-смъкнати дрехи, Кефи ме една приятелка, както стила и държанието и… Искам да не се фукам, да приемам всичко като предизвикателство, да променя всичко, което не харесвам в себе си – да уча много, ДА СМЕНЯ СТИЛА СИ – НАЙ ВЕЧЕ..
    - да не съм зависима от някой (както е с най-добрата ми приятелка,постоянно ме командва и ме кара да правя разни работи които не искам)
    - искам да съм себе си,да не се лигавя..
    - да не подръжавам на някого
    - да спра да се срамувам
    моля,отделете ми по изречение поне за всеки проблем,страшно много разчитам на вас..

Супер фен Аватара на awesomesheepy

Re: да се променя..

промяната зависи изцяло от теб.
    бъди себе си общо казано..
    1вата стъпка си я направила,започваш да изобразяваш недостатъците си,това е добре!
    сега,само остава за да ги отстраниш,и да почнеш да работиш по тях..
    имаш време,априлската ваканция се захвани,състави си план,и действай.
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Супер фен Аватара на zoreto
    след като вече знаеш какво искаш според мен започни да се държиш както ти искаш.Ако някой ти се сърди оставяй го и да не ти пука,защото ако мислиш само за другите никога няма да имаш време за себе си.Започни постепенно да се налагаш и ще видиш как другите ще променят държанието си спрямо теб тоест ще те ценят повече.Това за завистта- няма човек,който да не завижда за нещо (" човек се оценява по завистта на другите")! Просто вместо да завиждаш се амбицирай и постигни повече от другите Бъди себе си и на давай да те командват ,даже аз започнах аз да командвам (не прекалявам) Ако трябва действай малко по-егоистично , но не позволявай да те тъпчат.Започни да изброяваш качествата ,които харесваш в себе си и виж , за колко малко време ,колко повече качества ще натрупаш. ам малко се увлякох

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Бъди себе си..
    И направи тази промяна - не заради някого,заради САМАТА СЕБЕ СИ..
    + Според мен няма значение как изглеждаш - всеки е уникален сам по себе си.Ако искаш да се промениш и мислиш,че така ще се чустваш по уверена давай - тогава,но ако го правиш заради хората около теб майната и на промяната..Ти си си ти и ако не те харесват някои хора ще има ,и такива който те харесват
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на filmimilmi

Re: да се променя..

Цитирай Първоначално написано от silwinka
    Искам да се променя,защото всички ме тъпчат и малтретират..

Буквално ли те тъпчат и малтретират? Ако е така, значи не заслужават да се промениш заради тях. Намери си приятели, които ще те ценят такава каквато си.

иде ми да избягам понякога,защото ми казват,че съм тъпа и т.н

Наникъде не трябва да бягаш защото от какъвто и проблем да избягаш, рано или късно ще ти се наложи да се върнеш и да се изправиш отново лице в лице с него. По-добре рано от колкото със закъснение. Така даваш възможност на проблемите да прерастнат в още по-големи. Ако игнорираш хората, които те унижават няма да постигнеш нищо, те ще си мислят, че си слаб характер и ставаш за перфектния отдушник, който да попива лошите им настроения. Когато някой те настъпи, настъпи го и ти!

искам момчето,което супер добре си говорим в скайп,да ме хареса и навън да не ме е срам от него..

Защо да го е срам от теб? Има ли причина? Явно е лицемер щом в скайп поддържате контакти, а на живо се опитва да е приятел с всички и поради тази причина нито е с теб, нито срещу теб. Не ти трябва да ти пука за някой, който се срамува да признае чувствата си понеже смята, че ще почнат да го тъпчат, така както тъпчат и теб. Щом едно момче няма смелост да те защитава, значи е путьo. Хич да не ти пука за него!

От време искам да се променя – да гледам различно на живота, да не завиждам, да не лъжа, да съм истинска, всички да ме обичат и харесват,да не позволявам да ме тъпчат, да нося по-смъкнати дрехи,

Ще си истинска единствено когато престанеш да търсиш мястото си и се отпуснеш и оставиш на течението. Не можеш да бъдеш истински обичана ако сложиш маска пред хората единствено, за да им се харесаш. Бъди такава каквато искаш да бъдеш, а уважението на останалите ще спечелиш с времето. Връстниците ти в момента са жестоки, но с времето ще помъдреят. Само истинският характер печели авторитет, не позите, които рано или късно се надушват.

Кефи ме една приятелка, както стила и държанието и… Искам да не се фукам, да приемам всичко като предизвикателство, да променя всичко, което не харесвам в себе си – да уча много, ДА СМЕНЯ СТИЛА СИ – НАЙ ВЕЧЕ..

Фукаш ли се? Това вече е реален проблем. Не го прави, но и не копирай приятелките си. Ще те намразят, направи така, че те да искат да ти подръжават. Не можеш да промениш всичко с магическа пръчица, от днес за утре. Калявай характера си, пребори се е желанията на егото си.

- да не съм зависима от някой (както е с най-добрата ми приятелка,постоянно ме командва и ме кара да правя разни работи които не искам)

Поне веднъж трябва да покажеш характер и да й възразиш! Никой освен теб самата не трябва да бъде твой господар. Не позволявай да ти се качват на главата. Понякога трябва да бъдеш малко гадна с хората, за да го разберат.

- искам да съм себе си,да не се лигавя..

Много просто. Дръж се като по-зряла, дори ще покажеш пример на връстниците си, че понякога е готино да си сериозен.

- да не подръжавам на някого

Няма смисъл да подръжаваш на когото и да било, вече ти казах по-горе.

- да спра да се срамувам

Няма от какво да се срамуваш! Всичките ти комплекси са илюзия!

моля,отделете ми по изречение поне за всеки проблем,страшно много разчитам на вас..

леле хора златни сте..

друг да се изкажи?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Много точно си го каза filmimilmi
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

filmimilmi ,уникална си..това мнение ме вдъхнови супер много.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от silwinka
    filmimilmi ,уникална си..това мнение ме вдъхнови супер много.
    Момче съм, но нищо

пропуснах да допълня:
    искам да променя и още някои неща :
    - да сменя стила си
    - да седя по-малко пред компа
    - да уча силно
    - да не ме се срам в даскало да вдигам ръце,защото всички ми се чудят като дигна,пък знам за 6
    - искам да съм по-общителна,по-силна
    - да съм свободна,и да не робувам на някого
    - да изслушвам хората(много гадно мое качество)

Град
    България
    Аз мисля, че не трябва да се криеш, не трябва да бягаш, не трябва да отстъпваш и не трябва да се оставяш на другите! Слушай себе си и последвай своите желания и интереси. Когато правиш това, което другите ти казват, те разбират, че могат да те контролират. Не ги допускай толкова близо до себе си. А ако става въпрос до стила-разгледай малко магазините и се позабавлявай с покупки. Също така не е важно дрехите да са маркови, а е важно на теб да ти харесат Със сигурност ще направиш добър избор за новия си стил
    АЗ предпочитам да си живея живота така както на мен ми харесва, а не така както ДРУГИТЕ искат!

{ LoVe YoUUUuuuuu :* }

ще ме извиняваш, ама тфа ''искам'' ме дразни !!
    само с искаме не става !! трябват и действия !!
    кфо очакваш да ти кажем ?!? просто действай ...
    това не са невъзможни неща ! даже мн лесни ако питаш мен...

а и щом та смятат за тъпа всички значи има защо ;]]
    никой да не се засяга, плс! само си казах мнението !! =]

Град
    софия
    хората казват обичай този който те обича а не този който те привлича защото красотата е за ден а любовта до гроб студен! затова външния вид не е най-важен!

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Здравей!След като те тъпчат,значи ти го позволявяш...Промени се!Покажи им,че трябва да те уважават...преди всичко,всички сме хора и никой не заслужава лошо държание.Отърви се от така наречената ти приятелка,която прави така с теб,защото вижда,че всички те тормозят и ти нямаш смелост да им се отръскаш...тя мисли,че може да прави с теб каквото си поиска,но е сгрешила...Просто сипи башка на всички к*ви и смотаняци,който те тъпчат и ще видиш колко добре ще се почувстваш
    Не забравяйте,че никой не може да ви унижи без вашето съгласие!!!

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Бъди себе си..
    И направи тази промяна - не заради някого,заради САМАТА СЕБЕ СИ..
    + Според мен няма значение как изглеждаш - всеки е уникален сам по себе си.Ако искаш да се промениш и мислиш,че така ще се чустваш по уверена давай - тогава,но ако го правиш заради хората около теб майната и на промяната..Ти си си ти и ако не те харесват някои хора ще има ,и такива който те харесват

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    Цитирай Първоначално написано от Sisi7u
    ще ме извиняваш, ама тфа ''искам'' ме дразни !!
    само с искаме не става !! трябват и действия !!
    кфо очакваш да ти кажем ?!? просто действай ...
    това не са невъзможни неща ! даже мн лесни ако питаш мен...

а и щом та смятат за тъпа всички значи има защо ;]]
    никой да не се засяга, плс! само си казах мнението !! =]
    Втф?! Е, това е мн тъпо, което казваш. Изобщо не е лесно да се промениш, а и хората почти винаги изграждат грешно мнение. Това, че я мислят за неква куха не означава, че е. Едно е да си тъпчо, др е просто на такъв да се правиш. Явно не е доказала,това че си има мозък.
    Не приемам мнението ти, защото определено е мн глупаво. Една гледна точка не стига!
    airplanes..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си