- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не може да скъсаме.
Айде,големия се изказа![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
+1 (имал съм подобен случай). Само че не знам как за един месец чак да е готова да го прави...Първоначално написано от w0sh
трудно ми е да я зарежа ,защото е познавам много добре ,колкото и да не ви се вярва.. щом само за 1 скарване си преряза вените![]()
Говори с родителите и.
Ама честно ти говоря.
Е па,тая има ебаси лабилната психика,напрао при психолог я води,ебаси..не стига,че нейния живот заплашва,ми и твоя вгорчава,тва е..ебаси..
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Тва и аз съм го чувала. . И то беше сериозна връзка и все пак още е жив... верно, че сега след 4-5 години още ме иска... първата любов ражда не хваща... ама какво да се прави.Съдба.И тя ще те приживее![]()
Тъй е. И аз като психолог 2-ри курс ти препоръчвам, да говориш с родителите и , които да се погрижат за тази лабилност.
Да много ме плаши това момиче.Маи има някакви психически увреждания.Аз вмомента няма как да говоря с тяхните ,защото не съм в нейния град и си пишем само по скаип.![]()
A бе ако не живеете в един град е лесноПървоначално написано от pitbullxx
![]()
Просто й пиши по-малко, дразни я ,тя сама ще се откаже
Гадно е, но трябва да се отървеш.
В един град сме ,но сега само за празниците съм при приятели.
авторе, нали знаеш, че това момиче не те обича? когато обичаш, колкото и да боли, пускаш човека на свобода щом не е щастлив. Както ти казах, а и както казаха другите- говори с майка и и баща и. Така ще си сигурен, че няма да направи някоя глупост.
Имало едно време..
Това "ако обичаш някого, ще го пуснеш на свобода" не стига, че е страшно клише, ами и не е вярно.
Пич, като се прибереш, можеш ли да говориш с технте? Чак вените да си прережеТърси внимание според мен, нещо генерално й куца
![]()
Казаха ми го ^^ Няколко пъти са ме заплашвали с това . Само че разговора с техните не мина, защото те нямаха контрол над него.Първоначално написано от w0sh
Сега като го оставих - жив и здрав е.
Това си е чисто изнудване- "ако си тръгнеш, ще се самоубия."
Момчето не се е захванало с някаква благотворителна акция, няма нужда да си хаби времето и нервите. Няма никава отговорност към момичето. Не са семейни , нямат деца. Връзка крепена на едното съжаление няма бъдеще.
Може да поговори с нея, да я посъветва да потърси помощ , да я подкрепя като приятел .. Но даже и това ще е много. Тя няма право да го изнудва така. Не е хуманно. Той е още дете (до 18г. всички сме деца). Защо той трябва да носи такава отговорност - "ще се самоубия заради теб , бла, бла".
Нещо не съм на кеф ^ И точно такива случаи могат да ме запалят сега ^.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
уош е прав, че е редно да се говори само ако има такива случаи, защото са много пипкави.
аз съм имал такъв и, да, атеншън-хоринг е голям, обаче наистина е притеснително. особено при по-лабилните и в бита си хора.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Мхм.Първоначално написано от w0sh
Едно момче страда по мен година и 3 месеца. Не исках да съм него, казах му го милиони пъти, а той сякаш не искаше да го разбере. Каза ми дата, в която ако не се появя "там" ще се самоубие. Не отидох... стоях цяла вечер на инкогнито в скайп, видях го как излезна в 00:00 часа...
На сутринта майка му ми се обади, за да съобще, че номера се деактивира, защото синът й е мъртъв... Шокът беше повече от голям, а чувството за вина е неописуемо. И като за капак, жената обвинява мен... може би с право... не знам... но и до ден днешен не мога да го преглътна. Всъщност, не знам дали съм виновна, но знам че се чувствам такава. И съм егоист... можех да му помогна, да го спра, а не го направих...
Не знам защо го разках... просто бъди внимателен. И да, говори с родителите й.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Първоначално написано от onestar
тва е ужасно..................... смисъл, останах без думи като го прочетох.......
Имало едно време..
Не си виновна. Родителите са виновни. Те са си изпуснали детето.Първоначално написано от onestar
![]()
Надявам се да си добре, да се радваш на живота и да преглътнеш случилото се един ден![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
![]()
![]()
![]()
Тя е луда !
![]()
![]()
И аз се сърдя лесно и съм ужасна ревнива, ама чак пък от .. сестра.. ?! Това е .. ненормално...
![]()
I'm inlove with a criminal...
Успявам по-лесно отколкото предполагах, което на моменти ме кара да се чувства ужасно. Някак всичкото това повтаряне "Не си виновна" сякаш помага, а не би трябвало... Определено съжалявам, че нещата се развиха по този начин... яд ме е... на себе си. И пак нахлуха една гадни мисли...Първоначално написано от YouDontKnowMe
Оставете... придържайте се към темата.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Накарай я сама да иска да те скъса. Ако си хладен или пък дразнещо лигав, ще й писне от теб. Опознай я по-добре, разбери какви неща я тварят и ги прави, ако ли не, да се самоубива, ти не си виновен, дай сега, ако ти каже, че ако ти не се самоубиеш, тя ще се![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
О-О-О-О ....... защо въобще си тръгнал с нея??? тя е със сериозни психо отклонения!!! а и ..... на никого не му стиска да се самоубие ... след 1 месец. просто и бий 2 шамара и се освободи от нея! КЪСМЕТ
Ето какво си писахме с приятелката и в скаип след като скасахме..
[4:50:01 PM] <<< GoSpOjA bEzGrE6NaTa >>>: da be da ne ide v neiniqt da 4upe a v moqt apartament
[4:50:04 PM] <<< GoSpOjA bEzGrE6NaTa >>>: bravo
[4:50:41 PM] <<< GoSpOjA bEzGrE6NaTa >>>: skasahte li
[4:51:03 PM] ..::сссс::..: da
[4:51:22 PM] <<< GoSpOjA bEzGrE6NaTa >>>: qsno 6to e taka
[4:54:50 PM] ..::сссс::..: mxm
[4:55:16 PM] ..::сссс::..:
[4:55:26 PM] ..::сссс::..: kak e
[4:55:38 PM] ..::сссс::..: ne i dawai da prawi gluposti az we4e naprawix
[4:55:42 PM] ..::сссс::..: ama na neq ne i dawai
[4:55:57 PM] <<< GoSpOjA bEzGrE6NaTa >>>: izleze
[4:56:03 PM] <<< GoSpOjA bEzGrE6NaTa >>>: nqma kak da q spra
[4:56:19 PM] <<< GoSpOjA bEzGrE6NaTa >>>: kaza ako tragne6 s men 6te stane lo6o mn
[4:56:29 PM] ..::сссс::..: s teb?
[4:56:36 PM] <<< GoSpOjA bEzGrE6NaTa >>>: s neq
[4:56:45 PM] ..::сссс::..: da tragna s neq?
[4:56:51 PM] ..::сссс::..: shte stane po losho
[4:56:55 PM] ..::сссс::..: neshto ne razbrax
[4:57:11 PM] <<< GoSpOjA bEzGrE6NaTa >>>: ne az da tragna sled neq sega
[4:57:19 PM] <<< GoSpOjA bEzGrE6NaTa >>>: za teb ni6to ne e kazala
[4:57:49 PM] ..::сссс::..: mxm
[4:58:00 PM] ..::сссс::..: i zashto ne tragna sled neq?
[4:58:31 PM] <<< GoSpOjA bEzGrE6NaTa >>>: kaza ako tragne6 6te me vide6 v kov4eg
[4:58:43 PM] <<< GoSpOjA bEzGrE6NaTa >>>: a sega trqbva 4ista tuk mizeriqta i.
za neq nz
[4:45:22 PM] <<< GoSpOjA bEzGrE6NaTa >>>: ama tazi tuk otka4i s4upi vsi4ko i tela mi udari v zemqta neiska nikoi da vikam
[4:45:38 PM] ..::сссс::..: mi nedei togava
[4:45:39 PM] ..::сссс::..:
[4:45:48 PM] ..::сссс::..: ostawi q trqbwa da si izkara qda na nqkogo
[4:45:49 PM] ..::сссс::..:
[4:45:59 PM] <<< GoSpOjA bEzGrE6NaTa >>>: da i na men li trqbva
[4:46:20 PM] ..::сссс::..:
[4:46:37 PM] <<< GoSpOjA bEzGrE6NaTa >>>:
[4:46:53 PM | (4:47:02 PM — редактирано)] ..::сссс::..: ustawi q da 4upi kwoto iska
[4:46:58 PM] ..::сссс::..:
[4:47:17 PM] <<< GoSpOjA bEzGrE6NaTa >>>: da 6te se rejela venite kak iska6 da q ostavq
[4:47:36 PM] <<< GoSpOjA bEzGrE6NaTa >>>: goni me
Това пък е направо върха ..Първоначално написано от pitbullxx
![]()
Според мен не е дорасла за възраста си .. или е прекалено емоционална (но чак толкова ддз)
Може би просто е слабохарактерна или движи с неподходящи хора който влиаят зле на емоцийте и..
Доста кофти ситуация.. но това да кажеш на някого да я наблюдава е добре![]()
Може да седнеш и да и обясниш че нещата просто не вървят .. Покажи че ще останеш нейн близак приятел .. Но не отлагаи късането все пак месец е минал .. ще стане още по сериозно от нейна гледна точка![]()
Оф деба и тъпите путки кво ти пука бе .. не стига,че лигава смотана ми и в прав текст ти го казва ... както казаха и други и аз ще те посъветвам същото.. ГОВОРИ С РОДИТЕЛИТЕ И ! Това ще помогне,бъди сигорен.Късмет!!!![]()
Първоначално написано от lucho13