- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не може да скъсаме.
Боже мой, викайте специална помощ бе.. Това изобщо не е нормално, горкото момиче - има някакви комплекси, увреждания, удари по психиката и сега е станала малък гном.Първоначално написано от pitbullxx
Тъжното е, че нея много я боли от самата себе си, и че на всичкото отгоре от нейните проблеми го отнасяте ти, приятелките й... и самата тя го отнася.
Горката, не е добре!
Моли се да има капка здрав разум и да не се самоубие чак, иначе нека си се гневи.. Явно това е болният й темперамент.
И наистина, говори с родителите, нвм, че си прекратил вече връзката. Говори с тях, за да се погрижат за нея, да я пратят на лечение и т.н.
Може един ден да е здрава жена и да се успее да й се помогне.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
донякъде си права но една приятелка издърпа от прозореца братовчедка си която щеще да се самоубива заради мен без дори да сме гаджетаПървоначално написано от YouMakeMeSmile
Няма да се самоубие. Празни заплахи са това.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Имах такъв слуай.
То не бяха разрязвания на вени,давене в банята и самоубийства с бикчета ...
Сериали. Не й стиска. Ако случайно пък успее ... представи си колко зле трябва да е.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
жива е ..![]()
,а ве тия нещо ма баламосват..![]()
неината фр вика ,че била катастрофирала имала 5 счупени ребра и 1 счупена рака и сърцето и преска4ало..![]()
и имала 2 пулс.. питам я ще седне ли на скаип и тя ми вика да и веднага тя сяда а в сащия момент ми казва ,че вмомента се борили за живота и .. и вените си била прерязала праща ми една снимка на прерязани вени нали и после ,каквоо намирам е в нета![]()
Защо не си ценим живота , а ...
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
и ся ми вика ,че си имала фр от 4 години и са ми се били смяли и такаабе изобщо не съжелявам за тая
и по-добре
ОМГ !!! Тая е няква тотално зле, малка лигла.
ВЪОБЩЕ не съжалявай, че си скъсал с нея, тя не те заслужава.
Глупачка.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Много си зле щом и вярваш .. Търпи си я !
Първоначално написано от pitbullxx
Не се оставяй да те манипулира..Оставяй я и не се занимавай с болни мозъци
![]()
И като заключение бих казал да си правиш изводите с кви се хващаш,щото сякви психично болни има...За напред успех!
![]()
Първоначално написано от lucho13
мисля ,че това беше всичко.![]()
вече ще подбирам по внимателно хората ,с които трагвам.![]()
Първоначално написано от pitbullxx
жива ли е тая шамандура?
Имало едно време..
Ако си сляп...Първоначално написано от pitbullxx
![]()
не, не съм сляпА, приятелю. попитах го вчера, питам го и днес. проблем?
Имало едно време..
Ами чети ако искаш ? Проблем ?Първоначално написано от YouMakeMeSmile
ами на теб много бързо ти е минал мерака (така да се изразя), а и тя сигурно е някво емо girl, щом при най-малкото и да си посяга на живота. Така или иначе няма да сте вечно заедно трябва да го разбере. Покажи и по някакъв начин, че не искаш да си с нея повече.
Be yourself !
Тя е луда просто седни и поговори с нея..ако не стане и кажи в прав текст,че не искаш да си с нея и да видим дали и стиска![]()
чета бе ти поста четеш ли ми?!Първоначално написано от BonbonaBaby
Имало едно време..