Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
Съвсем съгласна съм. Затова с подобни простотии не се занимавам.
Що за човек ще си губи времето там? Толкова ли ниско самочувствие трябва да имаш, че да чувстваш нуждата да си качваш снимки, на които се правиш на маймуна, само и само да ти казват колко си супер (да лъжат в повечето случаи). Тези позьорски историйки са жалки - как си пишат гъзолизски коментарчета, дават си оунчета и т.н. олио тече от тях...

someonerandom, тези форуми за това са създадени. За да изкаже човек мнението си. А мнението, независимо положително или отрицателно, си е мнение.
Оправданието със завистта е бита карта, съжалявам, но причина да завиждам на такива хора нямам. За какво и да завиждам? Че имат много "приятели"? Приятелството им се изчерпва с петичката/оунчето и безбройни лицемерни лъжи, чрез които се мазнят на останалите.
Да ти кажа и аз не знам,обаче не мога да си го обясня това.Форумите вярно за това са създадени,обаче фешъните("кифлите")явно са трън в очите на много хора,повечето момичета.Набързо прегледай този раздел и ще се увериш.Откакто пиша тук(признавам,не е много олкото някои потребители,но не е и 1-2 дни)съм видял доста тема за фешъни и кифли'плЮсчитЪЪЪЪЪЪЪЪЪ"(Ви аги така се пише!Това е правилоЧ)кифли,фешъни,нацу ени физиономии, огледала и снимки в банята-нищо за емота,метали,пънкари,скейт ри,байкъри,фрийрънъри или което и да е от многото различни култури и движения из града.Не мога да си го обясня
А това,че завистта е бита карта-тя е бита от самите фешъни,които понякога са се появявали по темите да се защитават.Сега ви казвам като страничен и неутрален наблюдател,че наистина започва да изглежда така.В мнението ми,което си цитирала,съм посочил,че не съм мислел така,НО мнението ми се промени от многото теми на тази тема.Някои хора просто са обсебени от тези фешъни.Защо?

А,и докато не опознаете някои от тези "фешъни"нямате право да говорите по темата.Аз знам за момичета,които също имат профили и много снимки в импулс,обичат да влизат и да си проверяват профилит,но всъщност са доста свестни хора.В някои отношения сайтовете за запознанства са като всеки друг сайт,донякъде и като този-хората влизат там само за да се забавляват.Не е задължително,щом имат снимки там,да нямат живот извън сайта,както сред някои потребители тук има мнение,че щом имаш повечко мнения,значи си тййнпроблем маниак.
С последния си леко объркан абзац(спи ми сее) искам да кажа,че не бива да съдим за човек по това в какви сайтове влиза и какви снимки пуска.