- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Най-неудобното място на което сте спали?
Във влак
На футьойл, колкото и да е странно... спал съм и в каяк и в гребна лодка тип Ял-6, но и двете са по-удобни отколкото изглежда
палатка
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
на всякакъв тип седалки ужасно се спи![]()
бюро ..Е то така де... От много стоене на компа ..
![]()
Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!
На ресторант![]()
![]()
![]()
Определено.Първоначално написано от [ba[N
+ Жалко подобие на походно легло това лято.
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Беше лятото на 2010 бях на море с няколко деца от даскалото и една вечер момичетата идват в нашата стая да спят (защото имало бобулечки) и тогава спях на 3 стола , а следващата вечер на леглото
![]()
Няма неудобно място за спане за мен, има само безсъние.
Когато ми се спи, мога да спя където и както ми падне
Ами незнам дали беше неудобно но определено беше болезнено. Пиянска вечер не си уцелих леглото ии туп на земята директно.![]()
![]()
На нещо като ракла+огледало :Д След като се събудих обаче нямаше такава болка в гърба...а на всичкото отгоре и си се бях съблекла като най-големия пич,а то раклата в коридора,-1723673 нз си колко градуса ...![]()
ZaicheNaXeroin
Спал сам на много непреятни места.Известно време учих зоо медицина.Една вечер бяхме с един приятел нощно дежурство.Аз отидох до тоалетна а като се варнах оня беше заел креслото, а аз къде?....... Хайде върху операционната маса.........................после няма такива зверски болки а и настинах![]()
На една изпочупена, адски тясна, и дълга 1 и 25 см пейка .. В Пловдив .. Ужас беше просто!![]()
![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3
В коя част на Пловдив ?Първоначално написано от FernandoTorresIkerCasilla
В самолета .Много са неудобни седалките .
![]()
Върху един яко скърцащ диван с една фр, тоя диван неможахме да го разтеглим половин час и като легнеш имаш чувството че ще се сгъне заедно с тебе![]()
The3 Vamp!re3 D!aR!3sS :*:*:*
На земята(просто нямаше къде другаде),в палатка,на фотьойлчета,които постоянно се разделечаваха
, и на разтегателен диван(цяла вечер спах на една страна и кракът ми беше в/у желязо.На сутринта едвам ходех...
)
Един път заспах на дивана, който е супер неудобен за спане. Не питайте как не съм се събудила от неудобство...![]()
![]()
))))
В момента не мога да се сетя много,помня че май в колата е било най-гадно
ами най-неудобното място на което съм спал е в една ракла кадето попринцип държим одеалата и също така и на двора на пейката след един купон
Над задачите ми по математика, в автобус (да, на градски транспорт) се бях прегърбил и ...
На два пъти си изпуснах билетчето xD