.
Отговор в тема
Страница 12 от 17 ПървиПърви ... 28910111213141516 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 421
    на един рожден ден на мноого тесен и корав диван бях се свила почти в ембрионална поза
    "Никак не се боя,че ще ме стъпчат.Стъпканата трева се превръща в пътека" Б.Димиртова

Град
    Ивагакуре
    Ми на .. пода.
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Град
    Долината На Идиотщината
    Половин облегалка от разглобяем диван

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    На стъпалата с една приятелка пред тяхната къща. Техните бяха заминали за селото им а пък ние трябваше да спим у тях. А тя най-предвидливо си беше забравила ключовете.
    I'm beautiful in my way....

На пода... Ужас беше...

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Мега фен Аватара на Blab
    на пейка в пловдивската гара, с глава в/у коленете + на пейка в Несебър, в опити да се стоплим

Супер фен
    върху скали, имаше постлана само една тънка покривка
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Град
    Провинцията
    На дървен диван с една черга отгоре му.

Миналата година на една екскурзия - бяхме 5 момичета една до друга в двойно легло и аз се паднах по средата и ме смачкаха от всички възможни страни, всички страшно много се бутахме и нямаше място за нищо. + това и ми беше трудно да дишам по едно време, но заспах като се събудих 2 пъти от 3 до 7 часа. Яко а?

Мега фен Аватара на skatew
    Цитирай Първоначално написано от gabi7u
    на плажа. пясъка въобще не е мек след първите няколко часа. после бях на точки
    О, да и аз съм спал на плажа, ама си е удобно, ако си постелеш нещо ние си взимахме одеала от хотела, в който бяхме, и си спахме на тях ма кофтито е, че е много студено през нощта на плажа
    Ааа иначе, най-неудобното...хм.. Ааааа о боже... сега, междусрочната ваканция (смятайте колко сняг имаше и колко беше студено) ходихме до Велинград... Принципно беше нещо като екскурзия с 2 нощувки и бяха голяма група, 30-40 човека... Но на нас не ни се даваха кинти - аз и още 2ма приятели и решихме да ходим с влак до Велинград и да ни приютят в техния хотел да спим безплатно в на някой стаята (незнам с какъв акъл тръгнахме) ... и нали първата вечер отидохме в хотела, то едно момиче имаше рожден ден и нали купон - музика, алкохол, а-у... ама по едно време, към 1 часа от хотела ни казаха, че неможе да легнем горе в на някой стаята и трябва да си тръгнем... ние решихме да дадем парите за 2 нощувки в хотела, но ни казаха, че вече неможе, и можем да дадем само за следващата нощ... дадохме за другата нощ, но тази нямаше къде да спим и излезнахме навън... а навън, във Велинград ( което е в планината ) беше сигурно -10, -15 градуса... ние обикаляхме и умирахме от студ, нямаше жив човек и решихме да седнем в някой вход да се спим там.. но нямаше блокове, а само къщи => няма и входове... и след като един таксиджия ни каза, че ако полиция ни види така да ходим през нощта, ще ни приберат в районното, ние 3мцата седнахме на едни стълби зад една изоставена гара и 3 часа ( от 2 до 5 ) сме седяли там........ Беше толкова студено, опитавахме се да заспим, аз дремнах 5-10 минути, но се събудих от студ... седяхме и даже нямахме сили да си говорим, не си усещах пръстите на краката, болеше ме цялото тяло... към 5 часа тръгнахме към хотела и ни приютиха във флоайето... отне ми час и нещо да се стопля, смятайте ;д ... О БОЖЕ какъв кеф беше да ни кажат към 8 часа ''Стаята ви е готова, можете да си легнете, от 9 часа е закуската'' . Това ми се стори най-мекото и най-удобното легло на което съм спал... От тази вечер съчувствам много повече на бездомните хора
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Супер фен Аватара на nirvana13
    Град
    Моргата
    на тераса , в кола , под легло , във вана иии във басейн

Град
    София
    На пейка съм спал,на чин,в гора на постеля от иглички,в няква отвратителна хижа дето спахме на пода и още много..
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    на стол и на пода
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Град
    Моргата
    леглата в хотелите

във басейна
    За да живееш честно, трябва да се втурваш, да опитваш, да се блъскаш, да грешиш, да започваш и да захвърляш и вечно да се бориш и лишаваш. А спокойствието - това е душевна подлост.

Град
    Моргата
    Цитирай Първоначално написано от celuffka
    във басейна
    до мен ли се отнася

Цитирай Първоначално написано от nirvana13
    във басейна
    до мен ли се отнася
    да
    За да живееш честно, трябва да се втурваш, да опитваш, да се блъскаш, да грешиш, да започваш и да захвърляш и вечно да се бориш и лишаваш. А спокойствието - това е душевна подлост.

Град
    Моргата
    Цитирай Първоначално написано от nirvana13
    във басейна
    до мен ли се отнася
    да
    еми сегаа - спеше ми се иии заспах там ....

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    в колата , когато се връщахме веднъж от село

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    на пода.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Нямала съм чак такива приключения като вас

Може би в колата /със още двама души до мен/ .. Тати караше бързо ии имаше дупки..

Като бяхме в Сф на едно тясно легло се сместихме двама души..

Иии на пода.

Това са..

Очаквам скоро да ми се случат далееч по-забавни неща.. тогава ще се върна да ви разкажа

Град
    Моргата
    преди 3 - 4 дни спах в колата на баща ми - беше ужасно

Голям фен Аватара на reperw
    В кошарата на бебето....УЖАС Краката ми бяха свити и ме боляха ужасно и нямах начин да ги изтегна..на сутринта не можех да стана...

На купон: Представете си един перваз (като тоя на прозореца ви ама малко по голям да може да се седне) пред него стол на който седи лаптопа и бутилка водка.Аз спя така: седнал съм едвам на перваза облегнал глава върху бутилката и лаптопа ми светише в очите...

ПП: незнам защо се оплаквате от колите...нее чак толкова лошо вижте мойте

На един купон почти всички бяха заспали и нямаше свободни легла или дивани,бяхме останали 3ма човека,взехме си едно одеало и легнахме на земята в коридора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си