- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Най-неудобното място на което сте спали?
Веднъж като се изгубихме в планината и се наложи да се спи директно на земята, под наклон, с камъни, студ и вятър.
Влак,но спах като умряла...![]()
Малък диван-3ма души,студена поляна,земята...абе по купони къде ли не не съм спала!![]()
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
На пейка завит с вестник, къф кеф беше като се събудих на другата сутрин паднал на земята![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
в горатас един приятел. Излезнахме в 9 сутринта но тъй като и двамата едвам се вдигнахме толкова рано едвам гледахме и намерихме един "удобен" наклон и легнахме... беше ужасно.. даже имах кърлеж
![]()
НА една екскурзия на пътечката м/у седалките на един автобус, завита с найлоновите пликчета,които по принцип трябваше да са сложени пред хората,за да може хората да ги използват, ако на някой му се доповръща. Пликчетата трябваше да си ми нещо като одеало, но не се получи ии то си беше студено, а и аз не си бях взела по - дебела дреха ии умрях от студИначее аз смятам спането седяш на стол за много неудобно
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
на една малка масичка ;дд![]()
На четири крака на земята, облегната на един шкаф.Не го препоръчвам на никой.Добре че ме събудиха след половин час![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
на тоалетна или по-точно в тоалетната чиния .. бях много пиян не се смейте![]()
![]()
![]()
![]()
твоята болка днес, е твоята сила утре
На земята..![]()
Веднъж бях много изморен,не съм се усетил и съм заспал под душа![]()
Добре че бяха нашите,да ме събудят![]()
ПиКаЯ ПрАв
Като бях малка заспах в един ресторант![]()
Иначе, едни от най-неудобните места... бях легнала на 3 стола и тъкмо заспивах и единият стол се мръдна някак си и щях да се пребия просто....
и на шезлонг съм спала и после едвам мърдах
Sometimes I think and sometimes I don't
Веднъж се събудих под леглото сиЯвно много съм се въртяла през ноща и съм паднала без да усетя..
Апък иначе на странни неудобни места не съм спала. Всъщност ако не съм си на мойто легло с мойта възглавница, не ми е особено удобно, така че.. :P
На пода на пътнически автобус от Италия до България (мин. 20 часа път). Просто ми беше писнало от седалките, които те стягат и сковават и се чудиш как да се наместиш, за да ти е по-удобно.
Друго неудобно място си бяха самите седалки, които колкото и назад да побутнеш, все ти е зле, като мине 1вия час.
Трето неудобно място... ммм, БДЖ седалките и БДЖ леглата в нощните купета, просто защото винаги съм деляла леглото с някого и съответно не съм имала никакво място да помръдна.![]()
Неудобно ми беше на Джулай морнинг по- миналата година, но го дължа на това, че ми беше много студено... Не знам?
Определено класацията се води от АВТОБУСА :Х
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Неудобно може да ми е и в най-удобното легло, ако ми е студено и не съм с 2 възглавници или съответно голяма пухкава възглавница, защото трябва да ми е по-височко. Спала съм на задната седалка на леката ни кола. Когато бях малка и се събирах там беше яко, но сега е отвратително. Диваните при дядо също са ужасно неудобни!
^^^
Бургас <3
+++++++++++Първоначално написано от TheBobqk
В една вила като ходих на Струма... ужас беше толкова жега, че не се стоеше ужааааааас![]()
веднъж заспах в банятаиначе неудобно ми е било и на стол и в самолета ..
![]()
![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
Една вечер както гледах ,,От местопретъплението-Маями,, заспах върху стола.Иначе не ми е удобно да спя и върху дивана в хола ни...![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥