- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Най-неудобното място на което сте спали?
в един автобус като пътувах за морето през ноща
I understand. I just don`t care !:P
На терасата... у нас беше топло.. И на полянката в къщата на баба съм спала, като се събудих кучето ме зяпаше ;д
В една вила на река Струмабеше ужасно тясно и не се дишаше от жега
![]()
В една нива с един приятел тръгнахме с колелетата пеша към едно село като бях избягал от вкъщи обаче от двете страни ни нападнаха кучета и не можехме нито да продължим нито да се върнем още повече че никой не ни взе на автостоп и бяхме принудени да спим в царевицата в една нива бяхме се завили с един суитчър беше адски студ...
ми не знам...на много неодобни места съм спала, честно казано
![]()
awerw♥
Във влак, кола..и честно казано скоро си купих ново легло за стаята и е адски гадно.. вече 1 месец не мога да свикна - схванах се.. и всяка нощ сънувам глупости преди никога не съм сънувала на старото си легло .
На нова година, запсах към 6 сутринта на пода в коридора...![]()
на земята
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Ами най неудобното място на което съм спал беше на една екскурзия в стаята - леглото ми всъщност представляваше 2 стола и много малка част от едно легло.![]()
В колата на път за морето и в един долнопробен хотел с толкова скърцащи легла, че чак не беше за вярване.![]()
Попринцип рядко се оплаквам от това къде спя, стига да имам долу-горе място. Но най-ужасяващата ми ситуация беше, когато се бяхме събрали с 4 приятелки на едно не особено удобно легло. Уж гледахме филм и по едно време се събудих обърната на една страна, свита на педя място, точно където дюшеците се съединяват (тоест д/г на желязото, което е отдолу), докато косата на едно от момичетата ми влизаше в устата, а другото само ме буташе и повтаряше "Нямам място" - за щастие, третото момиче нямаше досег с мен. На всичко отгоре ми бяха взели и възглавницатаТрябваше ми известно време да си възвърна нормалната форма, а вратът ми пукаше доста време след това
![]()
във влак май
В кола на моретоПристигнахме в 3:30 сутринта в Кранево с приятели и за да не будим хазяите решихме да преспим в колата ... Шофьорката и един приятел бяха отпред,а аз с една друга приятелка отзад ... Пича дет' беше пред мен в съня си си смъкна облегалката и почти ме смачка,а момичето,което беше до мен ме натисна към вратата и се излегна на седалката (а аз й бях възглавницата)
Като за капак беше студено и се завихме с хавлиите
И така в продължение на 3 часа ... Направо ужас
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
В кола и рейс ми е доста неудобно.Обаче не могат да се сравнят с леглото на едни познати.Само като си спомня и започва да ме боли всичко.Беше цялото на някакви буци.![]()
Затова пък обожавам да спя във влакове.
![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
На един диван във ферибот![]()
Ай Под, Ай Пад, Ай фон, Ай мак, Ай тъч .. АЙ СИКТИР !!
The big bang theory the bestПървоначално написано от Verminaard
![]()
![]()
Фърги listen,berba is one, 24 goals,check this sound
Фърги не се прави на пън, пускай Берба и Уелбек за ши**на резерва
Една пейка до стената,като по-голямата част от краката ми стърчаха и трябваше да съм легнал настрани,защото беше супер тясна![]()
Спал съм на пода,не беше толкова зле
Бях спал на един стол,и си спах супер,сигурно щото бях пиянОбаче събуждането беше брутално-отварям си очите и гледам един още пиян олигофрен си духа дима от цигарата в лицето ми
![]()
![]()
На един рожден ден на една вила не ми се спеше на земята,защото имаше плъхове и други вредители, обаче нямаше свободни легла и с още едно момче спахме всеки на една купчина одеяла и се будехме на всеки 20 минути
![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead