- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Най-неудобното място на което сте спали?
във влак ...
в двора под една дюля в райграса, защото се бях напил и ме беше страх да не повърна ако вляза да спя вътре в моята стая затова директно в двора.. беше много меко и удобно
върху раклата...![]()
Първоначално написано от LucySmith
Това и аз трябва да го пробвам
![]()
Иначе и аз в раклата![]()
Неприятно и неудобно ми е да спя в автобус.![]()
На един диван у баба ми, изръбих се отвсякъде.![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
в дрешникано по принцип най-гадно ми е да спя в авобус, ега ти неудобната история
![]()
and we'll live forever 'cause cool kids can't die
на палатка в/у сумати клони,клечки и супер много чакали вият през нощта .. супер гадното ..![]()
![]()
![]()
На палатка и по всеобщия закон на Мърфи се паднах на КАМЪК, после що гърба ми беше в синки и що не спах ...иначе и на седалките на влака не е мн удобно,но сравнение с камъка са къде-къде по-добре!
maDamn
В кола, автобус...
На последния купон си дремнах на стълбите към мазето кефффф![]()
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
В гората на земята, в автобус, на чин, в/у една непозната бабка :д ..на пода и т.н
Когато се събудиш, най-често аз си лягам!
- - - - - - -
And live is evil, spell it backwards, I'll show ya
Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone
Frozen as snow, I show no emotion what'soever, so
Don't ask me why I have no love for these muh'fuckin' hoes
空の下でカオス
Когато гледам към небето, знам, че винаги ще следвам целите си, докато не ги постигна. Докато небето е над мен, винаги ще има смисъл.
На мен всички места освен моето легло са ми неудобни.Не обичам да спя на други места.
с една приятелка сме заспивали в коридора в един хотелиначе на хамак и един път се пробвах на палатка в едни каманаци ама нямаше мнго спане тогава
![]()
В кола и палатка.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
На пода,на фотьойл,пред компа,на работата ми (бях се подпряла на бюрото ми ,уж само за 5 минути,колегите ми казаха,че съм спала така около 30 мин.адски неудобно) ..
♥♥Това което сърцето пожелае...никои не може,да му го отнеме!♥♥
вънка на улицата след дискотека,адски яко беше,искам пак