- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Най-неудобното място на което сте спали?
Преди компютъра ми беше до леглото и редовно заспивах седнала .. после се будех и не можех да мръдна.В приятеля ми когато спя и ме домързи да се преместя на съседното легло (защото неговото е тясно) и обикновено съм като разглобена.Един път бях заспала и в кухнята на земята ... дълга история за обяснение ..![]()
В палатка сигм/у др-то неска ще ходя на палатка
![]()
преди около две години ходихме на лагер в един разбит хотел (не помня кой град) просто леглата бяха някъв ужас когато ставах ходех като предит конама ни бюха дали към 10 вълнени одеала и последната вечер ми хрумна да ги сложа на пода и да спа на тях и в интерес на истината беше по-удобно
![]()
![]()
на кушетката в хола сякаш..даже и леглото в моята стая не е от най-удобните.. не ми допадат тия пружини нещо ..![]()
)
На земята и на един голям куфар се бях облегнала. На пода постлах едно родопско одяло, една възглавница (тя беше доста твърда) за облегалка на куфарата и още едно родопско одеало върху мен .. грубо се получи, беше преди седмица някъде![]()
пред вкъщи нашите бяха заключили и си легнаха пък аз нямах ключ и спах пред вратата![]()
Пред компютъра..една сутрин се върнах от купон още ме държеше от предната вечер и сядам да си проверя фейсбука ии случаайно съм заспала на стола седнала по турски и главата върху бюротоДоста ме болеше след това
![]()
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
На мен почти на всякъде си ми е удобно да спя.Иначе съм спала на земята, люлката на терасата, кола, дървена пейка, стол, но не ги намирам за неудобни.
![]()
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
В едно детско креватче на един купон, понеже се сгънах в него, на сутринта просто нямах крака, а и добре си пийнах текила оная нощ...
Веднъж спах на междуетажието на един блок в Слатина с една приятелка... дълга история.
А също и директно на паркета, на един друг купон...
Гадно си е!
Give me your best shot motherfucker!
В палатка! ;д
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Легло персон и половина.... с още 2 човека/тва прозвуча перверзно/
I'm yours.
вечния проблем сас спането като се отиде на вила ....е най-лошо е като спиш върху повръщано , но само първите 3-5 ми е трудно , просто заспивам от ряз и това е![]()
в автобус
I found your body
somewhere in between
no where and hell. (:
В кола
Ах ти лош,лош Bedroom !
На пода в хола... Направо бях като пребита на сутринта![]()
![]()
![]()
ъммм веднъж се бяхме събрали 4-5 човека у една приятелка и някои спахме на земята..не че беше неудобно щот ние и не спахме много дено ...
![]()
There is a princess in every girl
-на чин
-пред компютъра
-до леглото,защото моето е било заето.демек-на пода
-на дървен сандък
-дивани всякакви
-на земята у приятелка
-на тревата
-на пясък,докато пече яко слънцето
-във всякакъв вид превозни средства.всеки път спя,докато пътувам-коли,автобуси,влакове(особ но последния път с влак.близо 6-7 часа аз и още 4-5 момичета се мъчехме да заспим в купето,една върху друга.Това беше най-лошото спане във влак евър![]()
)
-с приятеля ми на моето легло,което не стига дори за мен...
-на стол редовно
-в градския транспорт се случи веднъж
Доста са...Сигурно има и още,но не се сещам за момента![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
права до стенатасега се смея но преди плачех бяха ме наказали за нещо обаче ме забравиха ;д и аз просто сам задрямала
![]()
![]()
поредното объркано хлапе
Облегнат на едно дърво в двора на къщата на един приятел![]()
И на хамак по едно време се събудих от остра болка в носа, бях паднал
![]()
![]()