- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Най-неудобното място на което сте спали?
В една квартира в Царево мисля, че беше..АДСКОТО, ама АДСКОТО!
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Едно общеживие. Беше баси мизерията и ме беше гнус, та затова и спането в леглото не беше особено приятно.![]()
В палатка![]()
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
на пода в университетакакто бяхме седнали да си чакаме за залата, така съм си и заспала.. после всичко ме болеше- бях се схванала ужасно
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Във влак.Бяха ме заобградили от всякъде,а умирах за сън...
Same shit,different day .
ъммммм мисля че в палатка .... ужасно е
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
На пода в хола, на легло с още 3ма човека на една екскурзия и на пейка![]()
^ Хаха да на ЕДИНИЧНО легло с още трима и аз съм спала![]()
спала съм и на пода в микробус по време на път![]()
На стол съм спала , седнала ... не питайте как ми беше врата след това![]()
сигурна съм че има и други но точно сега не се сещам![]()
На дървен стол...![]()
на пейка,на стол,на тъборетка,на земаята,на легло с още една камара народ
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
В рейса за към Турция с една приятелка и родителите й .. малее изръмбих се цяла нощ свита катоо ..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
автобус, на пода, на маса![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
на един разтегателен диван с още 4ма човека. в у-ще на чина. на пейка. на поляна.![]()
На неразтегателен диван с още 3ма човека, като единият заемаше около 70% от дивана, а останалите се бяхме свили отстрани един върху друг. После една седмица всичко ме болеше. Интересното е, че в другата стая имаше свободно двойно легло.
Автобус, влак, на пода, в 1 гардероб като бях на хотел, в 1 кола 3ма човека на задната седалка (превит на 2 в седнало положение), на 1 пейка в автогара, на палатка, 4 кресла с колелца във формата на легло си ги бях наредил, на чин, на стол и чин за възглавница да има къде да си подпра кратуната, на терасата с 1 походно легло, 2ма човека в 1 супер тясно легло( тая като се разположила и ма смачка у стената направо та още малко отгоре, й щях да легна).
В кола!![]()
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Да и аз в кола![]()
Аз не губя нищо,губят всички,които губят мен.
{}
В 2РО РПУ София - на дървен стол.
BigBrother написа: не му говори глупости. спермата, която остава в канала не засъхва и не го запушва. няма такова явление.
DimovB написа: засъхва бе, става на капчица
може и поксипол
В градския транспорт, и по-точно трамвай.
с 2 приятелки на легло за 1 човек![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
че и леглото беше неудобно....
>>DjBelev<<
на клавиетурата...и после цял ден лицето ми в копчета....
на мен лично ми е адски неудобно да спя в кола. също така на едно малко легло, защото в нас правехме ремонт и бяхме във къщата, и от тва легло се изтърсих един или два пъти, като пре падането се ударих брутално на ръба на една маса. ужассссс. иначе съм спала и върху едни, ако сте ходили във венеция, дето се слагат ако много вали, понеже прелива морето и улиците се наводняват, та има едни дървени, по които се ходи. и аз като бях във венеция не валеше, беше топло и тези бяха сложени наобратно, струпани на купчинки. и аз бях болна, първо че повърнах на средата на сан марко, таа спах там върху тези. после вратът ми бешееее... гЪз.
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
На фотьойла в хола..![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!