- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Най-неудобното място на което сте спали?
На дивана в една каравана..![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
пфф като бях малка заспах в тоалетната и ме намериха чак сутринта![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На един радиатор след новогодишно парти, поради липсата на още легла....е поне ми беше топло
![]()
На терасата.![]()
Между две скали на един плаж, трябваше да си отида на пясъка...
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
В приятеля ми xD цял час ме е държал![]()
В тоалетна![]()
амии сещам се че веднъж докато чаках една фр за даскало седнах пред входната и врата и заспахи тя като отвори вратата се събудих с удар по главата.ооо не беше уникално
![]()
В банята :X:X ама поне си постелих хавлия![]()
В един автобус. После бях като бита.
Попринцип аз спя много дълбоко, и като помириша възглавница заспивам![]()
и много рядко някъде не би ми било неудобно, ама на една почивка през зимата на Маловица спах на едно легло, дето чаршафите бяха като найлони и само се плъзгаш, беше много гадно, а и във спален вагон на влака!!!
I hate cold-blooded people !!!
на пода-имахме гости и всяко легло беше заето. на сутринта не си усещах гърба.
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
На пода в банята..![]()
![]()
L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...
Еми аз попринцип супер бързо заспивам,без значение къде![]()
Ама след 11часа спане на пода...просто защото имаше 3ма човека на моето легло ... таа после не си чувствах абсолютно нищо!Поне беше широко![]()
Save the earth! Its the only planet with chocolate.![]()
момиче
Еми един път след като се върнах от даскало много ми се спеше,обаче не исках да спя и реших,че ако седна на фотьойла няма да заспя ама съм заспала ... и се бях сгънала на 15 ;Д после така се бях схванала ... Също така съм заспивала на бюрото ми пред компютъра ;Д и изобщо не е удобно да спиш на стол ..![]()
на предната седалка на една кола на сутринта едва се мръднах и един път във ваната![]()
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Оф на един купон,не че бях пиян,обаче нямаше свободно място и затова легнах на пода,а главата ми беше на стълбището и сутринта като станах.........