.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Голям фен Аватара на vanesa0pld

ПОМОЩ!!!Педофил.

Днес отивам до магазина с една моя приятелка и понеже аз нетрябваше да купувам нищо я реших да я изчакам на 10-15метра от магазина(там има една полянка и 2-3 борчета)Та аз я чаках на тази полянка и изведнъж един с кола както си караше и отби към мен.Видя че идва човек и сви по долната улица.Когато минаваше по долната улица(тази по която сви) видях че с едната ръка управляваше а с другата си правеше ч***я и ме гледаше...но само как ме гледаше.
    Отидох да чакам приятелката ми пред магазина.Тя излезе и докато и обяснявах той пак дойде и имаше едно широко място и зави там( а ние бягахме надолу)
    Приятелката ми не бе успяла да купи едно нещо и отидохме до друг магазин(на по-горната улица).Тъкмо влизаме в магазина и го виждаме пак минава...и ни гледа(най-вече мен).
    За по малко от 10мин обиколи 3 улици...на които бяхме ние.
    Само видях цвета и марката на колата и първите 2 цифри.
    И ме е страх.....2 смяна съм и се прибирам сама от у-ще.А на улицата има 3-4 изоставени къщи... и мн.други места в които може да се скрие
    Направо......
    П:П-Съжалявам за правописните грешки.
    Съжалявам ако съм объркала раздела.
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Около училище се разкарвай с повече приятели и в компанията ти да има поне едно приятелче - момче. Най-важното - гледай да не си сама !!! Като видиш колата се опитай да запомниш номера й или го снимай с телефона.. сетне се обадете в полицията ... Дано се оттървеш от този проблем.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на L0ST
    Взимай номера и направо в полицията, макар че такива трябва да се пребиват преди да ги съдят. Иначе ти на колко си години?
    Lexynnka

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от L0ST
    Взимай номера и направо в полицията, макар че такива трябва да се пребиват преди да ги съдят. Иначе ти на колко си години?
    14.....
    И аз много искам да му видя номера,но той кара много бързо,а само когато ме види забавя(за да ме хване)
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Супер фен Аватара на zoreto
    Говори с вашите и гледай да си с повечко хора около теб

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Да, кажи на вашите.. ужас.

И на мен ми е писнало от такива типове , човек не може спокойно да се разхожда из улиците. Иначе подкрепям горните мнения и ако видиш, че отново те следи веднага отивай към по-оживени места
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Град
    в къщи =)
    Ама не може така, до безкрайност да се крие..все някога ще остане сама. Трябва да се направи нещо и най-добпе кажи на вашите. Ако не друго, то поне баща ти да го поизплаши...

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    Ама не може така, до безкрайност да се крие..все някога ще остане сама. Трябва да се направи нещо и най-добпе кажи на вашите. Ако не друго, то поне баща ти да го поизплаши...
    ++ според мен първо говори с родителите, а после звъни по полиции и т.н. дано да се оттървеш от тоя
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    40 Miles from the Sun
    Той разбра ли къде живееш ти или приятелката ти? В смисъл проследи ли ви до там или се отказа по някое време? Щото може да е просто поредният перверзник, не е задължително да те преследва, да те причаква в някви изоставени къщи и т.н.. Казвам това, защото не съм сигурна дали трябва да казваш на родителите ти - ако историята не се развие, така както очакваш, само ще ги паникьосаш излишно. Ти трябва да си прецениш.

Град
    в къщи =)
    Как така не си сигурна дали трябва да им казва?
    Трябва и то по-бързо!!

Супер фен Аватара на someonerandom
    Кажи им.И наистина ако имаш приятели момчета,помоли ги(поне един)да те изпраща/т/ до вас.Вярно,че на 14 едно момче няма кой знае какви шансове срещу възрастен човек,обаче според мен този няма да иска суматоха.Така че като види че има и момче/та/ с теб,ще му стане ясно,че няма да може да се измъкне без хаос и скандал,и ще се откаже.Обаче определено кажи на вашите,не може да те е страх да излизаш сама

Град
    Варна
    Кво приказваш е, да го е*а в мамицата, освен ако не е некой културист вземи се сприятели с някой от горните класове (момче), ако е печен с радост ще счупи някоя кратуна, за да помогне на момиче Успех и наистина, гледай просто да не си сама или почни да тренираш някое бойно изкуство :d

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    само на мен ли темата ми се струва ебавка?

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от darrie
    На мен не ми се струва ебавка,защото има доста такива случаи.Дори познавам момичета,на които се е случвало нещо подобно...

Мега фен Аватара на L0ST
    Цитирай Първоначално написано от Bimmer
    Кво приказваш е, да го е*а в мамицата, освен ако не е некой културист вземи се сприятели с някой от горните класове (момче), ако е печен с радост ще счупи някоя кратуна, за да помогне на момиче Успех и наистина, гледай просто да не си сама или почни да тренираш някое бойно изкуство :d
    Не само да помогне на момиче, а да омогне а много малки момичета. Аз ще се радвам. Хубавото е, че в моят град няма много такива хора (не съм срещал, не съм чувал)...
    Lexynnka

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Първо говори с родителите си, и отидете в полицията. Ако още един път ви засече, не трябва да показвате, че ви е страх. Ако тръгнеш да бягаш, той ще вземе да те подгони, или знам ли. Ще продължава да го прави. И на мен ми се е случвало, но моментно.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    На мен не ми се струва ебавка,защото има доста такива случаи.Дори познавам момичета,на които се е случвало нещо подобно...
    възможно е, но си ми мяза на съчинение ..
    и все пак ако е истина - говори с родителите си, носи винаги в себе си мобилен телефон, изчакай 1-2 (максимум 2 дни) и ако забележиш, че нещо става веднага звъни в полицията, на вашите, ако трябва дори и на приятели. преди да излезеш винаги предупреждавай къде отиваш. друго не ми хрумва. но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО кажи на вашите.
    ако темата е ебавка, дано поне помогне на други при които се е случило наистина.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Аз пък с такива хора се сблъсвам системно. То е пълно бе, хора. Случвало ми се две коли да чакат мен и сестра ми да излезем от стадиона, за да... не знам защо. Издокарват един мръснишки поглед, лукава усмивка и измърморват нещо, от което направо те побива тръпки...
    Аз на полицията направо съм се отказала да събщавам. Два пъти сме казвали, а те ни се смеят в лицето... нямам думи просто. Дано поне при вас да си вършат работата както трябва.
    Носи си винаги мобилен и се движи с компания, по възможност... и винаги казвай на някого къде се намираш, когато заподозрееш нещо.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Затова умирам да си купя джобно ножче.
    Иначе единственото, за което се сещам, е да не си ходиш сама, телефона винаги да е с теб, за да се обадиш на някой, да избягваш по-запустелите места и така...

друго не ми хрумва. но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО кажи на вашите.
    "О, мамо, тате, днес с една приятелка видяхме един чичко да ни зяпа и да си бие ч***и." Чудесен разговор ще се получи.
    Полицаите вероятно само ще й се изсмеят в лицето...

Не че спирам момичето де, ако мислиш, че ще помогне, кажи на вашите.

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    Как така не си сигурна дали трябва да им казва?
    Трябва и то по-бързо!!
    Ако казвам на нашите всеки път щом някой странен тип ме погледне или ме преследва, сигурно щяха да ме заключат в нас и нямаше да изляза докато стана на 35. Аз си привличам откачалките по принцип и не искам на нашите да съм им постоянно в главата, щото освен да ми наемат охрана и/или да ме спрат да излизам от нас, друг начин няма да ме защитят. Всъщност не вярвам и полицията да направят много, за да ми помогнат или в случая да помогнат на авторката. Така че най-важното е да не си паника, да си нащрек, да си с компания г/д постоянно и да си носиш ножче/спрей/етц, ако ще те накара да се чувстваш по-сигурна.

Град
    в къщи =)
    На мен не ми се стори безобидно..но не знам, тя си е усетила.

Сравнително отдавна имаше някакъв ненормалник, който на 2-3 пъти срещах все на един и същи участък от пътя си към училище. А нямаше как да тръгвам по друго време, нямаше и по какъв друг път, а тя някаква тъмна гадна уличка. Другарчето ми ме чакаше на 2 минути от въпросната уличка, така че полза никаква. 2-3 пъти, ама достатъчни ми бяха да ми се изкарат ангелите и да отида в първия оръжеен магазин, за да си купя спрей. Обясняваха ми стандартните неща(да не се пръска, когато има силен вятър, щото рискувам да опръскам себе си;видовете спрейове и продължителността им;да не пръскам, когато не съм убедена, че ще успея да опръскам очите или нещо такова). И като взех да се отказвам, именно заради това пръскане срещу вятъра, ми отговориха, че "такива почти ураганни ветрове има няколко пъти само в годината". А на мен пътя тогава ми беше покрай едни високи блокове, където и най-лекия ветрец е супер силен. Да не говорим, че ги има всякакви. Дори и спреят да е от най-лютивия, да го осакати за 3 минути и повече, ти не знаеш дали това изобщо ще му попречи да те хване и прочие. Плюс това, аз не бях убедена, че ще мога да бягам бързо, щото в един такъв момент, адреналинът си казва думата. Не бях сигурна и дали ще успея да пръсна като хората и изобщо, много "но"-та има в цялата история. Пък за ножа няма да коментирам. Същото е като с пистолета " не си вземай, ако не ти стиска да дръпнеш спусъка", в случая да наръгаш някого. 'Щото наистина не се знае какъв е тоя отсреща и дали няма да ти се случи нещо със собственото ти ножченце, дето си го взела да сплашваш.

Истината е, че разни мръсници има доста. Педофили не толкова, колкото разни ексхибиционисти. В повечето случаи целят да получат внимание, рядко биха ти посегнали. Във всеки случай обаче избягвай да се прибираш по нощите сама, да ходиш сама сутринта по тъмно и всякакви такива усамотени местенца, с храстчета, дървенца ги забрави. И няма значение дали си гримирана като за конкурс или пък нямаш абсолютно никакъв. В първия случай е по-естествено да им се набиеш в очите, мен лично са ми досаждали такива подчовеци и когато съм била без един балсам за устни дори и полурошава.

spodeli s va6te razkaji im za stanaloto te 6te ti kajat kakvo da pravi6 ..naistina ne hodi sama i ako stane ne6to po seriozno DA NE DAVA GOSPOD se oburni kum policiqta daje i sega moje6 da otide6 i da saob6ti6 no purvo vij nomera mu i se pazi !!!

Мега фен Аватара на L0ST
    Ножчето...Като те хванат забиваш в краката и бягаш. Но не мисля, че е подходящ за момиче. Взимай спрей и не му мисли. Адски люти са и няма шанс да те хване. То както почват да текат сълзи и да ти люти на очите няма даже да и помисли да те гони, пък и после ще му личи, че е пръскан...(Да не помислите, ч са ме пръскали, просто знам, че помага от познати )

Също така ако случайно те хване или нещо стане викаш с колкото сила имаш и със сигурност ще ви вии някой. Ако те преследва задължително на някой родител и право в полицията, те поне такива изроди ги прибират. Но да не се повтарям...
    Lexynnka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си