- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Дълго време бяхме приятели с едно момче. Харесвах го, както си мислех и той мен. Преди няколко дни ми предложи да станем гаджета. На следващия ден не поиска да излезем,а когато го засекох на кафе, дори не ме поздрави. Какво да правя?
Изяснете се. Попитай го какво става, по дяволите.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Поискай разговор на четири очи.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ти си го зясякла, разменили сте погледи, но си се направила на важна и си го подминала. Ти какво очакваш, да стане специално заради теб, да разбута приятелите си, за да му направят място да стане и да се затърчи, за да те настигне ли? След като се правиш на прекалено важна, че толкова да не ти стиска да направиш 5 крачки, да се спреш на масата му и да кажеш здрасти...![]()
А ти какво му отговори? Малко странно, ти го харесваш, излиза, че и той теб... а после те отбягва. Може нещо да го е отблъснало или просто да се е стреснал и да се е отдръпнал. Поговорете, попитай го на какво се дължи тая промяна в поведениетоПървоначално написано от val
. Успех
![]()
![]()
![]()
It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
♥ Joy is BMW ♥
Опитай се да поговорите на тази тема.
Говорете![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Единствения начин да разбереш какво става е да погориш с него...![]()
въобще не говори с тоя *******. като се прави на много интересен, да духа супата. ако някой държи на тебе, няма да се държи по такъв начин. остави го да слезне на земята или наеш ли кво. зарежи го... щом веднъж се е държал така, ще го прави постоянно. да го духа. успеха на другите, които те съветват да говориш с него, нека им е ясно, че ако го питаш кво се случва, само ще му почешиш егото и ще с възгордее и така авоматично губиш уважението му!
Страх го е.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Прави и ти като него.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!