- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Познай цвета на очите на следващия
мне
сини ?
I'm tired of looking 'round rooms wondering what I gotta do or who I'm supposed to be. I don't wanna be anything other than ME.
Не
Тъмно кафяви?
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Далече.. зелени са ;d
Ммм.. крристално сини?![]()
☆ I got.. Big cars, big wheels, big chains, big pimpin, big money, big dreams, big dreams..! ☆
ами не точно
черни
не
кафеви ?
Лесно е да умреш за човек, когото си обичал, но е трудно да намериш човек, за когото да си заслужава да умреш.
Да
Сини?
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
Не
Черни?
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
не
зелени?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Не.
Сини?
Само враговете казват истината. Приятелите и любовниците лъжат непрекъснато, хванати в паяжината на моралния си дълг. - казва мъжът в черно към Роланд. ~Stephen King
не
пъстри?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
нем ..
зелени?![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..