.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

За всички отслабнали :)

нека тук да пишат всички които са били на диета или просто са искали да се стегнат но да пишат всички които вече са постигнали перфектно тяло Да кажат как с диети упражнения ии изобщо всичко
    П.п. ако има такава тема я заключете

Ми аз като бях 8ми клас(сега съм 11клас) и точно в 8ми клас напълнях(е, не мога да кажа, че бях дебела, но майка ми и някои приятелки ми казваха , че съм качила няколко килограма).И тогава всички ми натякваха , че съм ачила, но тъй като не се теглих незная колко съм била качила и изобщо колко килограма съм била.И все пак започнах да се ограничавам и отслабнах.Станах 61 килограма(висока съм 170).След това исках още да отслабвам(и станах 58 килограма).Започнах да се ограничавам още повече и сега стигнах до едно положение , в което не ям пържено, не ям мазно, мноооооооого рядко ям сладко, изобщо не ям пакетирани чипсове и снаксове и вафли и тем подобни, хляб не ям, тестени неща не ям, картофи не ям, ориз не ям, и бобови храни почти не ям.Общо казано ям кисело мляко, прясно мялко, сирене, извара, яйца, нетлъсто месо, овесени ядки или овесени трици, зеленчуци и плодове.Главно това ям.И уж ям здравословно, а съм цели 58 килограма.Отделно и спортувам.Искам още да отслабна , но незнам как

. . това е моето мнение, но аз съм против тези ограничения, според мен само спорт може да помогне . . защото една от моя клас така беше, ограничава се , ограничава и накрая в една седмица е припаднала поне 3 пъти . . като единият беше в часа . . и после имаше доста проблеми и не идваше седмица и нещо на училище . .
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Никога досега не съм била на диета..Просто не ги одобрявам..
    Иначе за да отслабна или за да си стегна тялото правя спортова и определено има ефект..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Никога досега не съм била на диета..Просто не ги одобрявам..
    Иначе за да отслабна или за да си стегна тялото правя спортова и определено има ефект..
    и аз мисля по същия начин
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Супер фен
    Аз никога не съм искала да отслабвам, просто нямам нужда. Исках само да се стегна. Според мен тайната е в спорта. Яж си спокойно - обилна закуска, нормален обяд и лека вечеря, ходи си поне 2-3 пъти в седмицата на фитнес и всичко е 6. Аз постигнах идеално тяло само с гимнастика, но при всеки е различно.

Според мен

Според мен тинейджърите(ние) не хубаво да ползваме диети,защото организма ни трябва да получава всякакви видове витамини и др.
    Както казаха спортувай,не е вредно и да хапнеш по една,две ябълки или др. плод на ден.

Супер фен Аватара на cyclops
    Преди 3 години бях напълняла заради едни лекарства,които пиех. После отслабнах, вероятно защото ги спрях , но в същото време изключих всякакво пържено, тестено и газирано. Набивам си обаче шоколад, но никога бисквити, сникърси и такива глупости. Също така ходя на плуване веднъж седмично и правя всеки ден по 100 коремни преси.
    Сега съм 52кг за 1м70

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си