.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Готова или не?

Хей здравейте ^^
    1-Как разбирате приятелката си когато е готова да го направите за пръв път и особено ако е девствена?
    2-Как казвате,че ви се иска да го направите с нея?
    Задавам 2рия въпрос -нея,защото е доста трудно момче да каже на момиче,а когато момиче каже на момче то няма как да не е готово.

Да кажем,че аз искам да кажа на приятелката ми да го направим за пръв път?Какво да направя?
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Говорили ли сте на тази тема?!Ако не сте-време е!Няма нищо срамно да говорите за това.Попитай я дали тя иска ти да си и първия.Опитай се да я накараш да се чувства сиг. с теб.Се пак ще и е за първи път и е нормално да не ти пусне на 1вата седмица.

Ние няма как да ти кажем дали е готова.Тва остава за теб да разбереш.

btw Тя на колко е?!

1-рво направихме 1 месец преди 2 дена тоест на 3ти тоя месец
    2-на 14 е
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    [quote="YouAteMyHeart"]Говорили ли сте на тази тема?!Ако не сте-време е!Няма нищо срамно да говорите за това.Попитай я дали тя иска ти да си и първия.Опитай се да я накараш да се чувства сиг. с теб.Се пак ще и е за първи път и е нормално да не ти пусне на 1вата седмица.

Ние няма как да ти кажем дали е готова.Тва остава за теб да разбереш.

пича е супер прав..

На 14 години не знам дали е възможно да кажеш за някои,че е готов да прави секс,ноо хората са различни.Едни съзряват по-бързо,други по-бавно.Не я притискай,ако не е готова.Като момче те разбирам и знам как се чувстваш,но се постави на нейното място.

Пак ще ти кажа:Говорете за това!

Голям фен
    мм с първия ми не съм му казала " готова съм " а по скайп и двамата си пускахме някакви бъзици такива ... като излизахме не бяха само целувки ... почнахме да се попваме тук там ... иии така .... ако не е готова ще ти махне ръката или ще се дръпне ... но един месец е малко малко ... не знам .. поне за мен

Поговорете си малко пък то ще се види готова ли е или не.Според мен е малко малка, но пък то си е до човека.

Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    1-рво направихме 1 месец преди 2 дена тоест на 3ти тоя месец
    2-на 14 е
    Еми не знам какво е момичето,но мисля,че е рано-смисъл такъв,че сте заедно от 1 месец,а и е девствена,повечето са по-срамежливи,това е нещо ново за тях и им е нужно малко повече време.Тя сама ще те подскаже,когато е готово и въобще,ако иска.........
    Преди няколко годинки имах същия случай с момиче на същата възраст и работата стана след 2 месеца и половина,но както казах,ние тук не познаваме момичето,може и да е по-отпусната или обратно!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Само на 14 е и след месец искаш да й отнемеш девствеността?Не мисля, че ще се съгласи, но сега всякакви ги има. . Както някой каза опипвания и тн, ако не иска ще ти будне ръцете Само не нахалствай И ако я обичаш ще я чакаш предполагам

Голям фен Аватара на MissDeadly
    Цитирай Първоначално написано от Doga
    Тя сама ще те подскаже,когато е готово и въобще,ако иска.........
    Взе ми думите от устата Според мен най-правилно е да изчакаш тя да е готова и тя да го поиска, а не да досаждаш като загорял делфин...

Мега фен Аватара на t0d1t0

Re: Готова или не?

1-А ми не знам... Разбира се някак си.
    2-Е ми че аз постоянно говоря за секс... Не знам как се е съгласила.

Казвай и го директно или постоянно и намеквай и я опипвай
    Станислава

Ако сте вечер по-късно навън направи така,че тя да седне в тебе.Сложи си ръцете около нея,целувайте се и постепенно си спусни ръката надолу по корема и.Ако се дръпне или ти премести ръката,забрави за секс поне още 1 месец.

омг направили сте 1 месец и вече искаш да я чукаш!?
    по темата..
    1) еми тя все някак ще почне да ти се натиска или някви намеци да ти прави..
    2) еми почакай малко тя да ти каже като е готова.В крайна сметка ако не си с нея само заради секса и я обичаш ще я чакаш колкото е нужно.
    F_CK
    All I need is U! :P

Понякога момичето само ти показва,че е готово.Тя е на 14 ..едва ли е готова ..Дори и сега да смята,че е готова...като порасне малко ще се сети,че не и е било времето.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе

Хей здравейте ^^
    1-Как разбирате приятелката си когато е готова да го направите за пръв път и особено ако е девствена?
    Когато е готова - ти сам ще разбереш...
    Не съм момче,но все пак ще се опитам да ти отговоря..
    Ако не сте говорили по тази тема - най-добре - поговорете..
    Така ще можеш и да разбереш дали е готова
    Иначе един месец е доста малко време - но все пак опитай..Но едва ли ще ти "позволи"..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от orhidea95
    омг направили сте 1 месец и вече искаш да я чукаш!?
    Много се съмнявам да ти даде...

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0

хах да прилича на секс маниак ли искаш

АМА ВИЕ МНОГО МЕ НЕРВИТЕ ВЕЕЕЕ НЕ ГОВОРЯ ЗА СЕБЕ СИ!!!!
    НЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ
    Да кажем,че...
    ИМА РАЗЛИКА И НЕ БЪРЗАМ ДА Я ЧУКАМ ТЪЙ<ЧЕ ~~~>
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Хей здравейте ^^
    Задавам 2рия въпрос -нея,защото е доста трудно момче да каже на момиче,а когато момиче каже на момче то няма как да не е готово.

Да кажем,че аз искам да кажа на приятелката ми да го направим за пръв път?Какво да направя?

Ако наистина се интересуваш дали е готова или не,най-сигурното е ,когато тя ти каже,че е готова беЗ ти въобще да я притискаш и тя да е тази,която да поеме инициативата. Момчетата лъхат от километри,когато желаят едно момиче. А що се отнася до частния случай....приятелката ти е едва на 14 за Бога дълбоко се съмнявам,че е готова...още пвоече ходите от 1 месец... ох ако тя е на 14 на колко ли си ти :X,че задаваш такива малоумни въпроси!

Мега фен Аватара на t0d1t0

Цитирай Първоначално написано от 4life
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0

хах да прилича на секс маниак ли искаш
    в това няма нищо лошо
    Станислава

Аз лично много мразя някой да ми се натиска по възможно най-нахалния начин и да ме упипва като пут*а невидял.. Когато едно момиче се чувства готово- ще ти покаже. Няма нищо лошо да си говорите на тая тема. Питай я какво и е мнението относно секса на нейните години.. Дали е мислила за нещо подобно с теб и предварително и кажи, че не я насилваш за нищо, защото определено ще си помисли нещо такова.. все пак е на 14..
    Само в сънищата мога да те докосвам, да оставяш цвят върху моето сиво..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си