- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До момичетата
+1Първоначално написано от art
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Ми бях доволна от това което виждам![]()
мале а ти сигурно си мега аката путка а ?? с перфектните форми ?? яката путка стегнато дупе супер цици ... едва 12-13 санта мн зле нали ... ама поне те е клатил човека .. значи няква полза от такоа тъпо същество като тебе имаПървоначално написано от Jessie
а дано следващия да ти е със 30 см да ти излиза през носа![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
+1Първоначално написано от HouseMusicBoy
Много смешно,няма що....![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Напълно нормална реакция мисля аз. Пък и нямах с какво да го сравня в смисъл беше ми първия ама нормален член май май ..![]()
Бургас
![]()
хаха ми ти пич кво се афектирашПървоначално написано от HouseMusicBoy
![]()
има два варянта:
1- ти си човека за който става въпрос
и
2- и твойта пишка е такава![]()
е няма лошо де![]()
ама и в двата случая пишката е малка![]()
Малии тука след тези коментари ми идва мисълта да се " пенсьонирам "![]()
![]()
![]()
хуй като хуй, знам ли, не мислих за нищо - просто исках да го направим.
ManyG колко ми е голем кура не е важно на 17 год съм и ми е 17 см ... ама важното в случая е , че се подиграване та знам ти мъжко ли си женско ли си ама ако си женско и имаш големи цици .. и прочетеш изречение " тя имаше малки цици .. беше много смотана " няма ли да се ядосаш !?!?!?
иначе БРАВО много хитро си правиш изводи
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
мамка му, как ще влезне, панирах се мъничко в интерес на истината
тъз дето вика едва едва 12-13 и другата дето я защитава сиг искат по 40-50 см чепове да ги клатят и да им напраят Ями като дупкит е в БГ да ги разпорят едно хубо и да им запълнят остата с улово ! ...
тогава ми беше за пръв път, но ми хареса![]()
"Майко мила, това ще влезне в мен"![]()
Трагедията е пълна...
Първоначално написано от art
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
ми нищу не си помислих той не му беше мн дълък ама беши дибел...
Миии нз.. очаквах много повече от него.. преди това се фукаше прекалено много, а накрая нищо не направи![]()
хаххаПървоначално написано от NeverTheSame
![]()
![]()