.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Голям фен Аватара на Callisto
    Напоследък от 13 се счита за нормално човек да прави секс..за мен това е лудост. Препоръчително е след като навършиш 18...та даже и 21, че да си се развил напълно, но това е малко преувеличено. Може би за най-нормално и добре би било след 16/17 годишна възраст. Преди това си още много малка и неузраля. Аз на тези години още си играех с момчетата на войници в парка и си правехма бази по дърветата. Не твърдя, че момичетата на по 16-17 са много по-умни, но са склонни по-вярно да усетят дали са готови за подобна крачка и мислят малко по-разумно от 13 годишните. (с това не искам да убидя никой) Аз го направих като бях на 16 и...9/10 месеца. Мисля, че нито съм подранила нито закъсняла. Тези години ми се видяха добре, намерих точен човек, който да обичам и той да ме обича и най-важното да му имам доверие и да мога да разчитам на него. Направихме го и не съжалявам и още сме си заедно след 8 месеца.
    Съветът ми е не бързай да порастнеш и да отидеш в света на възрастните. Той е прекалено сложен и пълен с проблеми. Аз лично съм си едно голямо дете, което винаги е готово за игри и забавни детски моменти. Не искам да пораствам, а и 9 годишните ми братовчеди спомагат за това. Изживей си детството, забавлявай се и не мисли точно сега за секс, понеже той не е само удоволствие, а и отговорност. Аз лично знам, че съм отговорен човек и, ако стане гаф ще мога да се погрижа за детето, но ако си само на 13 и забременееш какво ще направиш? Ще кажеш здрасти мамо искам да ти кажа, че правих секс на 13, забравих да се предпазя/презерватива се скъса и съм бременна? Не си навличай проблеми чисто приятелски ти го казвам.

За всеки е различно...аз например съм на 13 и аз и вчера го направих...но това е защото се чувствам и физически и психически готова и с подходящия човек . Беше супер !

Над 17 ако питате мен.
    И стига сте ме убеждавали, че на 13 още било нормално.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

16-17-18 год е нормално според мене :P
    [ I'm not Normal ]

16-18 години според мен е нормално. Сравнително организмътт й е развит.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

15/16
    Бургас

Пак измислихте поредното клише.... Коя възраст била подходяща... Ами когато си решиш, че си готов и можеш да вземеш предпазни мерки.... ..... ..... Тъпотий в този форум с всеки ден измисляте по - големи....
    It's too late...

Според мен е добре когато си готова, но нека не копирам останалите .. Мисля, че може от 12 до --- общо взето когато си поискаш !! :P
    1, 2, 3 душата ми вземи ... 4, 5, 6 навеки злочест... 7, 6, 5 ще те обвия в лед... 3,2, 1 ще режа до месо... 8, 9, 10 дори да ме обесят... (devil)

Някой ще помогне ли и на мен :
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=330378

Ще съм ви много благодарна .. Very Happy
    1, 2, 3 душата ми вземи ... 4, 5, 6 навеки злочест... 7, 6, 5 ще те обвия в лед... 3,2, 1 ще режа до месо... 8, 9, 10 дори да ме обесят... (devil)

Град
    Sofia
    Абе хора, нема норма... Аз съм на 19 в момента и като се замисля не е правилно некви 12-13 годишни да правят секс. И всички що годе "зрели" дето сме тука като видим такава тема и почваме да наливаме морал как са още малки... Да ама също като се замисля как като бях на 12-13-14 си беше един вид... надпревара кой по-рано ше си направи сефтето (и при повечето на тази възраст е било така и така си е все още) се усещам как би им прозвучало на драгите читатели изречението "На 13 си и си малък за секс"... За едно момче не е толкова важен момента колкото за момичето, така че честно казано едва ли е проблем момче на 12 години да си направи 1-вия път, ако обаче е с някое момиче да речем.. 16-17 годишно, което що-годе знае какво прави. Иначе за момичетата... те трбва наистина да си се пазят, щото едно неприятно първо впечатление може да им създаде травма за цял живот. При момчетата това става по-трудно...

Цитирай Първоначално написано от TheMan
    Абе хора, нема норма... Аз съм на 19 в момента и като се замисля не е правилно некви 12-13 годишни да правят секс. И всички що годе "зрели" дето сме тука като видим такава тема и почваме да наливаме морал как са още малки... Да ама също като се замисля как като бях на 12-13-14 си беше един вид... надпревара кой по-рано ше си направи сефтето (и при повечето на тази възраст е било така и така си е все още) се усещам как би им прозвучало на драгите читатели изречението "На 13 си и си малък за секс"... За едно момче не е толкова важен момента колкото за момичето, така че честно казано едва ли е проблем момче на 12 години да си направи 1-вия път, ако обаче е с някое момиче да речем.. 16-17 годишно, което що-годе знае какво прави. Иначе за момичетата... те трбва наистина да си се пазят, щото едно неприятно първо впечатление може да им създаде травма за цял живот. При момчетата това става по-трудно...

Съгласна съм !!

сякаш 16-18 ....

. . ощее си малка! Не опитвай ! . . Ти не знаеш абсолютно нищо, само това, че е мн яко ! Сигурна съм ! . . според мен най нормалната възраст е от 15-17, защото по биология, когато правихме доклади и пишеше, че ако го направиш на 18-19г. не е много хубаво, дори и г-жата го потвърдии ..
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Когато се почувстваш готова,но не преди 15 според мен.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Някой казват че момичетата е добре на 16-17 години а момчета от 16 нагоре. Но според мен не е тка. Според мен не е важно на колко години сте, а е важно дали се обичате и дали искъш да го направиш.

Цитирай Първоначално написано от Gr0zDan0v
    подходящо е към 16-18,обаче побечето се изклецват към 14-15 ако не и по-рано
    е кфо като е на 15?Айде под 15 добре,ама нагоре..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Град
    На стадиона за бягане.
    16-18 според мен ..
    Running is my drug and I am overdosed ..

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Малка си.
    all day... all night... what the fuck?!

Повече от фен Аватара на prinncess
    Няма подходяща възраст. Когато се почувстваш готова за това.

Град
    Kyustendil
    Когато си готов!
    [b][color=black]Espa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си