...никога не ме е привличал
...никога не съм го разбирала
...бил ми е странен
...ми е доста несимпатичен
...почита Сатаната
И ВСЕ ПАК МИ БЕШЕ НАЙ- ДОБЪР ПРИЯТЕЛ!
До преди 2 години ... тогава той не почиташе Сатаната, но товае най- малкия проблем. След 2 години ние отново се срешнахме....за 5 дена той постигна нещо непостижимо заа мен. Всичко започна с едно лигаво гонене...после седнахме на една пейка аз започнах да го гаделичкам и той каза,че ако не престана да го гаделичкам ще ме "изнасили". Аз му казах, че през дрехите нищо не може да направи. Той ме погледна с един странен поглед, тип ти така зи мислиш и каза " Аз си мисля, че не ме познаваш" и започна да се опитва да ме обарва между краката...не успя. След това като тръгнахме с нас дойдоха и две момчета и едно момиче. С момичето вървяхме малко по напред изведнъж той ми се хвърли и си пъхна ръцете в гащите ми....нищо не пипна, аз много му се издразнихи все пак се подмокрих...на следващите дни се получаваше нещо подобно...но не е бъркал под панталона ми... Вчера обаче.. той пийна малко и понеше нямаше къде да седна ... седнах иили по скоро легнах в него...в началото нищо, но после той започна бавно и нежно да се опитва да си пъха палавите ръчички ... аз не му позволявах, но тога в ухото ми се чу шепнещия и някак си заплашващ глас " Пусни ме да те изпратя на 7мото небе, нямаш си напредстава какво мога да направя ..." , за момент се отпуснах, той си вкара ръката, но се усазнах и го спрях в последния момент ... станах от него и повече дори не си помислих да седна ...цяла вечер продължиха традиционните удряния по дупето(които и аз правех), закачки и изказвания....когато той ме удари малко по силно и аз го подгоних ..той ме хвана някк си усуквайки ръцете ни.. когато се опитах да се изтръгна паднахме на земята и той започна да ме прегръща и говори със същия плашещ ме глас..в опит да се изтръгна решихх да го ухапя ... " ще ме хапиш ли..сега ще си го получиш..." и си пъхна ръката в панталона ми .... аз не знам къде отидох само от лекото студено докосване ...едно момиче го удари и махна от мен...
Айде обяснете ми как едно "отъръщаващо" ме сексуално момче...успя да ме накара едва ли не да му пусна с грубоста си , а други са ми правили спални в рози, вечери на срещи, нежна музика...обарвали са ме 30 - 40 минути и нищо не са успявали да направят....
Скрита мръсница си![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
явно ти трябва нещо което не си опитвала до сега ... по грубичко![]()
Харесало ти е ,защото е различно и не си свикнала![]()
Браво на момчето а един въпрос на колко си и той на колко е?
Историята ми хареса. И аз искам един такъв груб, на който да не мога да се опълча и т.н. Ама нааа - само лигльовци.![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Аз последно не схванах пусна ли му или не?
FUCK-тически не ме интересувате..
Тъпо.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick