- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пърхут и..още нещо
Здравейте!Имам няколко проблема и реших да пусна тема.
1.Пърхут!Не се забелязва много,но аз го виждам и е ужасно!Как,за Бога,да го махна?От няколко седмици използвам лак за коса,но не е заради него,защото аз пърхута си го имам от доста време преди да започна да ползвам.Възможно ли е да се е получил от пресата?Изправям се често..Сега почти спрях/Е,изправям се,но рядко./,ама още си го имам.Не знам дали е от това.Не използвам пяна.Не е и от шампоан-сменям ги.Абе от доста време го имам,но така и не се маха.Таа.. искам да ми дадете няк'ви препоръки к'во да правя.. Наистина искам да се махне и се надявам да ми помогнете.Но нека,ако давате,да са ИЗПИТАНИ методи.![]()
2.Имам проблем с ноктите.Чупят се и досега не съм имала дълги нокти,а сега много искам да си пускам.Въпросът ми е-тези заздравители на Перфект хубави ли са?Кой по точно/ако може и цена/?Не е задължително да са на Перфект.. Чувала съм за масло на Икаров,също.. а и за други неща.Няма значение какво-само да помогне.
3.Моля да ми препочате хубава пудра,но нека е на разумна цена.. че в тая криза не стигат финансите.Някаква от каквато вие сте доволни.
Благодаря предварително.
1.Когато сестра ми имаше пърхут си купи едно лекарство потърси в аптеките много често пърхута се появява от шампоана смени го с какъвто и да е дори и да не е против пърхут аз веднъж бях с шаума и почна да мисе появява и като си взех хербъл есенсис ми се махна. Можеш да потърсиш и някакви домашни маски мисля че имаше някакви
2. За ноктите и двете са добри
3. За пудра до какви пари горе-долу
Аз шампоана го смянам.Бях с Пантен,Хербъл есенсис,а сега съм с Шаума..
А за пудрата.... 5-10-11-12 лева..не знам и аз
![]()
Ха-ха,знам.. ама биваше да кажеш нещо по темата.![]()
За пърхота..готова ли си да дадеш повече пари за шампоан, балсам и т.н..
-
пудра на манхатън 9-10 лева е.
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
За тоя пърхут няма какво да се чудиш, отиди на дерматолог за най-сигурно : )
За ноктите си купи заздравител. Има един на Perfect с калций или на Seventeen
A за пудрата вече не мога да помогна![]()
Парите не са проблем,стига да ми помогне..Това за парите за пудрата,които споменах.. Исках да кажа,че няма да се изхвърям с много пари за няк'ва пудра.. Благодаря иначе за предположението на манхатън..изглежда добре.![]()
Заглавието вярно звучи много интересно ;д;д Успя да ме заинтригуваш ;д А за ноктите - мажи с йод и се не бой. Ш' са ти здрави като тухла ;д;д;д Иначе на Перфект - ползвала съм много, да не кажа повечето от тях, ама... маслата, освен, че си губиш 10мин. от живота, докато чакаш да "подейства", друго не става... а за лаковете 100 в 1 или там квито са ;д;д, пак на Перфект ;д;д и те не ми харесват, ползвам ги като безцветен лак, за нищо друго ;д
еlsy![]()
Когато аз имах пърхут почнах да използвам Elseve розов на цвят и ми минапък и да не кажа косата от суха ми мина на бляскава и адски мека...
![]()
за ноктите не знам и мойте се чупати смятах да пробвам и аз това бадемово масло...
а за пудра,аз ползвам фон дю тен![]()
За пърхута не мога да ти помогна. Никога не съм имала. (Дявол да не чуе.)
За нокитете-йодът наистина помага, маслото на икаров също.
За пудрата... антибактериялният на Манхатън или Афинитон пудрата.
За пърхута си вземи шампоан Низорал- около 10 лв е.
Би било чудесно първо да те види дерматолог, обаче.
За ноктите имах един страхотен заздравител Regon с формалдехид. Ноктите ми бяха страхотни- никакво разслояване нямаше. Сега съм с Perfect 3in1, е не става. Порастват дълги, обаче се разслояват. лакирам ги упорито, за да не си личи.
По въпроса за пудрата- ще следя темата с интерес.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Днес ми донесоха йод и се намазах.Ебаси цвета на ноктите дето стана,ама нормално.Но кога трябва да се мажа?
Колко пъти? Може да си взема и маслото на Икаров утре,че и без това ще излизам за пудра.
![]()
За пърхота ти препоръчвам Seboral Forte.Можеш да си го купиш от аптеката, към 2 лева е и поне при мен имаше ефект.Мирише гадно, но поне действа.Можеш да пробваш и с шампоан Clear, ама излиза скъпичко..![]()
Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...
Аз мога да ти помогна относно пърхута сестра ми имаше пърхут направо люспи и защото е дистрибутор на Oriflame и си поръча шампоан и балсам,но на теб само шампоана ще ти помогне води се Шампоан против пърхут HAIR ANTI-DANDRUFF има го в всеки каталог и специално да ти кажа много и помогна иначе съборала не и помогна тя се мажеше с него!
Дано да съм помогнала!![]()
И аз имам пърхутНезнам какво да правя... Пуснах наскоро една тема за таблетки низорал, ще ги пробвам и ако има ефект ще кажа веднага.( в аптеките са по 1лв едното хапче и се разтваря в шампоан, а иначе цяла опаковка от 30 хапчета са 25лв. ) Ако и то не ми помогне, ще опитам този Seboral Forte. Ако има еефект от някое от тези ще ти кажа...
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
пудри, фдт-и не ползвам, така че не мога да ти кажа, ноктите и моите се чупят, даже не се чупят, ами се извиват , т.е. надали мога да ти дам съвет, а за пърхота- те повечето шампоани не помагат (дори тези, които са против пърхот), затова опитай с някакви билки съм чувала, че помагат- примерно отвара от коприва, може да си сложиш и чесън (??)- за него не съм 100% сигурна, че беше за пърхотПървоначално написано от Colouring