.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

как да се извиня

има едно момиче което много харесвам (и тя също мен) ,но ми се сърди и искам да оправа нещата,но не знам как!опитвах се да и се извиня,но това е най слабата ми страна,ако може някой да ми кажа как да и се извиня

еми молиш някой твой fr да я извика и кат излезе той да ви остави на саме хващаш и ръцете и почваш много съж. страшно мн сгреших и пр.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Според мен пък,ако наистина те обичаше няма да ти се сърди..Но това е друг въпрос..

По темата:
    Какво чакаш от нас ?
    Да й се извиним,заради тебе ли ?

Отиваш и й казваш:
    "Съжалявам..Не искам да си ми сърдита.." и тем подобни
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

я кажи 1 какво си направил

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Еми щом не си по извиненията, надали ще си и по романтиката. Смисъл, ако искаш наистина да ти прости и да няма накъде да мръдне, отиваш до тях с букет например или 1 роза, казваш и че я обичаш и държиш на нея и мисля, че ще ти прости, ако те обича. Ама ако това е просто харесване и лапешки причина за сърдене, няма смисъл от това. Ако и покажеш чуствата си мисля, че ще направи крачката.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Абе какви са тея рози и фрази от сорта на "Обичам те, не искам да си ми сърдита"?! Те се харесват, това не означава, че той я обича! Да кажеш на някого, че го обичаш не би трябвало да е заради едното харесване, а защото наистина го чувстваш. Ако й го каже сега ще е лъжа, поне според мен.

Цитирай Първоначално написано от gegata15
    еми молиш някой твой fr да я извика и кат излезе той да ви остави на саме хващаш и ръцете и почваш много съж. страшно мн сгреших и пр.
    тва би трябвало да свърши работа, преди това обаче си измисли какво искаш да кажеш, думите няма да ти паднат от небето
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Еми ще има да го овърта, тя сякаш няма да се досети. Не виждам как си показва той любовта? Като и пише смс "Обичам те", което на живо надали ще го каже. А и това, ако е харесване, не виждам след време как ще стане нещо повече.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си