- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- писнаа ми . . ;2
. . значии, искам просто да споделя, да си излея малко душата . . Значи аз имам 2-ве най- добри приятелки с който всичко си споделяме и всичко правим заедно, заедно сме от малки . . имаме и една добра приятелка, която обаче е от софияя и си идва само през ваканциите . .и случаят е такъв . . Днес говорих с едната фр и днес нямахме намерения да излизаме . . но преди няколко часа отивам в една моя комшиика, която е колкото мен и сме си добри фр . . и какво разбирам ?!. . каза ми, че е видяла моите най-добри фр с момичето от софия да с ходят по центъра, а дори едната ми приятелка беше болна и нямаше намерения да излиза като говорех с нея . . и какво никой не ме е потърсил, никой нищо не ми е казал, че тази от сф си е дошла за да я видя . . все едно не съще съществувам . . а дори като си говорих преди малко с приятелката ми, не ми спомена нищо за софиянката . . все едно крият и неискат да излизат с мен . . все едно ме отбягват . .
. . нямам думи и преди така са правили , излизали са и мен ме заебават . .
. . а уж са ми приятелки . .
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Подчертавам УЖ - ти го каза. Но да те поправя - те не са ти никакви приятелки. В една възраст са нормални тези деления. Но заеби ги, щом те са го направили. Недей да им лазиш в краката и да им ходиш след задниците. Не им търси сметка, защото винаги ще си намерят оправдания. Ако ти бяха приятелки, щяха да ти кажат - но не. Ще си намериш приятелки, излизай с твойта комшийка. Не си заслужава, заеби ги тях, остави ги.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Виж сега. За раткото време, от което пиша тука съм забелязал 1 тенденция - всеки ден се появява една или повече такива теми. Погледни само по първата страница колко подобни теми има. И без тва трябваше да спя от преди 1 час, че утре не мога стана...нямам намерение да изписвам отново едни и същи неща.
Но като цяло: Предполагам си на 12-14 години. Това се случва често и хората не се осъзнават, че го правят. Най-вероятно не те считат за най-добре приятелка и това че те не а те повикали трябва да ти говори нещо - не ги смятай а БФФ (нали така се пишеше ?). За да си спестя мненията после Не, недей се променя заради тях, няма смисъл.
Lexynnka
. . не мога да ги заеб, защото те са ми най-близки и по принцип се разбираме чудесно, но по някой път така правят и ме много дразнят . . говорила съм с тях за това и те викат, че прекалено много взимам нещата навътре . . пък и аз съм с тях от както се помна . . и сме в един клас . .просто незнам защо понякога така правят . .Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
. . на 15 съм . .Първоначално написано от L0ST
![]()
Оф, тва е много гадно. Ма не им се сърди, утре ще излезеш с мен, а тях няма да ги викамее, ляляля![]()
![]()
еlsy![]()
Първоначално написано от nicolepcd
. .
Казват ти да не го взимаш насериозно, а не виждаш ли как те въртят?! Стига си им ходила след гъза,, мисля, че имаш и други приятели. Най близки са ти казвап, а ако бяха такива щяха ли да правят така,, те те викат, когато искат, споделят ти, когато решат, излизат без теб, когато решат, и после ти били приятелки. Значи те могат да си правят, каквото искат и да ти казват да не се палиш. Е не осъзнаваш ли, че те тъпчат по някакъв начин?! Няма такова БФФ МФФ,, рано или късно трябва да спреш да им ходиш след гъза.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
. . имашш право . .Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
На 15 години...ДА НЕ ТИ ПУКА
Ако те викат да излезеш с тях излизай стига да ти се излиза,но си намери нова компания!![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Нормално е и на мен ми се е случвало...Естествено аз съм дирекнта и им казах каквото ми е на сърцето и от тогава никои не си е помислял да не ми се обади...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
хах и аз съм така директен, вече или не съм с тях никъде или винаги първо мене викатт..Първоначално написано от nefchi_bs
![]()
. . днесс се видях с едната от приятелките ми и аз й казах " да имашш нещо да ми казвашш " . . и тя започнаа да се смее и викаа " добре де ще ти кажа ама няма да й казваш, че съм ти казала: иренкаа си дойде и ние излизахме, решихме да не те викаме, защото тя искаше да те изненада днес като се видиме, пък и вече беше късно, не седяхме много, ходихме само до един магазин и това беше , не сме искали да те обидим, просто искахме да ти направим изненада! . . "![]()
И сега нещата са наред?
Пф..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
И ти какво право имаш да им държиш сметка с кой излизат и защо не те викат? И на мен ми се случва непрекъснато, но разбирам, че хората си имат и други приятели, не съм само аз. Нужно ли е да се сърдиш за такова нормално нещо?
еми извинявай , ама ние винаги сме заедно и всичко правим заедно и сме от малки заедно и преди така са правили, излизат и не ме викат . . се едно не съществувам . .Първоначално написано от WaterLilly
![]()
И какво, значи нямат право да излизат с други хора и трябва само и единствено с теб да се мъкнат? Ти няма ли да искаш ако ти решиш да излезеш сама с някой друг, да не ти държат сметка и да ти правят сцени?
Те имат право да си излизат с когото искат, но те я тъпчат по някакъв начин?! Поне да и казват, защо така глупаво се държат?!
Съгласна съм.И знам, че е трудно да си намериш от веднъж нови приятели, но трябва.Аз живея в чужда държава, трябваше всичко да почна от начало.Най-трудно е без приятели, но все пак успяхПървоначално написано от nIkEnCeTy_bE
И ти ще успееш
По-добре без приятели, от колкото с приятели, които те използват.
.. праваа си . .Първоначално написано от DevilWish