.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

въпросче за цикъла

zdraveite na 16 godini sam i iskam da vi popitam ne6to.... zna4i imam cikal ot 2 godini ... predi 1 godin po4nah da pazqqqq dietii i ot togava cikala mi po nqkoi put idva seki mesec dryg put preska4a tva nolrano li e ili da se obyrna kum lekar ?

Имаш 24 часа да си кирилизираш темата.
    kalpazanka
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

Ами не е много нормално,досега не съм чувала да не ти идва от диети.
    Консултирай се с гинеколког
    Цитирай Първоначално написано от finger4o
    Американски форум: Питаш и ти отговарят

Руски форум: Питаш и ти отговарят с въпрос

Български форум: Питаш и веднага всички започват да ти обясняват колко си тъп

x

mi to poprincip po nqkoi put si mi zakasnqvaaa no mersi se pak she se konsultiram ;P
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

Град
    WonderLand
    Точно сега цикълът ти трябва да става все по-редовен. Мисля, че закъсняването може да се дължи на диетите, които спазваш. По- добре ги замени със здравословен начин на живот и разделно хранене, за да нямаш проблеми в бъдеще.

П.П Писането на кирилица е задължително - по-добре си поправи темата.
    So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Най-добре е да се колсуртираш с лекаря..
    Може да е от спазените диети,от смяната на климата,но може да е и от други неща..Така,че най-добре е да отидеш на лекар
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Най-вероятно е от диетите, особено щом точно тогава е почнал да ти става нередовен.
    Ако се храниш прекалено малко и си с поднормено тегло почни да се храниш по-добре.
    Но е хубаво и да се консултираш с лекар.

Знаеш ли,диетите са много вредни,особено през пубертета,храни се здравословно.Доколкото за цикъла е възможно да е от самата диета,спри диетите,храни се пълноценно и тогава ако продължава закъснението и нередовността се обърни към генеколог.
    Cullens

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си