.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Помощ

Помощ

Искам да попитам някои знае ли причина или нещо по въпроса.Онзи ден малко прекалих със секса.Вчера и днес много ме боли левия тестис от долната страна и по точно при допир,осеща се леко подуване, но не на тестиса а на нещо друго което незнам какво е.Също така тази вечер в спермата ми не беше бяла и ми се стори че има лек примес на кръв ако някои може да ми помогне моля да пише.Моля без глупави коментари.

Re: Помощ

Цитирай Първоначално написано от dsopko
    Искам да попитам някои знае ли причина или нещо по въпроса.Онзи ден малко прекалих със секса.Вчера и днес много ме боли левия тестис от долната страна и по точно при допир,осеща се леко подуване, но не на тестиса а на нещо друго което незнам какво е.Също така тази вечер в спермата ми не беше бяла и ми се стори че има лек примес на кръв ако някои може да ми помогне моля да пише.Моля без глупави коментари.
    Лекар! още утре ходи за направление.Може да е нещо сериозно и не бива да отлагаш!

Re: Помощ

Цитирай Първоначално написано от YouAteMyHeart
    Цитирай Първоначално написано от dsopko
    Лекар! още утре ходи за направление.Може да е нещо сериозно и не бива да отлагаш!
    ах от това наи се притеснявах..на 16 сам и трябва да ида с маиками и ще умра от срам :{

Глупости,не ти трябва придружител Поне на мен личната лекарка до сега не ми е правила проблем.

Ако парите не са ти проблем можеш винаги да отидеш на частно!(20-30лв.max)

Следващия път кажи на партньора си да внимава докато прониква в деб и използвайте мас
    Голям размер на картинката! /machoka/

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Zagorql
    Следващия път кажи на партньора си да внимава докато прониква в деб и използвайте мас
    Ти можеш ли да четеш?Момче е .И не си забавен.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Ем тъй става като прекалявате ....то е същия начин както примерно удряш шамар на някого..а то се получава долу ХЪАх
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Само искам да кажа че днес ме боли доста по малко и е не е толкова подуто,да изчакам ли още малко ?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Според мен изчакай, защото явно е просто, защото сте прекалили.Недей да мастурбираш и тн и виж утре как ще е Ако е още по-добре няма смисъл да се притесняваш

така ще направя дано се оправя без доктори

Мега фен Аватара на t0d1t0
    офф иди на лекар бе,бахти хората... Нито придружител ти трябва,нито нищо!
    Станислава

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    офф иди на лекар бе,бахти хората... Нито придружител ти трябва,нито нищо!
    мхм така е

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Според мен изчакай, защото явно е просто, защото сте прекалили.Недей да мастурбираш и тн и виж утре как ще е Ако е още по-добре няма смисъл да се притесняваш
    И аз съм прекалявал мн пъти и съм имал леки боли,но кръв в спермата НИКОГА.

Отиди на лекар!Няма да те изяде.Никои няма да разбере от родителите ти.Не е да си на 5,се пак.Бъди малко отговорен за собственото си здраве!

Ходих на лекар току що,оказа се че е възпаление на тестиса (емидидимит) и се лекува с антибиотик и компреси.Да ви кажа не беше страшно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си