Искам да попитам някои знае ли причина или нещо по въпроса.Онзи ден малко прекалих със секса.Вчера и днес много ме боли левия тестис от долната страна и по точно при допир,осеща се леко подуване, но не на тестиса а на нещо друго което незнам какво е.Също така тази вечер в спермата ми не беше бяла и ми се стори че има лек примес на кръв ако някои може да ми помогне моля да пише.Моля без глупави коментари.
Лекар! още утре ходи за направление.Може да е нещо сериозно и не бива да отлагаш!Първоначално написано от dsopko
![]()
ах от това наи се притеснявах..на 16 сам и трябва да ида с маиками и ще умра от срам :{Първоначално написано от YouAteMyHeart
Глупости,не ти трябва придружителПоне на мен личната лекарка до сега не ми е правила проблем.
![]()
Ако парите не са ти проблем можеш винаги да отидеш на частно!(20-30лв.max)![]()
Следващия път кажи на партньора си да внимава докато прониква в деб и използвайте мас![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Ти можеш ли да четеш?Момче е .И не си забавен.Първоначално написано от Zagorql
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Ем тъй става като прекалявате ....то е същия начин както примерно удряш шамар на някого..а то се получава долу ХЪАх
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Само искам да кажа че днес ме боли доста по малко и е не е толкова подуто,да изчакам ли още малко ?
Според мен изчакай, защото явно е просто, защото сте прекалили.Недей да мастурбираш и тн и виж утре как ще еАко е още по-добре няма смисъл да се притесняваш
![]()
така ще направя дано се оправя без доктори![]()
офф иди на лекар бе,бахти хората... Нито придружител ти трябва,нито нищо!
Станислава
мхм така еПървоначално написано от t0d1t0
![]()
И аз съм прекалявал мн пъти и съм имал леки боли,но кръв в спермата НИКОГА.Първоначално написано от DevilWish
Отиди на лекар!Няма да те изяде.Никои няма да разбере от родителите ти.Не е да си на 5,се пак.Бъди малко отговорен за собственото си здраве!
Ходих на лекар току що,оказа се че е възпаление на тестиса (емидидимит) и се лекува с антибиотик и компреси.Да ви кажа не беше страшно.