- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Windows 8
Windows 7 не ми допадна особено затова не очаквам кой знае какво от Windows 8 .Но все пак има доста време тепърва навлиза 7-цата .![]()
Майкрософт сякаш са платили на Ейпъл да направят интерфейса на 7цата![]()
Що, хубав е?
На мен 7-та ми допада. Макар, че не държа ОС-а да е красив, а да е стабилен..Все пак друго си е аерото![]()
Иначе по-калпава боза от вистата не бях виждал скоро, даже 98 беше по-добра...
Lexynnka
Ами именоо, дизайнът на ОСто, сякаш не е правен от Майкрософт. Я виж какви са дървени другите им ОС, докати 7цата е бая добре направенаПървоначално написано от L0ST
Е mac os са с много хубав интерфейс обаче са адски дървени от към функционалност. Разбира се ако имаш мак, веднага ще се застъпиш за тях, но тей като съм пробвал няма да си променя мнението.
Lexynnka
Интерфейса на MAC + функционалността на Windows = Best OS(Linux
)
Ако имаше visual studio със същата функционалност щех да зарежа бозата, но нямаа..Първоначално написано от Cybershot
Lexynnka
квот да си говориме DOS rulzПървоначално написано от ogun
![]()
Първоначално написано от Cybershot
![]()
![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
за коя точно функционалност става въпрос?
Ем супер си е win-a, ти сядал ли си на мак да видиш колко е... непритно за използване...
Lexynnka
Предполагам, че има на предвид "леснотата", при използването - тоест почти всеки може да работи с него... Нещо като шофиорската книжка - не всеки знае пътните знаци или умее добре да шофира, но си я има в джоба и си мисли, че е №1...Първоначално написано от Ge7OverHere
![]()