- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Windows 8
Струва ми че много бързаш...7-мицата сега навлиза ти вече 8 :P
Колко ли ще струва 8-цатаПървоначално написано от ogun
![]()
![]()
Давам и минимална цена 1600лв.
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Дано да не трябва пц на НАСА за да подкараш 8![]()
Първоначално написано от Petrow
"Извън темата-Коя е таз на снимката.Мн секси.Ше я скъсам"
М на NASA може да не им трябва PC ,ама аз не мога без моя ...![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
Windows 8 би трябвало да има 128 bit версия и би трябвало да излезе 2012 ... а до колкото чух (по скоро прочетох) Windows 9 ще излезе 2015, пак ще има 128 bit версия, но и ще може сам да се учи и да се нагажда според потребителя който го ползва ... ама това е доста напред в бъдещетоспоред Маите ще се ограничим само до Win 8
![]()
Една мацка от сфПървоначално написано от MaGuSs
![]()
И аз си виках същото братПървоначално написано от MaGuSs
![]()
![]()
А по темата..за 8-ца незнам, аз чакам 9-ка![]()
Windows Vista 4ewer![]()
![]()
Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
- Самурай Джак
Ето как да си направите ПЦ-то да има вид на Windows 8
Цък
А как да направим ПЦ-то за има вид на "Windows 15" няма ли???Първоначално написано от ogun
![]()
направете pc-то ви да изглежда като линукс. а пък ако махнете гадната боза и си качите линукс май най-добре.
Доста глупости се зписаха. Интерфейса на 8 ми изглежда като на 7. Разбира е, че това не е НИЩО реално, така че не си мислите че ака ще изглежда.
Иначе за линукса сериозно съм се замислял, но понеже програмирам на C# си е кофти под линукс, като самият език е разработван от М$.
Lexynnka
То и Windows 7 прилича много на Vista...Първоначално написано от L0ST
![]()
Хяхяхя... windows 8Вече има и клипчета за тоя windows ето едно ЦЪК!
Абе каквото и да говорим windows XP и windows 7 за сега дЪ бЕсТ !!
![]()
Мдаа, скоро не бях чел за това, иначе за 8 се говори още от преди да беше официално излязла 7 ца.
Иначе 7-та си е по-добра от ХП-то. РС-то държи по 15 дена без рестарт, без да се затлачва тем подобни. На ХР-то си трябваше рестарт на всеки няколко дена, че ставаше едно мазало + това поне при ен ХР-то се възстановяваше чрез image На всеки 2 седмици, че...
Lexynnka
Първоначално написано от Norty
- Самурай Джак
Хахаха .Не ме карай са смеяПървоначално написано от Norty
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от MaGuSs
:P
- Самурай Джак