- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не съм имал приятелка
на 17 години съм след 3 месеца ставам пълнолетен ,а не съм имал приятелка и ми е доста неприятно .. какво да направя за да ме хареса някоя .. без тъпи отговори![]()
И какво толкова се притеснявате като сте на 18 и не сте имали приятелка?
Живота е пред теб, ще се запознаваш с нови хора, все някоя ще те хареса, ще изпиташ трепета... спокойно. Просто се въоръжи с търпения.
И се придържай към онова клише "Бъди себе си", защото едва ли ще блеснеш ако се държиш като... идиотче.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Самосъжалението няма да ти помогне в начинанието.
Не трагвай с коя да е само защото досега си нямал гадже!Поне нека чакането си заслужава!![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
+Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
I don`t care .. ;] ..
и кво кат нямаш ? се някога ше дойде не е болка за умиране![]()
If I played you like a toy?
Ми те като те гледат такъв депресиран и здухан кажи ми как да те хареса някоя..![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
харесай си някоя и излезте....Първоначално написано от Tonight
мн тъп въпрос "кво да направя за да ме хареса" мога да ти кажа че 100% не трябва да седиш сдухан
![]()
аз пък съм на 21 и не искам приятелка.
Не ти трябват.
Май повече те притеснява факта , че не си спал с момиче . Виждаш че приателите ти вече са доста напред в тази област. Няма смисал да се отчайваш всички сме минали по този път. Идва момент , когато намираш точния човек и всичко тръгва по план. Ще си намериш момиче с , което ще направиш всичко за , което си си мечтал.
Ама аз те ишкам..Първоначално написано от w0sh
Сега по темата-Така...искаш пприятелка,само щото нямаш и щи се смеят ,че си на 18..?(И недей да отричаш,щото е ясно,че е така. )
Така,не всичко в този живот се опира до гаджета и прочие,живей си живота,не ти тряа някой,с който си трошиш нервите и да си вгорчаваш живота.(И не ми казвай,че ти ще намериш някоя перфектна,някоя коят,няа ти вгорчава живота,да ама не)
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
+1 !!!Първоначално написано от FromAutumToAshes
Да ги накараш да те харесат няма начин, защото си задръстен, дърт, космясал, бисексуален саможивец с Едипов комплекс, развит до екстремна степен.
Харесай ти някоя !Заговори я, интересувай се от нея и може да ти излезе късмета...
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
как по-точно , всмисъл как да я заговоряПървоначално написано от fenastz
Еми според случая...
Най-добре е да кажеш здрастипосле питаш как се казва и завързваш някъв разговор...
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Всички,които казаха,че не му трябва...от къде знаете,че не му трябва?
Много е тъпо да дадеш съвет от личен опит без да се опиташ да погледнеш през чуждите очи.
Всеки човек има нужда от внимание,обич,подкрепа...вс ки иска да се чувства нужен на някого и да обича...И дори и да се разочарова след време и да го наранят няма да има значение,защото ще е преживял нещо красиво...ще се е чувствал необходим,важен...ще е бил голяма част от живота на някой друг. Може би автора има нужда от всичко това,а може би не.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Защо не искаш?Първоначално написано от w0sh
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
еми имам иначе нямаше да ми е така.Първоначално написано от ShtrudeL
Време ти е да си намериш![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Щото само ме разочароват.Първоначално написано от ShtrudeL
Не мога да намеря човек, с когото ми е интересно и не се чувствам изолиран с гениалния си ум.