.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 114

Hybrid View

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора

Не мога да дам кратко и описатено заглавие на нещо подобно..

Така...преди известно време бях пуснал тема за това как имам много приятелки момичета но съм сам и факта че въпреки че съм заобиколен от момичета в по-голямата част от веемето а съм сам ме съсипва тъй като природата ми на непоправим романтик ми пречи да се примиря със самотата...

Сега обаче искам да говоря за друго...
    досега съм бил само с едно момиче...ходихме 4 месеца и беше истинско макар и само за малко...след това се водим приятели и редовно се случва да си излизаме ейтака да се разхождаме и да си говорим...но има нещо в нея което не можах да превъзмогна и което ми действа адски привличащо..
    първо трябва да отбележа че има най-невероятните очи които съм виждал(може да 'говори' с очи...сякаш с поглед може да изрази всичко...) а аз много се впечатлявам от това...
    отделно е страшно интелигентна и то по един нестандартен начин който обаче отговаря на точната ми представа за идеал...
    просто с нея мога да си говоря така както с никой друг не съм и едва ли ще успея да го правя по същия начин с някой друг...
    отделно има и нещо супер мистериозно тъй като я познавам страшно добре и знам че винаги има 2 варианта за реакция от нейна страна но никога не знам какво ще избере и тази тайнственост и мистериозност...напрегнато о очакване на отговора и всеки път катоо я питам нещо...не знам...действа ми супер привичащо наистина...като сложен пъзел който се мъча да наредя и на който парчетата променят формата си всеки път като го наредя...
    мъчих се да харесвам други момичета но просто усещането...не знам...нещо липсваше...
    не съм сравнявал другите с нея но на практика колкоото и пъти да си мисля че съм я превъзмогнал напълно винаги се случва така че тя просто минава по коридора в училище и ми махва или ми казва 'здрасти' и като ме погледне с тия очи и...няма други...просто няма други...
    проблема е че не искам да е така тъй като според мен нямам шансове отново с нея...просто не мисля че има вероятност да се съберем а самотата ме убива както казах по-рано...и в един момент се оказва че не мога да съм с други момичета тъй като просто не мога да намеря с други удовлетворението което изпитвам дори и от най-непринудения и случаен разговор с нея...
    в този случай не задавам въпрос на който да очаквам отговор а просто споделям и някакси ще ми е интересно да чета мненията на хората тук...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Човече влюбен си до ушите! Според мен трябва да поговориш с нея и да и споделиш чувствата си. Кажи и същите неща, които си написал тук - че харесваш очите `и и мистериозността и.

Може и да е просто носталгия към хубавите ви моменти.
    На колко си btw
    Казза че тва ти е първото гадже. ..ем не се впрягай толкова след време ше ти мине!От колко време не сте заедно ?
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Айде аз с 1 клише-"първата любов ражда не хваща".
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от xPafx

(клап)

Просто е толкова залухан по нея, че всеки дефект му се вижда чудесен.

Дайте му един захарен памук и ще му мине.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

И защо точно захарен памук..
    а до автора..като не искаш да ти е трудно,защо по дяволите излизаш толкова с нея?!
    Приятели ли нямаш?!
    Много ясно,че няа ти мини като се вреш при нея..
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Щото е вкусен.
    И на мен да ми дадат един памук, и на мен ще ми мине.

Уф. Скука.
    Абе бъди по рационален и ще ти мине много бързо. Който рационализира, той презира :Д
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен Аватара на playhard1
    яко си загазил

Град
    Hueco Mundo
    13-14 е.

Ся човек... ако няма никакъв шанс да си я върнеш... трябва да я забравиш. Трябва да елиминираш всякакъв контакт с нея. Ако трябва дори я напсувай, за бога, та да спре да ти маха! То си личи, че всеки път като ти махне и ти омекват краката...

Или можеш да поговориш с нея. От това, което ми каза, изглежда, че е интелигентна.

Тя на колко е? За тебе разбрах, че си на 13-14... ама тя?

Голям фен
    Град
    Лондон
    Според мен трябва да започнеш да излизаш повече и да се запознаваш с повече хора .Ограничи контакта си с нея ,след като реално няма как да се получат нещата . В момента си се наистина вкопчил в нея и си мислиш ,че тя е единственното момиче ,което те разбира и т.н ,а това не е така .

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Нормално е за възрастта ти, но въпреки това си puss
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Личи си, че си лудо влюбен в нея... кажи и го.. опитай... "от опит глава не боли"... възможно е и тя да изпитва още същите силни чувства към теб но да не ти го казва защото мисли че си я забравил... така че опитай и няма да збъркаш...
    какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]

А какво значи "(очевидно) няма как да се получи"?
    Човекът е социално животно(и аз мога със заучени фрази, бе ), така че е съвсем нормално, когато открие същество, с което комуникира на по-високи и ясни честоти, да не иска да се разделя с него. Това е като(ще използвам вече въведените понятия в темата:Д) да дадеш на хлапе, което познава захарта единствено като гранулки в захарницата, захарен памук или близалка. Веднъж познал вкуса на по-доброто, някак не можеш да се задоволиш с простичкото начало.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    А може би е крайно време да се опиташ да си я върнеш и отново да сте заедно и сега не ми казвай, че нямаш шансове (както си казал в темата си), не се отказвай!
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на nymphadora
    Пич,не се отказвай!
    Бай дъ уей,много ме изкефи темата ти-и аз като видя хубави очи ииии особено ако са на някой специален..хихи

Град
    Нова Загора
    чудно...интересни мнения и коментари...
    някои са откровено забавни...
    и така...на 17 съм...момичето е на 16...
    от година и един месец някъде не ходим...

не искам да си ограничавам контактите с нея не за друго а именно заради нверояните разговори които водим(макар и само в качеството си на приятели...) и начина по който говори...самия и изказ...не знам...
    различна е в това отношение от всички които познавам...

ние не че излизаме и се виждаме толкова често де...може би веднъж на 2 седмици че и по-рядко понякога...

иначе не е като да съм се затворил и да мисля само или основно за нея...напротив...именно тя ме направи много по-комуникативен отколкото бях преди да я срещна и това си продължи и след като скъсахме но просто...имам чувството че съм способен да пренебрегна почти всеки заради нея...
    усещането е...не знам...много различно...
    но и далеч не трябва да си мислите че постоянно си мисля за нея...напротив...на моменти си мисля 'оф...все ми е тая...' и дори се чувствам убеден в това...
    и така до момента в който мине покрай мен и ме погледне...
    а мисля че няма шанс да се съберем тъй като тя сама го каза когато късахме...беше наясно че чувствата ми към нея са много силни и ме помоли да не правя опити да се събираме след това....и около 2-3 месеца не си бяхме говорили и чак след това почнахме да си излизаме като приятели и разбрах(честно казано не веднага а постепенно...) че не мога да превъзмогна чувствата си към нея...
    и те повярвайте ми не се основават на спомени от миналото или на това че ми е първата...споделена любов(прекарах много време в самоанализиране и размисли върху ситуацията именно за да видя дали не проявявам инфантилното мислене на човек който се е вкопчил в спомена за нещо хубаво и не иска да го пусне...и за да го избегна и наистина в случая не се случва това...)...просто наистина е странна и различна по един адски привлекателен начини а и онзи елемент на тайнствеността в комбинация с очите й я правят неустоима...разбирате ли...не ме привлича външността и или добрия или добрия й характер а самата и личност...а не се решавам да действам именно заради думите и когато се разделихме...а и заради една случка която ми дойде много шокиращо преди известно врееме и остави доста голяма следа върху увереността и самочувствието ми но която не мисля да разказвам сега тъй като е доста дългичка...освен може би ако някой не прояви интерес по-нататък в коментарите...

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Супер фен Аватара на nymphadora
    ^ аз проявявам интерес към случката
    а начина по който говориш за нея..искам някой да говори така и за мен.
    ако можеше и тя да прочете тази тема щеше да осъзнае какво губи

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Съгласна съм.
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Можеш да си останеш все така добър приятел с нея,докато "самотата те изпива" или да се оттеглиш и да намериш друг човек, с когото да си разговаряш. Естествено, с никоя няма да разговаряш по същия начин,но ...
    Незаменими хора няма.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

приятел,напълно те разбирам темата ти е невероятна и моя съвет е да и кажеш какво изпитваш и ако трябва да се молиш се моли,но такава любов не е за изпускане за това бори се за нея

Град
    Нова Загора
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Амиии...случката е адски гадна и в същото време е нещо което не ми дава никакво право да се чувствам кофти(по пътя на логиката...)...

на нова година се бяхме в една приятелка и беше супер и момичето заради което направих темата каза че ще дойде в един по-следващ момент(който аз през цялата вечер очаквах...докато не дойде де...)...

ние бяхме излизали няколко дни преди това и точно бях събрал смелост да и кажа всички онези неща които я карат да е толкова специална за мен или казано накратко да си изразя чувствата(което в моя случай е особено трудн тъй като съм доста пасивен и притеснителен...)...защото нещата за които си говорихме...начина по който ги казваше...не знам...разбрах ги като намек...та те просто ме накараха да се почувствам по-уверен...някакси бях готов за това което ми беше невъзможно през последните(тогава...) около 7 месеца...

и така след като отидох си писахме няколко смс-а и разбрах че със сигурност ще идва в къщата където бяхме ние и цялата ми вечер до този момент беше страхотна именно заради очакването на този момент...
    и така до около 01:30 когато тя най-сетне дойда и аз бях най-щастливия човек на света...
    следих я с поглед почти през цялото време и в един момент тя изчезна и аз си помислих че е излязла да подиша малко въздух(на практика на това се и надявах защото това беше единствения шанс да останем на саме...) и тръгнах да излизам навън и точно отворих една врата и...

...я видях да се натиска с един пич...

стоях и ги гледах не повече от секунда-две но ми се стори като цяла вечност...сякаш агонизирах с години...сякаш ме удариха с 5 килограмов чук по главата...
    цялата ми увереност се изпари...заедно с настроението и моментното ми желание за живот...просто(колкото и клиширано да звучи...) света ми се срина...
    след това 2 часа не мръднах от един стол...а нещото което допълнително изостряше болката беше че не пия,не пуша,не друсам...нищо...нищо не ме разсейваше от реалната преценка на ситуацията...
    което я правеше много по-болезнена...
    малко след като ги видях тя дойде при мен с думите 'извинявай че не ти обръщам внимание...*няколко думи които не разбрах заради силната музика и многото викащи хора*...един приятел...*още няколко думи които поради гореспоменатите причини пак не можах да разбера*...'
    ...след това може би около 2 месеца не си говорихме...докато не започнахме да излизаме отново(засега около 2-3 пъти...) и отново започнах да се убеждавам че всеки суперлатив и до известна степен идеализация са напълно заслужени...

и така...остналото би било повторение на нещата които казах в последните постове...

echii <3

Виждаш ми се интелигентно момче и се радвам , че все още има такива като тебе . Познавам едно момче , което е заобиколено през повечето време от момичета , в смисъл , че повечето му приятелки са момичета , почти няма приятели момчета , също както ти каза за себе си . Не пушиш , не пиеш , тва е похвално и не прави тези неща заради някоя като тази и не си съсипвай живота , защото не си заслужава . Изобщо не те заслужава тва момиче . Няква лигла , която не знае кво иска и изпуска съществената част . Не се занимавай с нея , остави я и не тичай подир задника и . Има свестни момичета в днешно време , макар и малко , а когато тя разбере кво е изпуснала , ще бъде късно . И дори и да разбере , не я отразявай . Не и давай шанс щом досега не е оценила тва , което е имала . Не се впускай в несериозни неща , трябва да те приемат такъв , какъвто си . Поздравления за правописа .
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Град
    kvartal redyta
    Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
    Виждаш ми се интелигентно момче и се радвам , че все още има такива като тебе . Познавам едно момче , което е заобиколено през повечето време от момичета , в смисъл , че повечето му приятелки са момичета , почти няма приятели момчета , също както ти каза за себе си . Не пушиш , не пиеш , тва е похвално и не прави тези неща заради някоя като тази и не си съсипвай живота , защото не си заслужава . Изобщо не те заслужава тва момиче . Няква лигла , която не знае кво иска и изпуска съществената част . Не се занимавай с нея , остави я и не тичай подир задника и . Има свестни момичета в днешно време , макар и малко , а когато тя разбере кво е изпуснала , ще бъде късно . И дори и да разбере , не я отразявай . Не и давай шанс щом досега не е оценила тва , което е имала . Не се впускай в несериозни неща , трябва да те приемат такъв , какъвто си . Поздравления за правописа .
    това е напълно вярно!! а такова описание като твоето не бях чувал и просто както сички други ти казаха сега и аз : ТИ СИ ЛУДО ВЛЮБЕН. опитай да не мислиш за нея като правиш всякакви глупости (на мен ми помогна преди) късмет със забравянето

Супер фен Аватара на m1nik
    Цитирай Първоначално написано от xPafx
    full...

[И я само кажи - кой с кого скъса като ходехте?]

Град
    Нова Загора
    Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
    Правописа ми куца(макар че в сравнение с трагичната ми пунктоация си е достоен за уважение признавам...)...и все пак благодаря...

по темата...тя не е някаква неориентирана кифла която не знае какво иска...всмисъл...всъщност едновременно е и неориентирана и не знае какво иска но именно това че иска много неща и не знае кое първо да опита я прави неориентирана...
    тя е търсещ човек...иска да опита от всичко което може(тъй като осъзнава че не може да опита всичко...поне в най-общ смисъл...) и да усети максимално много емоции...
    иска да е с различни хора да опитва нови неща...да вижда,чува,вкусва новото...просто е търсеща човек...това е най-кратката дефиниция която можах да й дам...
    именно затова беше и с мен...защото и се сторих различен(дълга(не много...) коса...предимно черни дрехи...и най-вече походка с която според думите на много хора напомням captain Jack Sparrow...кефеше се и на рисунките ми...абе явно съм и направил впечатление(с което така и не мога да свикна все още...)...)...просто иска да е с различни личности...да ги опознаее и изучи и да мине на следващия тип човек който да опознае...и така...просто за да е някой с нея трябва непрестанно да и поддържа интереса...
    мисля че затова и няма шанс да съм отново с нея...просто не съм типа личност който е тя...аз не съм вечно търсещ и жадуващ новото...за разлика от нея аз се чувствах щастлив че тя е до мен и се стараех просто да научавам все повече и повече за нея като личност...да изуча навиците и да знам какво харесва и какво не за да може време прекарано с мен да и оставя само или ако не само то поне предимно приятни спомени...
    но в един момент с това си внимателно поведение явно и станах твърде еднообразен...и логично тя прекрати това което очевидно нямаше начин да продължи имайки впредвид нейните потребности...
    с друго думи не миисля че съм скучен но просто това което тя иска няма начин да и бъде дадено от един човек...затова я разбирам...разбрах я и в момента когато ми каза че според нея е най-добре да продължим като приятели и нищо повече...
    но чувствата са си чувства ине подлежат на контрол...
    човек разсъждава със здрав разум и действа по пътя на логиката...докато не се намесят чувствата...и именно заради това всеки път като съм с нея се чувствам неспособен да си представя нещо по-хубаво...
    единствения проблем който аз съзирам в това е че от чисто практическа гледна точка това не ми носи нищо хубаво защото да искаш да си с човек с когото няма шанс да си е доста болезнено както сигурно си представяте...но аз просто искам да бъда обичан...това е причината ми да живея...постоянното търсене на любовта и вярата че тя съществува...
    просто искам човек за когото да се събуждам сутрин и с мисълта за когото да заспивам вечер...

echii <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си