.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 114
    Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    Човече влюбен си до ушите! Според мен трябва да поговориш с нея и да и споделиш чувствата си. Кажи и същите неща, които си написал тук - че харесваш очите `и и мистериозността и.
    +
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    И тъйййй...
    днес излизахме с момичето и се изяснихме...всичко...

някакси ми олекна...тя категорично заяви че няма чувства към мен...
    а аз и казах че в мен нещо се е пречупило и от известно време въпреки че всеки път когато я видех ми се подкосяваха краката просто не се надявам нещо да се случи всеки път когато излизаме...

тя ми каза че е знаела че имам чувства към нея и това и е действало доста натоварващо тъй като е имало известно чувство за вина заради това че не им е отговаряла и това до известна степен я е отдалечавало от мен(разбирам я...)

и в един момен се случи така че и двамата си обяснихме че нямаме чувства един към друг...всмисъл...не и по-силни от приятелски...
    и някакси и двамата се чувствахме щастливи от това...
    аз се чувствам един вид свободен...а и тя също до известна степен...

чувството е страхотно...някак наистина ми олекна и смятам че сега с неянея ни чака едно страхотно приятелство...на каквото между другото тя се е надявала още като сме късали...

както и да е...сега за съжаление оставам изправен пред проблем който всъщност е бил на лице през цялото време но тъй като се бях вкопчил в нея не го осъзнавах...а именно това че съм сам и няма изгледи това да се промени(за повечето хора не е проблем...но аз съм човек който просто има нужда да обича и да бъде обичан...не мога да съм сам...)...просто...не съм от типа момчета които момичетата харесват а променя ли се ще противореча на принципите си,ще се превърна в нещо което нне съм и най-вече...ще се чувствам безкрайно виновен...на практика...на практика си се харесвам такъв и мисля че има момчета които са далеееч по-зле от мен....най-малкото като мислене но все пак са с някакви готини момичета които дори не осъзнават дали обичат или просто искат да изчукат...
    и това ми действа много потискащо...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Виждам, че е старичка темата, но все пак щи кажа... Първата любов. Нормално е така да се чувстваш. Едно обикновено момиче, с нищо по-различна от другите, но в твоите очи е, защото си обезумял. Щи мине.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    изчетох темата
    wow изразяваш се доста добре, похвално е .
    Виждам взел си правилното решение . Не знам защо си се колебаел досега да и признаеш всичко и в същото време да осъзнаеш, че просто няма да се получи с въпросното идеализирано момиче . След като ясно тя показва, че няма чувства и трепети към теб, защо аджеба се тормозиш и съсипваш ? Заслужава ли си ? Не ми харесаха мненията от рода ' бори се ', ами за какво да се бори питам аз ? За ежедневното измъчване ? За трепетите изникващи при всеки поглед или едно непринудено помахване за поздрав ? И явния безинтерес на девойчето ? Затова ли ? Какво би спечелил нашия герой в Море от любов ( хаха ) ? Отново болка ? Отново онова чувство на пърхащите пеперудки в стомаха, което аджеба на е спирало ? Това ли го съветвате ? Това ли би било най-доброто ? Ами не . Но както видяхме по-горе момчето се е осъзнало, оттърсило се е от нестихващото чувство за специалност и магнетизъм . И браво . Радвам се, че чувствата ти са поели в друга посока и то към най-добрата в случая - приятелската .
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Град
    Нова Загора
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21
    изчетох темата
    Виждам взел си правилното решение . Не знам защо си се колебаел досега да и признаеш всичко и в същото време да осъзнаеш, че просто няма да се получи с въпросното идеализирано момиче . След като ясно тя показва, че няма чувства и трепети към теб, защо аджеба се тормозиш и съсипваш ? Заслужава ли си ? Не ми харесаха мненията от рода ' бори се ', ами за какво да се бори питам аз ? За ежедневното измъчване ? За трепетите изникващи при всеки поглед или едно непринудено помахване за поздрав ? И явния безинтерес на девойчето ? Затова ли ? Какво би спечелил нашия герой в Море от любов ( хаха ) ? Отново болка ? Отново онова чувство на пърхащите пеперудки в стомаха, което аджеба на е спирало ? Това ли го съветвате ? Това ли би било най-доброто ? Ами не . Но както видяхме по-горе момчето се е осъзнало, оттърсило се е от нестихващото чувство за специалност и магнетизъм . И браво . Радвам се, че чувствата ти са поели в друга посока и то към най-добрата в случая - приятелската .
    Hahaaa...finally i'm back(for just a little while ofcourse...)
    И такаааа...благодаря много за подкрепата в последното мнение...наистина е хубаво да виждам че има хора които споделят и одобряват реакцията ми(не се бъркайте...всички мнения са важни за мен...)...

най-готиното в случая е че с въпросното момиче проведохме страшно интересен разговор след който се очакваше и двамата да си заминем омърлушени и с мисълта че едва ли отново ще се случи да излезем а на практика се случи така че и аз и тя си казахме че нямаме чувства един към друг(за нея това казано от мен беше новина а за мен казано от нея беше потвърждение...) и което е най-странното...бяхме облекчени,успокоени и по някакъв странен начин-щастливи от това...

не могаи не искам да си го обяснявам но съм наистна много щастлив че се случи така и най--вече от това че с въпросното момиче си подобрихме отношенията вместо(както тя беше предвидила...макар и не със сигурност...) да ги прекъснем почти напълно...

дори(това което ще обясня предполагам ще се стори на много хора някак...глупаво...но за мен има значение...) след като се изяснихме тя ме попита дали имам лист хартия...обяснявам:
    това за което и трябваше хартията е свързано с една нейна мечта която все още не е осъществила въпреки че няма нещо кой знае колко трудно в това...а именно да хвърля хартиени ракетки от някой покрив(на блок или нещо такова...) с човек който и е наистина...ама наистина близък...за сравнение бих казал че тя по-скоро би се навила да легне с някой отколкото да прави това с ракетките...просто човек трябва да и е наистина близък...
    ккакто и да е...важното е че нещата се промениха единствено към по-добро след последния разговор...
    вярно сега нямам дори човек когото да обичам безнадеждно и някак ми е самотно като имам впредвид че съм от хората които не са нито с нищо по-лоши от другите,нито по-грозни,нито по-тъпи или нещо такова...но просто съм с нещо различен и някакси това очевидно не е по вкуса на момичета...имам чувството че съм недостоен или...не знам...

за всеки случай положението в което се намирам осезаемо ми смъква самочувствието а това досещате се не е най-приятното чувство на света...просто...явно проблема е в мен...явно наистина съм или по-тъп или по-грозен или повече или по-малко от нещо което трябва да съм за да бъда забелязан...защото проблема ми определено не е в това че съм затворен и свит защото просто не съм...имам си приятели и приятелки колкото щеш и познати и въобще...не съм от хората които НИКОЙ не забелязва...просто...не ми се случва да ме забележет по начина по който на мен ми се иска...споменавал съм неведнъж че съм човек който има нужда да обича и да бъде обичан а сега се чувствам по-сам от всякога...въпреки че си имам и семейство и приятели...защото те не могат да ми дадат това от което имам нужда...

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Цитирай Първоначално написано от blader
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21
    изчетох темата
    Hahaaa...finally i'm back(for just a little while ofcourse...)
    И такаааа...благодаря много за подкрепата в последното мнение...наистина е хубаво да виждам че има хора които споделят и одобряват реакцията ми(не се бъркайте...всички мнения са важни за мен...)...

най-готиното в случая е че с въпросното момиче проведохме страшно интересен разговор след който се очакваше и двамата да си заминем омърлушени и с мисълта че едва ли отново ще се случи да излезем а на практика се случи така че и аз и тя си казахме че нямаме чувства един към друг(за нея това казано от мен беше новина а за мен казано от нея беше потвърждение...) и което е най-странното...бяхме облекчени,успокоени и по някакъв странен начин-щастливи от това...

не могаи не искам да си го обяснявам но съм наистна много щастлив че се случи така и най--вече от това че с въпросното момиче си подобрихме отношенията вместо(както тя беше предвидила...макар и не със сигурност...) да ги прекъснем почти напълно...

дори(това което ще обясня предполагам ще се стори на много хора някак...глупаво...но за мен има значение...) след като се изяснихме тя ме попита дали имам лист хартия...обяснявам:
    това за което и трябваше хартията е свързано с една нейна мечта която все още не е осъществила въпреки че няма нещо кой знае колко трудно в това...а именно да хвърля хартиени ракетки от някой покрив(на блок или нещо такова...) с човек който и е наистина...ама наистина близък...за сравнение бих казал че тя по-скоро би се навила да легне с някой отколкото да прави това с ракетките...просто човек трябва да и е наистина близък...
    ккакто и да е...важното е че нещата се промениха единствено към по-добро след последния разговор...
    вярно сега нямам дори човек когото да обичам безнадеждно и някак ми е самотно като имам впредвид че съм от хората които не са нито с нищо по-лоши от другите,нито по-грозни,нито по-тъпи или нещо такова...но просто съм с нещо различен и някакси това очевидно не е по вкуса на момичета...имам чувството че съм недостоен или...не знам...

за всеки случай положението в което се намирам осезаемо ми смъква самочувствието а това досещате се не е най-приятното чувство на света...просто...явно проблема е в мен...явно наистина съм или по-тъп или по-грозен или повече или по-малко от нещо което трябва да съм за да бъда забелязан...защото проблема ми определено не е в това че съм затворен и свит защото просто не съм...имам си приятели и приятелки колкото щеш и познати и въобще...не съм от хората които НИКОЙ не забелязва...просто...не ми се случва да ме забележет по начина по който на мен ми се иска...споменавал съм неведнъж че съм човек който има нужда да обича и да бъде обичан а сега се чувствам по-сам от всякога...въпреки че си имам и семейство и приятели...защото те не могат да ми дадат това от което имам нужда...
    Изразяваш се , а и предполагам мислиш , по УНИКАЛЕН начин !! Направо си останах без думи . И искаш да ми кажеш , че никое момиче не те харесва Не говори глупости Ако никое момиче не те харесва те значи изобщо не те слушат или поне разбират
    FUCKтически не ме интересува

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Еййй, ама я спри да се самосъжаляваш (извинявай, че така ти говоря), но какви са тези твои комплекси - никоя не те харесвала, никоя нямало да те хареса, я стига! Докато продължаваш да си мислиш така наистина ще продължаваш да циклиш на едно и също място и наистина ще си седиш сам. Умен си, за външен вид не знам какво да кажа (не съм те виждала, но едва ли си някакъв изрод), но според мен си много добро и свястно момче, така че едва ли НИКОЯ не те харесва. Трябва да имаш самочувствие. Имаше една реклама на "Fanta", в която се казваше, че момичетата разбират, когато момчетата нямат самочувствие и това и кара да не гледат с някакво по-различно око на тях, освен като приятел може би, сам си прави изводите, щом са го казали дори и на реклама
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Take_That е права .Наистина няма смисъл да си създаваш излишни комплекси И нямаш основание да казваш , че никой не те харесва . Ако в този момент си мислиш , че никой не те харесва , ем значи не гледаш в правилната посока

Бръъм, прочетох те и първо начина, по който говориш за това момиче и въобще цялото внимание, което и отделяш... много хора си мечтаят за такова. Така че не мисля че трудно ще си намериш някой Дай си малко време, спри да се самосъжаляваш ии всичко ще си дойде на мястото.
    ПП Това с покрива и самолетчетата- мислех че съм само аз
    "Стоя на пръсти... накрая на света"

Цитирай Първоначално написано от chill
    Бръъм, прочетох те и първо начина, по който говориш за това момиче и въобще цялото внимание, което и отделяш... много хора си мечтаят за такова. Така че не мисля че трудно ще си намериш някой Дай си малко време, спри да се самосъжаляваш ии всичко ще си дойде на мястото.
    ПП Това с покрива и самолетчетата- мислех че съм само аз
    И аз така си мислех WOW станахме цяла общност

Take_That е права .Наистина няма смисъл да си създаваш излишни комплекси И нямаш основание да казваш , че никой не те харесва . Ако в този момент си мислиш , че никой не те харесва , ем значи не гледаш в правилната посока

Град
    Нова Загора
    Хах...благодаря на всички за последните няколко мнения...наистина сте прави но не знам дали съзнавате какво представлява за едно момче(тъй де...всъщност какво представлява за мен в частност...тъй като съм наясно че има хора чиято увереност далеч не е толкова ограничена колкото моята...) да си харесаш момиче и...да и го кажеш...
    чувствам го като нещо непостижимо или само по силите на момчета които или вече имат много опит(което обаче пак не е правилно щото и те вероятно не са били много уверени докато са трупали въпросния опит...) или просто имат късмета да са от типовете момчета които момичетата харесват...

аз явно нямам този късмет...и според мен има 2 варианта за това...
    или(този е по-повърхностния и първосигнален...) на мен ми има нещо...всмисъл...с нещо съм по-малко от другите или...не знам...просто явно недостоен за внимание от страна на момичетата като повече от приятел...
    или(този е по-гадния тъй като излиза че имам вина а не мисля че е така...) това че съм притеснителен и доста пасивен ми пречи тъй като от неувереност вероятно пропускам възможностите които сигурно съм имал...някога...
    но честно казано не съм от типа хора които са дотолкова тъпи че да не забележат ако някое момиче има прави някакъв намек или поне им подскаже по някакъв начин че има нещо към тях...
    просто...наистина(ако искате вярвайте...) не мисе е случвало да усетя или забележе подобно нещо...имам немалко приятелки момичета...но само приятелки...
    кофти ми е защото съм винаги себе си...не се мъча да съм себе си защото характера ми е такъв че няма нужда да демонстрирам нищо с което да показвам че съм различен от другите защото в обстановката в която се намирам и в училище и с приятели това си проличава на момента...но явно това да си различен не се приема добре...
    нямам претенции разбира се да съм уникален или нещо като неразбран гении сред идиоти...напротив...нямам ни най-малките амбиции за интелектуално превъзходство или нещо такова...имам си приятели и сред тях се чувствам страхотно но просто...липсва ми онова което би ме направило истински щастлив...

...онова чувство...да се будиш сутринта с мисълта за даден човек и вечерта да си лягаш с мисълта за него...да обичаш някого и той(в моя случай тя...) да те обича...и не като сина за когото би дал живота си или приятеля за когото би убил... а като човека който стопля сърцето ти само като си помислиш за него...като вдъхновението ти да дишаш...с който да имаш връзка не само на чисто физическо ниво но и да споделяш да изслушваш да бъдеш дотолкова част от живота му/й колкото и той/тя от твоя и с когото да сте дотолкова щастливи заедно че движещата сила на мисълта един за друг да ви помага да преодоляват всичко...ив моментите когато сте заедно и в тези в които не сте...

за съжаление не усещам и най-малкия признак на внимание от някое от момичетата край мен...не е като дотолкова да се страхувам да действам че дори и при явен намек да не направя нищо...просто от отсрещната страна няма нищо...
    а аз никога не бих тръгнал да се натрапвам на момиче което не е показало че е заинтересовано от мен...просто не мога щото както споменах не съм от типа момчета които момичетата принципно харесват и някакси...един вид се чувствам недостоен...не знам...абстрактно е не мога да го опиша точно...
    (и сега нещо което вероятно ще прозвучи АДСКИ тъпо и малоумно и каквото там се сетите...но за да няма спекулации относно външния ми вид или подобни неща който е заинтересован да пише да пратя на лично снимки за да си дадете експертното мнение...ставам ли аджеба за нещо или не(извинявам се за неумелия потбор на изразни средства просто в момента съм заобиколен от бръмчаща маса хора а.к.а. семейство и няакси не мога да се концентрирам и да пиша адекватно...)...и така...просто искам мнение за това защо според вас си стоя сам и дали ако не нещо друго то поне външния вид има нещо общо с това...)...

echii <3

sorry за странните въпроси ама на колко си и коя зодия си ?
    Ам относно темата бъди по уверен в себе си . Не трябва да ти пука толкова много за всичко Говори тва което мислиш . Така де , живеем в свободна държава
    А това : "...онова чувство...да се будиш сутринта с мисълта за даден човек и вечерта да си лягаш с мисълта за него...да обичаш някого и той(в моя случай тя...) да те обича...и не като сина за когото би дал живота си или приятеля за когото би убил... а като човека който стопля сърцето ти само като си помислиш за него...като вдъхновението ти да дишаш...с който да имаш връзка не само на чисто физическо ниво но и да споделяш да изслушваш да бъдеш дотолкова част от живота му/й колкото и той/тя от твоя и с когото да сте дотолкова щастливи заедно че движещата сила на мисълта един за друг да ви помага да преодоляват всичко...ив моментите когато сте заедно и в тези в които не сте... "
    това е просто съкрушително написано . Ам ти не се ли усещаш , че си нещо УНИКАЛНО , дори уникално си е меко казано

Град
    Нова Загора
    Цитирай Първоначално написано от simi4ka
    Ам относно темата бъди по уверен в себе си . Не трябва да ти пука толкова много за всичко Говори тва което мислиш . Така де , живеем в свободна държава
    А това : "...онова чувство...да се будиш сутринта с мисълта за даден човек и вечерта да си лягаш с мисълта за него...да обичаш някого и той(в моя случай тя...) да те обича...и не като сина за когото би дал живота си или приятеля за когото би убил... а като човека който стопля сърцето ти само като си помислиш за него...като вдъхновението ти да дишаш...с който да имаш връзка не само на чисто физическо ниво но и да споделяш да изслушваш да бъдеш дотолкова част от живота му/й колкото и той/тя от твоя и с когото да сте дотолкова щастливи заедно че движещата сила на мисълта един за друг да ви помага да преодоляват всичко...ив моментите когато сте заедно и в тези в които не сте... "
    това е просто съкрушително написано . Ам ти не се ли усещаш , че си нещо УНИКАЛНО , дори уникално си е меко казано
    Ох не...нищо уникално няма в мен...така де...не и така както го описвате...не зна мзащо немалко от хората тука се хващат за начина по който говоря и описвам нещата...просто...казвам каквото ми е на сърцето...изразявам начина по който се чувствам или искам да се чувствам но не мисля че го правя с някакво забележително повествователно или поетическо майсторство...просто...го правя... а и има ли значение...
    в крайна сметка явно това не е нещо кой знае какво тъй като никой не го е оценявал...
    и все пак написаното е страшно мило..благодаря...но...някакс и както казах просто очевидно няма значение какво и как говоря тъй като в крайна сметка това не е фактор...поне така излиза...
    и още веднъж...определения като 'уникално' и подобните ги давайте на хора които ги заслужават...не мисля че в каквото и да е от нещата които съм писал досега има нещо невероятно или изключително...

всъщност ако трбва да съм честен причината да не се съгласявам със суперлативите е че малко или много ми става кофти че само хората във форума оценяват това...не знам...като се замисли човек не е особено приятно...

echii <3

Приеми, че момичето ти е просто приятел, няма как да я върнеш... Излизай с нея, забавлявайте се, бъдете приятели, но ако й кажеш, че я обичаш, може да развалиш всичко.

Ако мислиш, че има шанс, дръж се мило с нея, не насилвай нещата, ако те обича, ще започне да го показва и тогава ще е момента да й признаеш какво чувстваш.

Цитирай Първоначално написано от blader
    Цитирай Първоначално написано от simi4ka
    Ох не...нищо уникално няма в мен...така де...не и така както го описвате...не зна мзащо немалко от хората тука се хващат за начина по който говоря и описвам нещата...просто...казвам каквото ми е на сърцето...изразявам начина по който се чувствам или искам да се чувствам но не мисля че го правя с някакво забележително повествователно или поетическо майсторство...просто...го правя... а и има ли значение...
    в крайна сметка явно това не е нещо кой знае какво тъй като никой не го е оценявал...
    и все пак написаното е страшно мило..благодаря...но...някакс и както казах просто очевидно няма значение какво и как говоря тъй като в крайна сметка това не е фактор...поне така излиза...
    и още веднъж...определения като 'уникално' и подобните ги давайте на хора които ги заслужават...не мисля че в каквото и да е от нещата които съм писал досега има нещо невероятно или изключително...

всъщност ако трбва да съм честен причината да не се съгласявам със суперлативите е че малко или много ми става кофти че само хората във форума оценяват това...не знам...като се замисли човек не е особено приятно...
    Ама вие момчетата сте много самокритични в последно време Ам има основание да те наричам уникален

Град
    Нова Загора
    Хах...амиии мисля че съм самокритичен с основание защото не-много големия ми но за сметка на това показателен опит показва че напълно основателно говоря за себе си без да изтъквам положителните си страни тъй като такива най-вероятно нямам...
    с други думи явно нещо ми липсва и това ме прави...безинтересен или...не знам...чувствам се адски нежелан и отхвърлен...може би е нормално а може би не...но все пак каквото и де е знам само че не е хубаво...

echii <3

Не ми се спори с теб

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Баси девойката ти се сваля тия режеш ли режеш.... И се самобичуваш като за световно...

Само аз ли виждам парадокса тук?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Баси девойката ти се сваля тия режеш ли режеш.... И се самобичуваш като за световно...

авторе, не бягай о/о късмета си. не се знае кога ще му се изчерпат на момичето суперлативите. :д
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

za momi4eto

Здравей! Знаеш ли, ако ми беше приятел, в смисъл човек, когото познавам лично, щях да те посъветвам да отидеш при нея, да и кажеш какво изпитваш и преди да успее да каже нещо да и запушеш устата с една страстна целувка! Според мен, ако има чувства към теб (и явно е скъсала с теб, защото иска да изживее "по-диво" тийн годините си, аз така си го обяснявам, защото ти сам каза, че не е искала да задълбочава нещата!), те непременно ще си проличат от начина, по който отвръща на целувката!!! Още нещо, прави ми впечатление как можеш да я описваш толкова дълго, сякащ я познаваш цял живот и дори тя да не те оцени, ще го направи някое друго момиче!!! Възхищавам се на хора като теб (между другото, не се притеснявай за външния си вид, момичетата по-късно ще гледат не това, а изключителните ти качестна!!!) и ти пожелавам късмет с твоята принцеса!

Голям фен Аватара на nerazbranoZLO
    Град
    Тхараа и по-точно Звин'кхулоом
    Според мен не трябва да мислиш. Ще ти прозвуча като клише, но е истина... Просто изключи мозъка си. Слушай сърцето си.
    http://nagradionline.info/vote/menace4
    Гласувайте и ще получите услуга
    Ще бъда и съм влюбен аз,
    и така до сетния си час.
    Rikh' darman derigno'h darmee
    Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...

Цитирай Първоначално написано от nerazbranoZLO
    Просто изключи мозъка си.
    мислииии...мисли...за тва е тоя мозък бе хора!
    млад си още да говориш толкова отчаяно за себе си и външния си вид
    П.П:Имаше предложение в едно от мненията да я целунеш страстно и да видиш реакцията й...знам ли пробвай...на тия години ако не изпробваш разни неща,кога...на 50 ли???
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Град
    Нова Загора
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg

авторе, не бягай о/о късмета си. не се знае кога ще му се изчерпат на момичето суперлативите. :д
    за кое момиче става въпрос?...
    май нещо изпускам...

а иначе се самобичувам тъй като за да продължават момичетата толкова упорито да не ме отчитат значи все нещо трябва да ми има...при всички случаи не бих могъл да търся вината в другите нали?...

а за да няма повече сппекулации относно външния ми вид ето ви малко картинки...
    http://www.impulse.bg/allucarD ...
    съжалявам че картинките са от тоя сайт ам нямам качени другаде защото според мен е излишно И аз да пълня нета с глупости...

...не ми се смейте много...моля ви...

а колкото до момичето заради което направих темата...както казах...с нея си се изяснихме и вече всичко е точно и си имаме много ясни и чисти отношения без напразни надежди и заблуди...всичко е супер между нас...както в последните няколко поста споменавам...проблема ми е самотата...

echii <3

любов ...

Обичам те !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си