Така...преди известно време бях пуснал тема за това как имам много приятелки момичета но съм сам и факта че въпреки че съм заобиколен от момичета в по-голямата част от веемето а съм сам ме съсипва тъй като природата ми на непоправим романтик ми пречи да се примиря със самотата...

Сега обаче искам да говоря за друго...
досега съм бил само с едно момиче...ходихме 4 месеца и беше истинско макар и само за малко...след това се водим приятели и редовно се случва да си излизаме ейтака да се разхождаме и да си говорим...но има нещо в нея което не можах да превъзмогна и което ми действа адски привличащо..
първо трябва да отбележа че има най-невероятните очи които съм виждал(може да 'говори' с очи...сякаш с поглед може да изрази всичко...) а аз много се впечатлявам от това...
отделно е страшно интелигентна и то по един нестандартен начин който обаче отговаря на точната ми представа за идеал...
просто с нея мога да си говоря така както с никой друг не съм и едва ли ще успея да го правя по същия начин с някой друг...
отделно има и нещо супер мистериозно тъй като я познавам страшно добре и знам че винаги има 2 варианта за реакция от нейна страна но никога не знам какво ще избере и тази тайнственост и мистериозност...напрегнато о очакване на отговора и всеки път катоо я питам нещо...не знам...действа ми супер привичащо наистина...като сложен пъзел който се мъча да наредя и на който парчетата променят формата си всеки път като го наредя...
мъчих се да харесвам други момичета но просто усещането...не знам...нещо липсваше...
не съм сравнявал другите с нея но на практика колкоото и пъти да си мисля че съм я превъзмогнал напълно винаги се случва така че тя просто минава по коридора в училище и ми махва или ми казва 'здрасти' и като ме погледне с тия очи и...няма други...просто няма други...
проблема е че не искам да е така тъй като според мен нямам шансове отново с нея...просто не мисля че има вероятност да се съберем а самотата ме убива както казах по-рано...и в един момент се оказва че не мога да съм с други момичета тъй като просто не мога да намеря с други удовлетворението което изпитвам дори и от най-непринудения и случаен разговор с нея...
в този случай не задавам въпрос на който да очаквам отговор а просто споделям и някакси ще ми е интересно да чета мненията на хората тук...